Ето кратко и за други мъже, с които имам опитности, които се опитвам да астро-разгадая
Вечният ми приятел Водолеят - с неговия Северен възел в квадрат са моите Слънце, Марс и Юпитер. От неговите планети никоя не прави съвпад, квадрат или опозиция с моите възли. Дали това значи, че той има да учи чрез мене уроци и от миналото и в настоящето, а аз “преподавам”. От опита в реалността бих казала, че се уча аз – особено например в маниера на реагиране.
Една Риба друга, онзи с когото се срещнахме тук във форума преди две години, – нищо мое не аспектира неговите възли, затова пък с моя Северен възел неговото Слънце е в опозиция, неговият Плутон е в съвпад, Хирон е в опозиция. С него имах едно според мене доста плутонианско преживяване, което може би да е част от урок по Плутон.
С Козирога, приятелят на интернет-Рибата, - също нищо мое не аспектира неговите възли, затова пък с моя Северен възел неговият Юпитер е в опозиция, а Уран и Плутон са в съвпад, Хирон е в опозиция. За колорит на картинката да добавя, че неговият АС е в квадрат с моя Северен. Той имаше роля в Плутонианското преживяване, с него реалността е много по-наситена с контакти, динамика и енергия.
А ето как стоят нещата с отдавна бившия ми съпруг Стрелец – и двамата имаме аспекти към лунните възли. Моят Северен възел стои в квадрат с неговото Слънце. Неговият Северен прави опозиция с моята Луна и съвпад с моите Нептун и МС. Не са ни се пресичали пътищата откакто се разведохме преди 20 години. (не знам часа му на раждане)
Размишлявам за ролите в кармичното училище, май и двамата в двойката се учат, независимо чии възли са аспектирани...