"Интересно е как е било началото на кармичната среща с човек или човечка - прилича на минивзрив - дори да я мернеш на прозореца на отмиваващ влак или сред тълпата

"
Привет

,
За началото - знаехме, че ще идват млади току-що завършили попълнения, но не се знаеше точно кога. Това, което си спомням за първата ни среща беше, че влетях в стаята и гледам - свити в ъгъла едно момиче с дълги коси, почти скриващи лицето й, и светло момче, което се усмихна с широка и конска стори ми се тогава усмивка, и рекох си "ама как може да е толкова пък грозен"... И започнах, заедно с другия "стар" колега, да ги обучаваме. Чудесен екип-четворка се заформихме.
После се появиха романтичните чувства, и нещо започна да куца работата... е после някак работата се оправи, обаче романтичните чувства трудно се удържаха в приятелски рамки.... Та така, чак като се яви възможност да напусна, три години след "началото", това беше всъщност и възможността да се измъкна от тази трудна ситуация.
Оттогава правим каквото можем един за друг и можем да разчитаме един на друг, но не злоупотребяваме с това.
Интересно в нашата синастрия май е лунната "нишка".
Неговата Луна е в моя седми дом, а моята Луна - в неговия пети.
(в моя пети пък е неговият ДС, а в неговия седми е моят Марс.)
По Луна-Венера аз имам квадратура, а той опозиция. И така моята Луна квадратира неговата Венера, а неговата Луна опозиционира моята Венера.
(Венерите ни са волни Водолейки)
Неговата Луна е в квадрат с неговия Сатурн, който е в съвпад с моята Луна.
А пък в композитната ни карта Луната е в шести дом и е в опозиция с АС, към който се е прилепил отгоре Юпитер.
Оооооооо, ами той е Риба, и Слънцето му на около 10о край моя Южен възел...
Още нещо видях - неговият Юпитер е в квадрат (-2о24 а) с моя Северен възел.и така, като се вглеждам с астро-прочит назад, чак сега ми просветват някои неща :lol: