Здравей Гост

Ретроградна Венера в Близнаци

• 171 Отговора
  • 30250 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re: Ретроградна Венера в Близнаци
« Отговор #140 -: Май 25, 2012, 09:14:46 pm »
Фазите на Венера са изключително важни за връзките и брака на родените с Телец или Везни на десцендента.

При мен Телецът управлява 5-ти дом, а Везните - 10-ти.
А при мен като управляват 11ти и 4ти ,как да го тълкувам?

*

Stella

• 7765
« Отговор #141 -: Май 25, 2012, 09:38:40 pm »
Фазите на Венера са изключително важни за връзките и брака на родените с Телец или Везни на десцендента.

Като нов цикъл по 11-тии 4-ти.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #142 -: Май 25, 2012, 09:44:48 pm »

Като нов цикъл по 11-тии 4-ти.
Мерси :blink:

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #143 -: Май 26, 2012, 08:41:51 am »
Ретро Венера влезе в 2-рия ми дом и се започнаха едни непредвидени харчове ужас просто всеки ден нови разходи :'( не знам как ще  издържа така до края на юни.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #144 -: Май 26, 2012, 11:11:30 am »
При мен е в 8ми - едвам удържам кекс набезите.  :57: а на мен нещо не ми е до кекс...
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #145 -: Май 26, 2012, 11:28:09 am »
При мен е в 8ми - едвам удържам кекс набезите.  :57: а на мен нещо не ми е до кекс...

;D  ;D   ;D   При теб добре се отразява. :P
Ретро Венера в 11дом ми обърква плановете и не мога да се видя с моята приятелка. :unsure:

« Отговор #146 -: Май 26, 2012, 11:30:35 am »
На 19.06. Новолунието Ретро Венерата ще ми застане в точен съвпад върху Наталната ми Венера в 10 дом. Какво да очаквам?

*

Stella

• 7765
« Отговор #147 -: Май 26, 2012, 01:14:16 pm »
На мене ми се мота в 7-ми дом в тригон със светилата. За сега нямам приблеми с партньори, но тенденцията е да влезе в 6-ти дом.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #148 -: Май 26, 2012, 01:28:26 pm »
На мене ми се мота в 7-ми дом в тригон със светилата. За сега нямам приблеми с партньори, но тенденцията е да влезе в 6-ти дом.

Очаквам я скоро и в 10 дом.Още повече пречки във връзка с работата.Не стига,че Сатурн(У6) е ретро,ами и тя.(У10) :41:

*

Stella

• 7765
« Отговор #149 -: Май 26, 2012, 01:29:28 pm »

Очаквам я скоро и в 10 дом.Още повече пречки във връзка с работата.Не стига,че Сатурн(У6) е ретро,ами и тя.(У10) :41:

При мен Венера управлява 10-ти дом също. Надявам се да се прояви като поправяне или довършване на нещо започнато.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #150 -: Май 26, 2012, 04:31:08 pm »
За фазите на Венера и за въпросното рядко случващо се астрономично явление.

тази статия е много хубаво илюстрирана и може би е най-изчерпателната публикация, която съм чела по темата. ;) Надявам се наистина да започне нова вълна, на по-високо духовно ниво в отношенията между хората - новия 240 год. цикъл.  :libras:
When One Door Closes Another Door Opens

*

Stella

• 7765
« Отговор #151 -: Май 26, 2012, 08:58:47 pm »
Аз чак сега забелязах, че Венера ще е в съвпад с Асц и в опозиция с прогресивната Венера.Не знам какво да очаквам, но с количеството гадости, които ми се изсипаха в последните седмици се надявам да е нещо хубаво. :'(

С Венера в първи дом ще станеш по-суетна и ще започнеш да се контиш повече. Опозицията с прогресивната не е кой знае какво, ако не задвижва нещо в натала.

« Отговор #152 -: Май 27, 2012, 09:33:47 am »
а при при съвпад с натална венера в 10 дом?

« Отговор #153 -: Май 27, 2012, 11:46:58 am »
Имаш венерин възврат. Той се случва през малко повече от година. Възможно е и да не донесе никакви събития. За да се определи в каква сфера биха могли да са събитията, трябва да се види къде се намира и как е аспектирана наталната Венера. И дали в момента имаш транзити на тежките планети, които също да я аспектират, къде се намират прогресивната и соларната Венера.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

« Отговор #154 -: Май 27, 2012, 12:05:14 pm »
Имаш венерин възврат. Той се случва през малко повече от година. Възможно е и да не донесе никакви събития. За да се определи в каква сфера биха могли да са събитията, трябва да се види къде се намира и как е аспектирана наталната Венера. И дали в момента имаш транзити на тежките планети, които също да я аспектират, къде се намират прогресивната и соларната Венера.
The_One, благодаря ти за вниманието, ще погледна и пак ще пиша.

*

Stella

• 7765
« Отговор #155 -: Май 27, 2012, 03:19:16 pm »
При Венерин възврат обикновено има спокоен период, добре прекарано време в приятно социално обкръжение и партита, поне при мен така се проявява.

« Отговор #156 -: Май 27, 2012, 03:56:35 pm »
При Венерин възврат обикновено има спокоен период, добре прекарано време в приятно социално обкръжение и партита, поне при мен така се проявява.

Потвърждавам. ;) Имах твърде големи очаквания за възврата,но си е точно,както го е написала Стела-просто един приятен период. :blink:

« Отговор #157 -: Май 28, 2012, 10:11:06 pm »
Blagodarq , Stella!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #158 -: Май 28, 2012, 10:18:15 pm »
Зависи как е поставена Венера и какво управлява....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #159 -: Юни 06, 2012, 09:03:25 pm »
По ретро Венера си направих нова прическа.Въпреки съмненията и страховете,всичко мина наред. :rolleyes: