Здравей Гост

Вътрешният авторитет

• 89 Отговора
  • 8573 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Вътрешният авторитет
« Отговор #20 -: Март 11, 2012, 04:42:25 pm »
Анабел, какво ще кажеш за това-шефовете инстинктивно или много те харесват, или не могат да те гледат-без доводи, резултати и т.н.
Аз тия проявления съм видяла, както и че влагам много емоции, забележи-не инстинкти
Никога съзнателно не съм подливала вода, или да заемам позиция, защото някой ме кефи-но заради него работата страда. Изобщо важи принципа-най-доброто за проекта
Докато работя с някой-той не може да ми е истински приятел, защото ако мисля, че скатава или не е прав-няма толеранс.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #21 -: Март 11, 2012, 05:04:11 pm »
Папи, наистина не искам да звуча "нападателно", но рядко вярвам на обективната оценка на някой човек за него самия. Особено в този форум съм падала от смях от само-анализите на различни потребители.  ;) очевадно виждам как се държат със съфорумниците и после се чудят какво се случва.

Няма нищо случайно, няма как да ти се случват някакви неща, ако ти не си ги предизвикала. Понеже съм Козирог и по принцип имам и Уран в 1 дом, и ти ме попита ще ти кажа честното си мнение, за теб, като нямаме какво да делим, нямам нищо против теб:

експанзивна, месиш се прекалено агресивно на моменти, когато не трябва да се месиш, в теми, в които в дадения момент, това не е важно, и печелиш точки за личността си (демонстрираш СЕБЕ СИ, не отговаряш на поставения казус - НЕ СЕ ВЪРШИ РАБОТА),човекът, който е задал въпроса, който ЯВНО го интересува, нищо ценно не може да намери като инфо. Много сериозно ти липсва баланс на аз-другия, и усещане за социалност и за РАБОТА - за реално осъществяване на поставената цел. От друга страна може би, в определени ситуации би могла да разсмиваш колектива, ала, бала, но зависи за какъв колектив става въпрос. Никога не бих те наела в мой екип, освен ако не искам да си "поиграя" с теб, но никога не бих те вкарала в играта, защото отчитам невъзможност да отделиш важното от маловажното и да постигаш набелязаните цели. 

Дори не си разбрала мотивите и целите на шефовете си. Аз през живота си не съм видяла шеф, който да не е или много умен, или да има безпогрешни инстинкти - и затова да е на тази позиция. Шефовете от първият тип няма да те държат ако не им изкарваш пари (връзки, контакти), не им вършиш работа или не си безопасен за тях, шефовете от втория тип са малко по-специфична категория, но и те съществуват, обикновено над тях има някой на който угаждат, и който мисли и за тях. Те обикновено си избират БЕЗОПАСНИТЕ за тях самите, тези, които няма да ги избутат. Вся някой трябва да мисли и да води, иначе НЕМА начин.

Изобщо не ме интересува личното ти мнение за мен, затова и си позволявам да пиша толкова направо нещо, но най-вече защото АСТРОЛОГИЯТА не лъже. При теб виждам ясно изразени инстинкти да демонстрираш главно себе си. Съжалявам, но никога не съм прочела полезен астрологичен коментар от теб. Ти си от тези съфоромници, които дават само лично мнение, още не си на надличностно ниво. Но си много полезна, като обратна връзка, защото веднага можеш да кажеш ХАРЕСВА ми/НЕ МИ ХАРЕСВА. Обективната личност (астролог) няма такова поведение.  ;D
Така, че изключително много се радвам, че има и хора като теб в този форум.  ;)
When One Door Closes Another Door Opens

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #22 -: Март 11, 2012, 05:06:17 pm »
Папи, къде ти беше Венера и какви аспекти имаше ?
When One Door Closes Another Door Opens

*

Stella

• 7765
« Отговор #23 -: Март 11, 2012, 05:21:45 pm »

Докато работя с някой-той не може да ми е истински приятел, защото ако мисля, че скатава или не е прав-няма толеранс.

Аз имам много добри приятели, сред своите колеги. Ти сигурно имаш лична причина, за да не важи това при теб. Говориш от първо лице.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Papy

• 4343
« Отговор #24 -: Март 11, 2012, 05:28:43 pm »

Аз имам много добри приятели, сред своите колеги. Ти сигурно имаш лична причина, за да не важи това при теб. Говориш от първо лице.

