Здравей Гост

среща с познайник от минал живот

• 49 Отговора
  • 15955 Прегледи
*

АН

« Отговор #20 -: Февруари 03, 2006, 05:26:53 pm »
Цитат
След дълго гледане на двете карти установих,че има съвпад на Слънце и Сатурн в 7-ми дом,Меркурий и Сатурн пак в 7-ми и съвпад на Марс с Плутон в 8-ми.И че южния му възел  е Скорпион.Нещо ,че съвпада,съвпада,ама ми идва много сложно вече :D  :blink:
Той е Дева,с асц.Овен <_<
значи напредваш :)

Освободи въображението си и интерпретирай смело :)  - нещата са такива, каквито са в мислите ни :D  

*

ANI

• *
  • 135
    • http://
« Отговор #21 -: Февруари 09, 2006, 03:55:06 pm »
А това,че Сев.му Лунен възел е в Рак,като моя южен и съответно Южния му е като моя Северен -Козирог значи ли нещо?Домовете му са сев.лун.възел в 11-ти ,южен в 5-ти.А моят сев. е в в 7-ми,южен в 1-ви. :blink:  :blink:  :)  

*

АН

« Отговор #22 -: Февруари 09, 2006, 07:25:04 pm »
тръгни от най-простото - приеми, че Южният възел символизира опитности от минали животи, които владеем, а Северният - това, което сега ще учим.

Значи той знае това, което ти имаш да учиш и обратно.

Търси доказателства от ежедневието например за такава постановка :)  

« Отговор #23 -: Февруари 15, 2006, 02:46:51 pm »
Ani , на мен ми се случи нещо подобно, с тази разлика, че преди това 3 месеца сънувах въпросния човек ( без да го познавам). Срещнах го пред един коледен базар - продаваше хамбургери. Така се втрещих, че загубих ума и дума, краката ми се подкосиха и не смеех да мръдна  :o . В крайна сметка , така и не събрах смелост да се запозная с него, за което още съжалявам  :unsure: . Сигурна съм, че щом си го срещнала, значи има някаква причина и има какво да научиш от този човек. Успех !
Казват, че всеки човек си има звезда. Угасне ли той - угасва и тя...

*

ANI

• *
  • 135
« Отговор #24 -: Февруари 16, 2006, 10:51:52 am »
Цитат
Ani , на мен ми се случи нещо подобно, с тази разлика, че преди това 3 месеца сънувах въпросния човек ( без да го познавам). Срещнах го пред един коледен базар - продаваше хамбургери. Така се втрещих, че загубих ума и дума, краката ми се подкосиха и не смеех да мръдна  :o . В крайна сметка , така и не събрах смелост да се запозная с него, за което още съжалявам  :unsure: . Сигурна съм, че щом си го срещнала, значи има някаква причина и има какво да научиш от този човек. Успех !
Може и да е било за добро ,това че не сте продължили напред.А ако е кармична среща  и трябва да вземете нещо един от друг,вероятно ще се срещнете отново.В моя случай забелязах една неприсъща за мен поява на сигурност,че е невъзможно да не се видим отново-както и стана.  :D  :rolleyes:
« Последна редакция: Февруари 16, 2006, 04:55:27 pm от ANI »

*

ANI

• *
  • 135
« Отговор #25 -: Февруари 16, 2006, 05:41:38 pm »
Цитат
astrologiчno poglednato напомня на съвпад на нещо си със твой южен възел...може би
ДА!Направих голямото откритие!Венерата ми съвпада с Южния му възел. :D  :D  :D и с неговата Венера!!!!! :lol:  :lol:  :lol:

П.С. DDD ти си съровище!Благодаря на всички!!!!!! :wub:  :)  :lol:  :D  

*

DDD

• *
  • 286
« Отговор #26 -: Февруари 16, 2006, 09:21:15 pm »
Цитат
Цитат
astrologiчno poglednato напомня на съвпад на нещо си със твой южен възел...може би
ДА!Направих голямото откритие!Венерата ми съвпада с Южния му възел. :D  :D  :D и с неговата Венера!!!!! :lol:  :lol:  :lol:

П.С. DDD ти си съровище!Благодаря на всички!!!!!! :wub:  :)  :lol:  :D
Виж какво пише някъде за такъв съвпад

...a sense that you have always known each other ...
....Though your fate together with Х seems written in stone, she may feel tied to the past...

