Здравей Гост

Ранен брак

• 79 Отговора
  • 14097 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Ранен брак
« Отговор #40 -: Март 09, 2012, 08:27:08 am »
Марая за марс в 7-ми ли имаш предвид че не стигат до брак? защото аз съм с такава позиция и аистина съм чела на много места, че дава прибързан брак и неуспешен също така.

Бившият ми съпруг има Марс в 7-ми дом. За мъж да се ожени на "20 и" си е ранен брак.
Естествено първоначално ме "забремени". Негов Марс в широчка опозиция с луната ми.  :rolf:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Grace

• 2257
« Отговор #41 -: Март 09, 2012, 08:39:51 am »
тоест на принципа "никога не съм оставала сама"

Или "за да не остана сама", ако може да го перифразираме.
Според някои психологически школи тоя мотив е водещ по оста Риби/Дева.

по оста Дева/Риби горното изобщо не важи за мен. 

*

Stella

• 7765
« Отговор #42 -: Март 09, 2012, 08:42:47 am »
тоест на принципа "никога не съм оставала сама"

Или "за да не остана сама", ако може да го перифразираме.
Според някои психологически школи тоя мотив е водещ по оста Риби/Дева.

по оста Дева/Риби горното изобщо не важи за мен.

Ако визираме оста асцендент-десцендент, 3-ма души познавам с изгряваща Дева, две жени, които още не са омъжени, а са около 30тте и най-добрият ми приятел, който се ожени на 40 години.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #43 -: Март 09, 2012, 08:47:50 am »
за асц дева е типично да не искат да се женят и да им е добре сами.

*

Stella

• 7765
« Отговор #44 -: Март 09, 2012, 08:58:37 am »

Много избират. Сред зодия Деви са най-много "стари моми и ергени", каквото и да означава това. Но проучването е за зодия дева. Предполагам, че и с асцендента е така - анализират. Но затова пък почти никога не грешат в избора си. Най-малко разводи има пак сред Девите (говоря за зодията).

*

Grace

• 2257
« Отговор #45 -: Март 09, 2012, 09:11:23 am »

Много избират. Сред зодия Деви са най-много "стари моми и ергени", каквото и да означава това. Но проучването е за зодия дева. Предполагам, че и с асцендента е така - анализират. Но затова пък почти никога не грешат в избора си. Най-малко разводи има пак сред Девите (говоря за зодията).

е, как да се разведат? дори и да са сбъркали в избора си или нещата да са се изчерпали, практичните съображения винаги вземат връх при тях.
а стари моми има и доста Стрелци, само че това понятие за тях звучи смешно, защото те са жизнени, пълни с енергия и си живеят живота. а сред старите ергени - Телец е класика.

*

Stella

• 7765
« Отговор #46 -: Март 09, 2012, 09:43:55 am »

е, как да се разведат? дори и да са сбъркали в избора си или нещата да са се изчерпали, практичните съображения винаги вземат връх при тях.
а стари моми има и доста Стрелци, само че това понятие за тях звучи смешно, защото те са жизнени, пълни с енергия и си живеят живота. а сред старите ергени - Телец е класика.

Това за Девите съм го чувала като новинарско съобщение, въз основа на данни от статистическия институт, така че е базирано върху голяма извадка (за радост на Аброуд). :P :P :P

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #47 -: Март 09, 2012, 09:53:39 am »
Аз това съм го чела в Астрото и в Астротемата, но беше за Венера в Дева - там статистически са най-многото неомъжени/неоженени.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #48 -: Март 09, 2012, 03:15:21 pm »
На 19-21 години едва ли някой се замисля, че би могъл да остане сам. Там подбудите са други.

В повечето случаи - "сляпата неделя".  ;D :72:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #49 -: Март 09, 2012, 03:34:21 pm »
Девите или се женят/омъжват рано или въобще не го правят (според статистиките).  :blink:

« Отговор #50 -: Март 09, 2012, 04:45:54 pm »
Аз съм Дева, ако не се омъжа преди 27-28 ще се имам за стара мома  :-\ ... Връх на 7-ми дом, разбира се е в Риби, пък в дома, едно голямо нищо. Диспозитор на 7-ми, Нептун, в Козирог, тригон с Луната и Мерка, ама в квадрат с Венера във Везни, във втори дом. Абе ясно е, че ще си умирам стара мома  :o !