О да-имам доста колеги, които ме харесват, аз просто емоционално съзнателно се дистанцирам, за да не се налага да избирам между приятелството и съвестта си
И обикновено като си сменя работата-почваме да си пием ракията с бившите колеги, и те много се дразнят, че като сме били заедно, не съм се отпускала :)

« Отговор #25 -: Март 11, 2012, 06:01:56 pm »
    ;D Анабел, ме провокира да се зачета и замисля, иначе щях да прехвърча над темата. Шефа ми е Козирог, аз съм Козирог, на работата по случайност или не, сме три съученички, като през това време сме били и най-добри приятелки...Едната е Рак, когато почнах работа и бях нова, търсех подкрепа за някои неща, когато ми са се правили неоснователни забележки или са ме обвинявали, а не срещнах опора. Малодушието й ме уби...Но аз я разбирам, защото тя пострада без да е виновна и беше изхвърлена от предишната, и сега си пази момичето мястото. Аз го разбирам, за разлика от нейното несъзнателно поведение. Само че съм си гадна, си й го върнах, в смисъл постъпките й без да я съжелявам й ги цапардосвах в лицето при всеки удобен случай. Пак сме си дружки, приятелки - не знам. Та да дойда на шефа - обикновено, когато прави събрания, аз си го отнасям винаги, къде под формата на майтап, къде сериозни забележки, къде че само защото съм Козирог за това ме търпял... ;D. Защото аз знам какво мога и какво не мога, но когато тръгват да ме плашат или обвиняват без вина, полудявам. Всички колежки гледат надолу, аз го гледам в очите и той побеснява /предполагам/. Не може да си обясни от къде идва тази смелост /в неговите очи сигурно наглост/. Единствено аз съм без гръб и това ми беше казано, социално слаба съм при това - защото сам самичка се грижа за сина си...Та, коя съм аз буболечка, дето спокойно могат да ме смачкат....Та вътрешния авторитет, много не ги разбирам нещата, но явно се стига до Сатурн. Аз си го усещам, но ако се оставя на първичните импулси, след мене ще е потоп  ;D ;D...Сатурн държи юздите, но скоро ще го пусна в пенсия....
   Не мога астрологично да се изразявам, но имам богат опит, споделям тук нещата, за да може тоз който разбира да си направи изводи. Но напоследък съм си просто агресивна /предполагам заради прогресивната Луна в Лъв, имах и прогресивно Новолуние - е то все още си действа/ - просто атаката срещу Сатурн е много голяма - от всякъде квадрати и опозиции. Има един тригон към Слънце 126 и към Лилит 117 градуса...всичко останало е квадрати, опозиции, нонагони...Та е явно вътрешен авторитет, който искам да го изхвърля от употреба.

« Отговор #26 -: Март 11, 2012, 06:09:42 pm »

Понеже съм Козирог и по принцип имам и Уран в 1 дом,

моя меркурий в козирог и уран в дева в 1 те моли да направиш подобна дисекция и за мен, негативите са приоритет :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Diyana

• 2705
« Отговор #27 -: Март 11, 2012, 06:14:04 pm »

моя меркурий в козирог и уран в дева в 1 те моли да направиш подобна дисекция и за мен, негативите са приоритет :mellow:

Трябва си нова тема - Темата на Анабел и да отпочва наред с голямата секирка. Сега Кайлита като е в творчески отпуск, номинирам Анабел за главен хирург.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

abroad

• 2187
« Отговор #28 -: Март 11, 2012, 06:16:23 pm »
много психолози, много нещо, ма нали в съседната тема разправят, че било по много
като е ретроградно, бива като съотношение в повече да е обърнато навътре, не обратно, но и това е начин да го изкараш твоето си на показ, та да ти просветне
ивинявам се, ама ако не го кажа, гърбът започва повече да боли ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #29 -: Март 11, 2012, 06:20:03 pm »
ивинявам се, ама ако не го кажа, гърбът започва повече да боли ;D
Той може и да боли щото си глътнала бастуна :P. Иска малко да му отпуснеш края. Някоя великденска екскурзийка в чужбинско не планираш за лек? Може и нещо спа?