*

ANI

• *
  • 135
« Отговор #27 -: Февруари 17, 2006, 09:29:41 am »
Целта беше да разкрия миналото,не бъдещето! :rolleyes:  :rolleyes:  

*

лилид

« Отговор #28 -: Март 06, 2006, 06:45:39 pm »
Цитат
Цитат
"След като знаеш какво символизират звездите, можеш и сама да провериш дали има съвпад на негова планета с твоя Южен възел и обратно."

само за протокола - рекох и аз да погледна, и намерих съвпад с моя южен на слънце и хирон на един Риби, и на един негов приятел Козирог  - юпитер и хирон...а освен това моята луна съвпада с южняка на отдавна бившия ми съпруг

в момента активни са само отношенията ни с Козирога :lol:

сега остава да наблегна на инфо и размишления :D
ако е кармично, може да помогнат и спомени от тоя живот - надали кармичните задачи ни се задават по веднъж - сигурно по няколко пъти в различни варианти и модификации :)

такаааааааа  :lol: още за находки (мои) на съвпади с възлите

значи за слънцето в Риби: както по-горе съм писала слънцето на човека съвпада с моя южен, а моето слънце съвпада, макар не точно, а само по знак, с неговия южен възел и забелязвам освен това, че моят сатурн съвпада по знак и е най-близо от козирожките ми планети до неговия южен възел.
и понеже тези допълнителни съвпади, макар и само по знак, ще да значат нещо - работя над спомените от тоя живот, като дори преди четири дни престраших се да създадем нов спомен -  да се срещнем наяве след повече от година избягване...и рекох си - де да беше тази мила сценка преди година...
...и установих още, че за изминалото време не съм успяла да стана безпристрастна...значи май още не сме уравновесили каквото има за уравновесяване
чудя се какво има за уравновесяване :blink: , и как да го уравновесим, и как нови дългове да не си създадем...
 :D  

*

АН

« Отговор #29 -: Март 07, 2006, 05:40:02 pm »
Цитат

такаааааааа  :lol: още за находки (мои) на съвпади с възлите

значи за слънцето в Риби: както по-горе съм писала слънцето на човека съвпада с моя южен, а моето слънце съвпада, макар не точно, а само по знак, с неговия южен възел и забелязвам освен това, че моят сатурн съвпада по знак и е най-близо от козирожките ми планети до неговия южен възел.
и понеже тези допълнителни съвпади, макар и само по знак, ще да значат нещо - работя над спомените от тоя живот, като дори преди четири дни престраших се да създадем нов спомен -  да се срещнем наяве след повече от година избягване...и рекох си - де да беше тази мила сценка преди година...
...и установих още, че за изминалото време не съм успяла да стана безпристрастна...значи май още не сме уравновесили каквото има за уравновесяване
чудя се какво има за уравновесяване :blink: , и как да го уравновесим, и как нови дългове да не си създадем...
 :D
Недовършените или неизяснени отношения непрекъснато ни черпят от енергията и ни ограничават свободата, като дори да си даваме от време на време сметка за това, пак не правим нищо по въпроса....

Щом се е появила възможност, най-добре охотно я използвай :)
Когато става въпрос за любов е лесно, ами ако става въпрос за омраза или изобщо за друг род взаимоотношения.....:) Е, пак трябва да се довършат :)

*

лилид

« Отговор #30 -: Март 08, 2006, 10:50:54 am »
"Недовършените или неизяснени отношения непрекъснато ни черпят от енергията и ни ограничават свободата, като дори да си даваме от време на време сметка за това, пак не правим нищо по въпроса....

Щом се е появила възможност, най-добре охотно я използвай :)
Когато става въпрос за любов е лесно, ами ако става въпрос за омраза или изобщо за друг род взаимоотношения.....:) Е, пак трябва да се довършат :)"

събитията от преди повече от година и изминалото време ме промениха...отидох на срещата, защото реших че трябва да заровим томахавките...и потвърди се, че толкова сме различни в отношението си към случилото се, че предпочитам нищо вече да не ни се случва заедно

още не съм безпристрастна, но вече не се усещам привързана...

надявам се да сме изчерпали емоционалния план на наследството от миналите животи...макар че не сме го преодолели, надявам се да сме овладели физическия...и ако има нещо за довършване - надявам се да е на менталния...

но без съмнение, това което ни свързва е някаква любов  :D  

*

лилид

« Отговор #31 -: Март 10, 2006, 10:45:59 am »
я да взема да попитам,
възникна ми един въпрос дето ми се върти из главата,
не знам как точно да го формулирам,
но изведнъж хрумна ми - доколкото имаме доста общо с kaily (освен разликите по луната, асцедента и домовите разположения),
та - какво ли обяснява (домовите разлики?!?!?!), че аз - а не тя - се намерих (кармически?!?!?!?!) с тоз Рибок
а представяте ли си майтапа и двете да сме се "намерили" пооделно с него, ама да не го знаем...
:D  :D  :D  

*

АН

« Отговор #32 -: Март 10, 2006, 06:11:27 pm »
много е възможно, като отчетем, че нищо не е случайно....
Колкото повече се интересуваме от тая материя, толкова повече изчезват случайностите в срещите или най-общо в живота ни....

Но теб продължава да те вълнува тая ти житейска среща - стои си недовършеното в теб....Спомни си всичко, колкото може повече детайли - сякаш някъде е скрито послание или пък трънче и то си те дразни....Нали се сещаш - махаме го, за да не трябва да режем ръката :D

Понякога, когато се върнем към нещо старо,  си казваме, че е твърде добре, че сме се разделили с него и даже не е ни интересно да мислим за него...Няма обиди, няма вини, нищо няма - как да дойде нещо ново, ако няма място за него в ума ни или в сърцето....А нови неща трябва да има - дори в старите неща - откри ли нещо ново при тая си среща?

*

лилид

« Отговор #33 -: Март 13, 2006, 01:23:50 pm »
новото е, че - въпреки че продължава да ме вълнува тая житейска среща - вече мога да чакам, да стоя, да гледам и да не предприемам нищо, а преди не можех :lol:  

*

АН

« Отговор #34 -: Март 13, 2006, 06:13:05 pm »
Може би съумяваш да съчетаваш първичното, подсъзнателното със съзнателното... :)  

*

лилид

« Отговор #35 -: Септември 11, 2006, 03:37:29 pm »
"Недовършените или неизяснени отношения непрекъснато ни черпят от енергията и ни ограничават свободата, като дори да си даваме от време на време сметка за това, пак не правим нищо по въпроса...."

по-преди вече умувах по тези думи на АН

ето нов пресен пример по темата

хрумна ми да погледна едно познанство, започнало преди повече от десет години, с десет години по-млад мъж от мене - връзка от служебни отношения през страстни мечтания към приятелско рамо.

до завчера си мислех, че ето, да, наистина сме вече само приятели, че даже побратими...като че ли в равновесие бяхме

но поднесе ми той неочакван подарък - три дни като принцеса на любимо място...

