Здравей Гост

Транзитни възли в Скорпион-Телец

• 48 Отговора
  • 6535 Прегледи
*

Stella

• 7765
Транзитни възли в Скорпион-Телец
« -: Март 09, 2012, 10:06:42 pm »
На 03.09.2012 година нодалната ос преминава в земно-водни знаци: СЛВ в Скорпион, а ЮЛВ в Телец.
Лично аз ще преживея обрат на обрат на възлите, тъй като при мен СЛВ е в Телец. Размяната на местата на двата възела се определя като труден период, но не толкова, колкото тяхната квадратура. В моя натал оста е 5-11. Имам Нептун - У3 в 11-ти дом. При вас какво се очаква да активизират затъмненията по оста Телец-Скорпион?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Milkyway

• 3770
Re: Транзитни възли в Скорпион-Телец
« Отговор #1 -: Март 09, 2012, 10:49:06 pm »
При мен ще транзитират през 4ти(сев) -10ти.(южен).
В началото ще се задейства опозицията сатурн нептун.По-късно съвпада на луна и марс  в телец.А на 13 гр наталната венера.

*

Papy

• 4343
« Отговор #2 -: Март 09, 2012, 11:41:16 pm »
На мен ще ми дойдат точно по местата си

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3 -: Март 09, 2012, 11:45:49 pm »

Супер...Приключва един цикъл и започва нов...От теб зависи посоката... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
« Отговор #4 -: Март 09, 2012, 11:47:12 pm »

Усещам - да :) сега я мъдря посоката, да не кажа мътя  :blink:

« Отговор #5 -: Март 10, 2012, 01:29:26 am »
При мен е по оста 2-9. Транзитен СЛВ ще направи съвпад с натален Плутон. Луна - У11, ми е в 9-ти дом.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #6 -: Март 10, 2012, 10:28:28 am »

И при мен. И в добавка към двете новолуния, мисля да отворя съвсем нова страница, и по-хубава.  :blink:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #7 -: Март 10, 2012, 04:35:01 pm »
при мен вече транзитират през четвърти дом (слв). на 5тия градус слв ще направи съвпад с иц. и сатурн ще транзитира от там от края на годината :-\

« Отговор #8 -: Март 10, 2012, 04:45:42 pm »
И при мен ще е доста интересно, а следващия солар, ще започне с интересни аспекти...Въпреки че са кофти аспектите, искрено си вярвам, че всичко което ще се случи е за по-добър живот.

*

Stella

• 7765
« Отговор #9 -: Март 10, 2012, 04:48:51 pm »
при мен вече транзитират през четвърти дом (слв). на 5тия градус слв ще направи съвпад с иц. и сатурн ще транзитира от там от края на годината :-\

Работа, кариера, реализация и изграждането на основите на съществуването ще бъдат на фокус през следващите 2 години. ;)
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #10 -: Март 10, 2012, 04:51:24 pm »
В началото ще се задейства опозицията сатурн нептун.По-късно съвпада на луна и марс  в телец.А на 13 гр наталната венера.

Милки, виж дали някои от затъмненията попадат върху тези планети.

*

Stella

• 7765
« Отговор #11 -: Март 10, 2012, 04:52:08 pm »

Значи ще намериш себе си. Никога не съм се чувствала по-уверена в това, което желая и относно пътя, който да следвам както, когато нодалната ос направи своя възврат. Не при първия сатурновия възврат, а при възврата на нодалната ос се почувствах истински уверена.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #12 -: Юли 30, 2012, 04:27:25 pm »
В началото когато ще е на 1гр в стрелец ,ще се задейства опозицията сатурн- нептун.Малко по-късно опозиция със съвпада на луна и марс  в телец. А на 13 гр, опозиция с наталната венера.

Милки, виж дали някои от затъмненията попадат върху тези планети.

Затъмнението попадна точно върху сатурна.
Тр южен възел ще е точно върху сатурн-а в 11 дом.
Голямо задвижване ще има при мен май... :unsure:

Всъщност тр южен ще бъде в съвпад с сатурн,марс,луна и после венера ;D
А тр северен ще е в опозиция с тях. ;)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #13 -: Юли 30, 2012, 05:03:43 pm »

И при мен ще е така, както при Папи. :P Домовете са 5-ти, 11-ти.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #14 -: Юли 30, 2012, 05:28:10 pm »
При мен ще се активира оста 1-7, като СЛВ ще мине през съвпад с Уран, а ЮЛВ - съвпад с Луната.

« Отговор #15 -: Юли 30, 2012, 09:05:58 pm »
При мен К11 е в Скорпион, но част от знака се намира и в 10 дом макар че К10 е във Везни. В момента СЛВ вече транзитира през единайстия ми дом и когато влезе в Скорпион, пак ще бъде в този дом. Съответно ЮЛВ сега е в 5 дом, в Близнаци, но К5 е в Телец. Единствената ми планета над хоризонта се намира в 10 дом и това е Плутон, който управлява 11 дом. Венера, която е управител на пети и на десети дом се намира в трети.
Най-общо казано очаквам полезни срещи, които после да ми помогнат в трупането на собствен ресурс чрез самостоятелна работа - това заради връзката 11-5 дом, пък срещите са по трети.
Наталните възли при мен са по остта 3-9 дом. СЛВ в Риби и ЮЛВ - в 9 дом, в Дева.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #17 -: Юли 31, 2012, 10:32:55 am »
В радикса ми тр.възли засягат 4-10домове,като първият аспект,който ще направят е сев.възел опозиция Меркурий и съответно съвпад с южния.

*

Bella

• *
  • 105
« Отговор #18 -: Юли 31, 2012, 12:24:28 pm »
Имам един въпрос към преживелите Уранова опозиция и към тези, които имат близки наблюдения. Провокира ме статията на Гали за транзита на лунните възли. Винаги съм смятала, че лайт мотива във всичко, което се случва в средната възраст, е желанието да се излезне от рутината, от статуквото, от еднообразието на ежедневието. Гaли, която чета с голям интерес, пише, че водещо е чувството за самота, независимо от колко хора си ограден и в каква среда живееш. Даже затова мислех, че се нарича уранова опозиция, заради стремежа към нестандартното. Нали Уран е индивидуалист, не се съобразява с норми, чуждо мнение. От друга страна мунданно управлява 11-ти дом, на групите с общи интереси, приятелски кръг. Какви са впечатленията ви?
« Последна редакция: Юли 31, 2012, 01:29:18 pm от Bella »

*

Divna

• 2478
« Отговор #19 -: Юли 31, 2012, 12:53:12 pm »
Не съм преживяла урановата опозиция, но съм на прага й.  :blink:
Този период се оприличава като изживяване на "втори пубертет". Това е прехода от младостта към възраста. Или така известната средна точка на живота. Период, в който си задаваме множество въпроси върху това какво сме направили и какво не сме направили до момента. Това е момента, в който започваме да ценим времето. Имаме желание да променим живота си, да направим това, което не сме успяли до момента и понеже знаем вече абстрактното понятие за време, просто бързаме, за да не изпуснем момента. Ставаме по егоистични, дори егоцентрични, защото вече сме разбрали кои сме и какво желаем и че имаме право на нашето си щастие. Спираме да мислиме за другите какво си мислят те за нас и започваме да градим и живеем нашия си живот. Осъзнаваме, че нямаме време за губене и това ни провокира да действаме. Имаме нови изисквания към обкръжаващата ни среда. В този период от живота се наблюдава много често разтрогване на брака (ако има такъв) или създаване на семейство, раждане на дете (последната възможност при жените), коренна промяна в професионалния живот ...