Папи, наистина не искам да звуча "нападателно", но рядко вярвам на обективната оценка на някой човек за него самия. Особено в този форум съм падала от смях от само-анализите на различни потребители.
очевадно виждам как се държат със съфорумниците и после се чудят какво се случва.
Няма нищо случайно, няма как да ти се случват някакви неща, ако ти не си ги предизвикала. Понеже съм Козирог и по принцип имам и Уран в 1 дом, и ти ме попита ще ти кажа честното си мнение, за теб, като нямаме какво да делим, нямам нищо против теб:
експанзивна, месиш се прекалено агресивно на моменти, когато не трябва да се месиш, в теми, в които в дадения момент, това не е важно, и печелиш точки за личността си (демонстрираш СЕБЕ СИ, не отговаряш на поставения казус - НЕ СЕ ВЪРШИ РАБОТА),човекът, който е задал въпроса, който ЯВНО го интересува, нищо ценно не може да намери като инфо. Много сериозно ти липсва баланс на аз-другия, и усещане за социалност и за РАБОТА - за реално осъществяване на поставената цел. От друга страна може би, в определени ситуации би могла да разсмиваш колектива, ала, бала, но зависи за какъв колектив става въпрос. Никога не бих те наела в мой екип, освен ако не искам да си "поиграя" с теб, но никога не бих те вкарала в играта, защото отчитам невъзможност да отделиш важното от маловажното и да постигаш набелязаните цели.
Дори не си разбрала мотивите и целите на шефовете си. Аз през живота си не съм видяла шеф, който да не е или много умен, или да има безпогрешни инстинкти - и затова да е на тази позиция. Шефовете от първият тип няма да те държат ако не им изкарваш пари (връзки, контакти), не им вършиш работа или не си безопасен за тях, шефовете от втория тип са малко по-специфична категория, но и те съществуват, обикновено над тях има някой на който угаждат, и който мисли и за тях. Те обикновено си избират БЕЗОПАСНИТЕ за тях самите, тези, които няма да ги избутат. Вся някой трябва да мисли и да води, иначе НЕМА начин.
Изобщо не ме интересува личното ти мнение за мен, затова и си позволявам да пиша толкова направо нещо, но най-вече защото АСТРОЛОГИЯТА не лъже. При теб виждам ясно изразени инстинкти да демонстрираш главно себе си. Съжалявам, но никога не съм прочела полезен
астрологичен коментар от теб. Ти си от тези съфоромници, които дават само лично мнение, още не си на надличностно ниво. Но си много полезна, като обратна връзка, защото веднага можеш да кажеш ХАРЕСВА ми/НЕ МИ ХАРЕСВА. Обективната личност (астролог) няма такова поведение.

Така, че изключително много се радвам, че има и хора като теб в този форум.