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #51 -: Март 09, 2012, 04:47:18 pm »
На 19-21 години едва ли някой се замисля, че би могъл да остане сам. Там подбудите са други.

В повечето случаи - "сляпата неделя".  ;D :72:

Изобщо не съм съгласна. Жените на 19-21 години са си жени в пълния смисъл на думата вече от 6-8 години, ако приемем, че средно статистическото бг момиче се задевойчва на 13-14 годишна възраст. И съответно започва да се оглежда за момчета, гаджета, секс - дали го прави физически, или само в мислите си... не е от значение.

Жените на 16, които съм наблюдавала са напълно зрели по отношение на дали искат да бъдат индивидуалисти и да се сражават с живота със свои плещи, или ще са от жените, дето "без мъж не остават, няма да останат".

Аналогично - ако една жена има психологията да влиза от връзка в следваща - така си кара цял живот. Ако чака принца - може така да си остане и цял живот, къде с чакането, къде с по някой преминаващ принц на високосна.

Всичко си е от радикса, не от възрастта. И "сляпи недели" идват рядко. И обичайно не при жени от типа "без гадже не оставам", а по-скоро от онези, дето "чакат принца".
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

« Отговор #52 -: Март 10, 2012, 10:41:17 am »
Девите или се женят/омъжват рано или въобще не го правят (според статистиките).  :blink:

;D Подкрепаям това твърдение - пример: най-добрата ми приятелка, завърши училище бременна - 18г. но никога не се омъжи за господина по документи, живеят си и до ден днешен, но децата се водят на нея... Хахахаха, не е достатъчно достоен. И двете опции на казаното от Дивна го има.
Имам познат : Девичка, дълги години скита самотник, щото все не му харесваха...с претенции, пък аз като млада мома /будала/ го харесвах....малииии сега ми е толкова противен, добре че оня не ме е харесал тогава, щото щях да му пристана...И сега вече 50 годишен сигурно - го гледам се мъче да създаде семейство, само че вече не избира, а него който го прибере...

« Отговор #53 -: Март 10, 2012, 03:49:33 pm »
Много се "обнадеждих" като ви чета  :unsure: !

« Отговор #54 -: Февруари 20, 2014, 12:05:24 am »
Тогава какво ще кажете за венера в девети дом дева и марс в 6ти дом близнаци???Интересно защото според венерата е късен брак или безбрачие, а марс показва точно обратното
« Последна редакция: Февруари 20, 2014, 12:37:23 am от fireboom »

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #55 -: Февруари 20, 2014, 07:23:06 am »
овен на ДЦ знам, че дава ранен брак. аз потвърждавам првилото, а познавам още 2ма души с такава ос. и при тях важи. марс при мен е в 10ти.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #56 -: Февруари 20, 2014, 08:15:44 am »
Аз потвърждавам казаното за Девите по-горе. С АС Дева се омъжих на 30 и веднага след това съжалих. Втори път няма да се "мина". Съжителство - да, брак - не. Имам недобрата тенденция към "усамотяване" и чакане на принцове. Но като във вица, ако твърде дълго чакаш принца на бял кон, накрая идва само коня.  ;D
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #57 -: Февруари 20, 2014, 08:29:30 am »
овен на ДЦ знам, че дава ранен брак. аз потвърждавам првилото, а познавам още 2ма души с такава ос. и при тях важи. марс при мен е в 10ти.

Аз съм с Овен на ДЦ и Марс в 10д, Венера в 7д. Брак сключих на 27г. При мен това правило не важи.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #58 -: Февруари 20, 2014, 08:30:33 am »
Баба ми е дева и се е омъжила на 17г.,на 54 остана вдовица и до днес ми казва,че ще остане вярна на дядо ми, лека му пръст.Уникална е и страшно много ме вдъхновява  :blink:Жалко,че и нямам часът на раждане

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #59 -: Февруари 20, 2014, 08:52:43 am »

Аз съм с Овен на ДЦ и Марс в 10д, Венера в 7д. Брак сключих на 27г. При мен това правило не важи.

а на колко се запозна с бъдещия съпруг?
аз имах предвид по-скоро брак с някаква ранна любов. и аз на 25 се ожених, ама на 18 се гаджосахме. и визираните примери са подобни. макар че едва ли може само от един показател да се съди за ранен брак :)