и оказа се пак вярна поговорката - стара любов ръжда не хваща, особено като не е реализирана:)

та гледам днес  - моята Венера в съвпад на 2о35 с неговия Северен, а с неговия Южен е в съвпад моят Уран
а и Сатурните ни в тригон 1о11

но освен десетте години разлика, непреодолима изглежда е и една фина лунна квадратурка (0о09), най-близкият ни синастричен аспект

все ми идват (или като заспал вулкан отново се разпалват) невъзможни любови

цяла нощ умувах защо така не само лицемеря, ами и самозалъгвам се, че съм преодоляла зова на страстта

та така, сега ще изучавам този явно неприключен казус  :rolleyes:
« Последна редакция: Септември 13, 2006, 09:57:13 am от лилид »

*

АН

« Отговор #36 -: Септември 11, 2006, 05:36:25 pm »
Цитат

непреодолима изглежда е и една фина лунна квадратурка (0о09), най-близкият ни синастричен аспект

какво не можем или можем да преодолеем, решаваме ние :)

Интересно е как е било началото на кармичната среща с човек или човечка - прилича на минивзрив - дори да я мернеш на прозореца на отмиваващ влак или сред тълпата :)  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #37 -: Септември 11, 2006, 05:45:28 pm »
Цитат
Цитат

непреодолима изглежда е и една фина лунна квадратурка (0о09), най-близкият ни синастричен аспект

какво не можем или можем да преодолеем, решаваме ние :)

Интересно е как е било началото на кармичната среща с човек или човечка - прилича на минивзрив - дори да я мернеш на прозореца на отмиваващ влак или сред тълпата :)
И на мен все още ми е пресен споменът за такъв "мини взрив" - имахме синастричен съвпад на моето Слънце върху неговите Венера/Меркурий/Южен възел + квадрат към моята Луна + негов Марс в точен квадрат към Лунните ми възли, а за повече "пикантерия" - гарнирано с огледален съвпад Луна/Лилит - моята Луна с неговата Лилит и неговата Луна с моята Лилит. Нещо като "ефектът на изкривеното огледало", а и много "кармично" звучи, нали?  :blink:  :huh:  :ph34r:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

лилид

« Отговор #38 -: Септември 12, 2006, 04:39:53 pm »
"Интересно е как е било началото на кармичната среща с човек или човечка - прилича на минивзрив - дори да я мернеш на прозореца на отмиваващ влак или сред тълпата :)"

Привет :D ,
За началото - знаехме, че ще идват млади току-що завършили попълнения, но не се знаеше точно кога. Това, което си спомням за първата ни среща беше, че влетях в стаята и гледам  - свити в ъгъла едно момиче с дълги коси, почти скриващи лицето й, и светло момче, което се усмихна с широка и конска стори ми се тогава усмивка, и рекох си "ама как може да е толкова пък грозен"... И започнах, заедно с другия "стар" колега, да ги обучаваме. Чудесен екип-четворка се заформихме.
После се появиха романтичните чувства, и нещо започна да куца работата... е после някак работата се оправи, обаче романтичните чувства трудно се удържаха в приятелски рамки.... Та така, чак като се яви възможност да напусна, три години след "началото", това беше всъщност и възможността да се измъкна от тази трудна ситуация.
Оттогава правим каквото можем един за друг и можем да разчитаме един на друг, но не злоупотребяваме с това.

Интересно в нашата синастрия май е лунната "нишка".
Неговата Луна е в моя седми дом, а моята Луна - в неговия пети.
(в моя пети пък е неговият ДС, а в неговия седми е моят Марс.)
По Луна-Венера аз имам квадратура, а той опозиция. И така моята Луна квадратира неговата Венера, а неговата Луна опозиционира моята Венера.
(Венерите ни са волни Водолейки)
Неговата Луна е в квадрат с неговия Сатурн, който е в съвпад с моята Луна.

А пък в композитната ни карта Луната е в шести дом и е в опозиция с АС, към който се е прилепил отгоре Юпитер.

Оооооооо, ами той е Риба, и Слънцето му на около 10о край моя Южен възел...

Още нещо видях - неговият Юпитер е в квадрат (-2о24 а) с моя Северен възел.

и така, като се вглеждам с астро-прочит назад, чак сега ми просветват някои неща :lol:
« Последна редакция: Септември 14, 2006, 11:55:21 am от лилид »

*

лилид

« Отговор #39 -: Септември 12, 2006, 04:45:56 pm »
а, забравих да добавя, че моята лилитка е в негов осми и обратното, неговата - в моя осми.

:P