*

Diyana

• 2705
« Отговор #30 -: Март 11, 2012, 06:23:36 pm »
Колко добре описа себе си!

Всъщност много добре описва всички ни. В някоя и друга точка от пребиваването ни тук сме точно това. Някои остават задълго в тази фаза, на други почти не им личи. Ама айде, че почнах да обобщавам пак.

*

Stella

• 7765
« Отговор #31 -: Март 11, 2012, 06:24:45 pm »

О да-имам доста колеги, които ме харесват, аз просто емоционално съзнателно се дистанцирам, за да не се налага да избирам между приятелството и съвестта си
И обикновено като си сменя работата-почваме да си пием ракията с бившите колеги, и те много се дразнят, че като сме били заедно, не съм се отпускала :)

Ама защо ти се налага да избираш между приятелите си и съвестта си? Какви нередни работи вършиш ти /или вършат те, та да се налага да избираш. Аз нищо не мога да разбера. И в държавна администрация съм работила и в частна консултанска фирма съм била и в моя си фондация работя все с приятели  и единомишленици, но това което казваш, наистина не мога да го разбера. Навсякъде съм си "завъждала" приятелства и то не случайни и еднодневки, а приятелства до живот.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Papy

• 4343
« Отговор #32 -: Март 11, 2012, 06:28:47 pm »
Колко добре описа себе си!

Всъщност много добре описва всички ни. В някоя и друга точка от пребиваването ни тук сме точно това. Някои остават задълго в тази фаза, на други почти не им личи. Ама айде, че почнах да обобщавам пак.

Мда-и е хубаво да не кандидатствате за работа при анабел, че...
Но пък темата излезе полезна
Сатурна в рак относно авторитетите-има нужда да го води някой, на който той вярва, за да се чуства добре, иначе трудно добива увереност в собствените сили и е лесно да се почуства неуверен и при най-малката грешка

*

Divna

• 2478
« Отговор #33 -: Март 11, 2012, 06:35:01 pm »

Трябва си нова тема - Темата на Анабел и да отпочва наред с голямата секирка. Сега Кайлита като е в творчески отпуск, номинирам Анабел за главен хирург.

Така, така Дияна, добър пастир си!  ;D От известно време тъкмо си мислех, че във форума липсва духът на древния Рим /хляб и зрелища/.  ;D 
Чистата дисекция на хороскоп, в хард вариянт отдавна не съм чела.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #34 -: Март 11, 2012, 06:41:19 pm »

Така, така Дияна, добър пастир си!  ;D От известно време тъкмо си мислех, че във форума липсва духът на древния Рим /хляб и зрелища/.  ;D 

Време е да се наретроградиме.  ;D
Вие, дами, обаче сте с предимство на опашката за дисекция, моят ред вече мина - бях сред първите, удостоени с тази чест.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #35 -: Март 11, 2012, 06:48:14 pm »

Време е да се наретроградиме.  ;D
Вие, дами, обаче сте с предимство на опашката за дисекция, моят ред вече мина - бях сред първите, удостоени с тази чест.  :blink:

Лили, ти знаеш ли колко пъти съм молила Хело да ми направи ХАРД дисекция на хороскопа ... ама тя не, та не ...  ;D Сега с Анабел може и да ме огрее.  :25:

*

Papy

• 4343
« Отговор #36 -: Март 11, 2012, 06:53:35 pm »
Ма аз не видях дисекция по хороскоп
Това бяха лични впечатления
Анабел, ако обичаш, намирай ми картата и дай пак :)
Като ще са зрелища...

*

abroad

• 2187
« Отговор #37 -: Март 11, 2012, 06:54:50 pm »
ааа, то и аз мога ;D (щом толкоз желаещи), ма нали нещо се говори за над- и до- личностно, та се отказах преди време ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #38 -: Март 11, 2012, 06:56:25 pm »
Ма аз не видях дисекция по хороскоп

не се коси, и аз не видях, но съм закостеняла в напоследък, та може и да греша ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #39 -: Март 11, 2012, 06:57:05 pm »
Това, което тя направи беше проекция на своята Сянка върху теб.

А може ли да разберем кога човек е обективен в оценката си, а кога си проектира сянката?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.