Здравей Гост

Транзитни възли в Скорпион-Телец

• 48 Отговора
  • 6526 Прегледи
Re: Транзитни възли в Скорпион-Телец
« Отговор #40 -: Септември 06, 2012, 12:29:25 pm »
Много и най-сърдечно благодаря за бързия отговор! сега ще се опитам да разбера какво означава и дали е положителен и много важен за живота ми. Интуицията ми показва, че нещо ново и различно ще се случи скоро и ще е с голямо значение за мен! Но тъй като съм силно зависима от човека, с когото живея, то съм сигурна, че от негова страна ще дойде някаква промяна.. Неописуемо съжалявам заради липсата на знания в областта на астрологията. Днес те са ми жизнено необходими, и аз не знам защо! Космос - какво да се прави! :)

« Отговор #41 -: Септември 06, 2012, 12:37:21 pm »
Много и най-сърдечно благодаря за бързия отговор! сега ще се опитам да разбера какво означава и дали е положителен и много важен за живота ми. Интуицията ми показва, че нещо ново и различно ще се случи скоро и ще е с голямо значение за мен! Но тъй като съм силно зависима от човека, с когото живея, то съм сигурна, че от негова страна ще дойде някаква промяна.. Неописуемо съжалявам заради липсата на знания в областта на астрологията. Днес те са ми жизнено необходими, и аз не знам защо! Космос - какво да се прави! :)

Освен транзитния сев.възел,обърни внимание и на останалите транзити.Виж къде попадат слънчевите и лунни затъмнения,също така прогресии и дирекции. :blink:

« Отговор #42 -: Септември 06, 2012, 12:59:19 pm »
Изпуснах курса за новобранци! На ниво прохождащ-начинаещ-безумно-любопитен съм аз ! Но ще ровя и ще търся, доколкото имам възможност! Благодаря за насоката и помощта!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #43 -: Септември 06, 2012, 09:47:15 pm »
В момента транзитния северен възел е на 1 градус от това, да премине в 4тия ми дом.
До сега беше в 5ти :-[

След 3 градуса обаче,тр. южен,ще съвпадне с луната и марса ми. :-\

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #44 -: Септември 06, 2012, 10:21:51 pm »
Имам противостоеж на възлите в момента. С какво се характеризира този период? Как е преминал при вас? При всички ли се е случвало нещо важно или зависи от домове и аспекти? Малко ми е притеснено, нодалната ми ос е най-важна от картата ми..

*

Papy

• 4343
« Отговор #45 -: Септември 06, 2012, 10:31:05 pm »
Казват му реверс
Тежичък период е, най-вече емоционално

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #46 -: Септември 06, 2012, 10:34:16 pm »
слабото ми място, чудесно просто...

*

Papy

• 4343
« Отговор #47 -: Септември 06, 2012, 11:13:59 pm »
Ама и събития дава, не е като на самовнушение само :)

Тук можеш да почетеш, ако ти се чете :)

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2428.msg24277.html#msg24277

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #48 -: Септември 06, 2012, 11:18:52 pm »
Ами да, едва ли ми е толкова смотано само заради тях, ще видим какво ще стане....пък и има все пак едно марсче от 5ти дом, което добре ги аспектира ааайде, ааайде :)))) Благодаря за линка, винаги ми се чете по астрология... ;)