Здравей Гост

4-те нива на проработка на планетите

• 168 Отговора
  • 29637 Прегледи
*

vanilla

• **
  • 1578
Re:4-те нива на проработка на планетите
« Отговор #120 -: Юли 08, 2010, 04:54:14 pm »
те в същност като са ретроградни по природа значи не е хубаво като са директни в натала нали?... :unsure:
моите са директни....

Няма лошо и няма хубаво! не възприемайте така нещата.
помислих си, че ще ме разберете така.... :-[
имам предвид, че щом са в обратната посока от нормалното си движение по-скоро тяхната проработка(не знам дали това е точната дума) би била по-трудна или нещо подобно....

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #121 -: Юли 08, 2010, 04:59:16 pm »
Качества, които трябва да развивате
Работата в тези области може да ви помогне да разкриете неподозирани дарби и таланти.

• Индивидуалност
• Желание да бъдете в центъра на вниманието
• Следване повелите на сърцето
• Развиване на волята
• Ентусиазъм
• Самоувереност
• Поемане на риск
• Сближаване с "детето" у другите
• Радост от живота, забавления
• Приемане на живота като игра
• Вяра, че можете да постигнете всичко

ето за това говоря.

развивайки тези качества ще се чувствам добре и ще живея в хармония в себе си, ще съм доволна, че съм не съм избягала от себе си, че правя това, което на МЕН ми харесва, а не това, което би се харесало на другите. Досега съм живяла според чуждите нагласи и все още не съм отстранила напълно ето тези качества от себе си:

Качества, от които трябва да се освободите
Ако работите, за да намалите влиянието на тези особености, можете да направите живота си по-лек и приятен.

• Желанието да бъдете като другите, за да ви харесват
• Стремеж към избягване на емоциите
• Равнодушие
• Очакване другите да ви подтикнат към действие
• Пренебрегване на онова, което наистина се случва
• Желание да се сдобиете с още информация, преди да предприемете действия
• Прекалена мечтателност
• Стремеж да избягвате споровете

По натал СЛВ ми е в 10 дом в съвпад със Слънцето - Лъв, съответно ЮЛВ е в 4 - Водолейл

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #122 -: Юли 08, 2010, 05:04:58 pm »
Вижън въобще не се втелявай в часа!
възлите са ти в 5/11-ти и на к6/к12. важат и двата дома.
ретро мерка е най-доброто ,което може да се случи в тази карта ,при това на асц. и не се оправдавай с бели петна ,защото аналитичната мисъл е факт и е свързана с асц-то ти...
чакам го Синухе и ще ти разнищим картата.
снощи до 03 часа се джафкахме заади водата и въздуха и той на финала се съгласи с мен , ама късно вече заспивах.... ;D ;D
това в кръга на шегата!
вкарай си ръцете в действие , разгърни марс навън и ще дойде една голяма чуждоземска любов , както и далечно пътуване към теб самата.
имаш много потенциал.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #123 -: Юли 08, 2010, 05:07:56 pm »
   ;D ;D ;D Твоите са. Там пише планети в мидпойнти. Значи Слънцето ти е на около 0.0743 градуса от точния мидпойнт между Венера и Юнона - капиш....Понеже съм дала да изчислява мидпойнтите до 1 градус....И стига си тормози главата. Кво има толкова да разбереш. Значи си имаш опитности по 12 дом, но в предния си живот си пропуснала нещо важно по 5-11 и сега ти се дава този шанс. Възползвай се, граби с пълни шепи от живота, яж, пий, сери....С мислене не става, тва са квадрати, както казва Марая - при тях трябва да се действа, не да се мисли....

*

Марая

• 28287
« Отговор #124 -: Юли 08, 2010, 05:10:56 pm »
защото упр. на ЮЛВ е в 12-ти и защото това е мястото където се чувстваш сигурна и стабилна. тук можеш да твориш на воля и да постигнеш резултати.

нали е лошо да се идентифицираме с ЮЛВ, т.е. не е градивно за нас??...

огледалото е  тук , а там където е слънцето е сигурното място за изява , без значение ранено ,неранено ......
използвай луната на макс и резултатите ще дойдат.
и да ти кажа честно ми писна от кармични връзки в тоя сайт.
и ти си ми кармична връзка.
твой асц тригон моя луна. твой дсц съвпад мой сатурн , твой сатурн мой СЛВ , твоя луна съвпад моя луна.....
в твойта карта не ми харесва хирон!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #125 -: Юли 08, 2010, 05:17:14 pm »
Какво за водата и въздуха??   :P :rolleyes:
Я сподели..
може и аз да се разджафкам  ;D

най-големите материалисти на зодиака са близнаци и везни!
най-чувствителни на тема пари са риби и скорпиони , а по-голям сноб и скъперник от рака аз не познавам и не признавам. :blink:
не визирам никой от пишещите тук!

« Отговор #126 -: Юли 08, 2010, 05:33:07 pm »
   Слушай, кака си Марая, момче и няма да сбъркаш. Тук говори опитът с голямо О! :blink: Зайби стихи михиии. ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #127 -: Юли 08, 2010, 05:47:15 pm »
огледалото е  тук , а там където е слънцето е сигурното място за изява , без значение ранено ,неранено ......
твой асц тригон моя луна. твой дсц съвпад мой сатурн , твой сатурн мой СЛВ , твоя луна съвпад моя луна.....

сега като минат юпито и урана върху хирона, може да ме отнесат и мен на някое по- хубаво място..кое му е лошото.. :blink:

няма да отидеш! рано е , имаш още работа за вършене!!!!!
по въпроса за Хирон!
участва в голям мистичен правоъгълникл
но това не е всичко....

той е онова,което ти носи незаслужената болка ,всяка връзка при теб приключва със смърт ,без значение-физическа или емоционална.но винаги незаслужена.
пробвай чужбината....там ще намериш щастието.не ти е мястото тук на тази територия,тук освен неразбиране и болка ,дори и в щастливите моменти ти е трудно да срещнеш друго.
а си била качественна бре :rolleyes:

*

Uran

• 6041
« Отговор #128 -: Юли 08, 2010, 06:02:00 pm »
така е, но това трябва да си остане между нас..  не знам заради квадрата на луната с марс и венера ли е, но не харесвам изблиците на чувства, нито свръхекспресивните хора, изморяват ме и ме плашат..обичам да се изживяват силно чувствата, но предимно вътрешно, да се усеща силата им само като енергия, а думите да са хладни, това е истинската сила, според мен..като видя някакви неконтролируеми истерии, изчезвам..ако може и тялом и духом, ако не може - само духом..

Вижън, това горното е от 12 дом.

*

Nebesna

« Отговор #129 -: Юли 08, 2010, 06:04:42 pm »
  ;D ;D ;D Твоите са. Там пише планети в мидпойнти. Значи Слънцето ти е на около 0.0743 градуса от точния мидпойнт между Венера и Юнона - капиш....Понеже съм дала да изчислява мидпойнтите до 1 градус....И стига си тормози главата. Кво има толкова да разбереш. Значи си имаш опитности по 12 дом, но в предния си живот си пропуснала нещо важно по 5-11 и сега ти се дава този шанс. Възползвай се, граби с пълни шепи от живота, яж, пий, сери....С мислене не става, тва са квадрати, както казва Марая - при тях трябва да се действа, не да се мисли....

мисля, че разбрах за мидпойнтите, сега ще си сваля всичко, което сте написали за мен, за да си го преживям на спокойствие после..но това с действието..ще се опитам..предпочитам мисленето, ако има как да ме набие някой за мотивиране, плс.. ;D

Всички мидпойнти можеш да си ги получиш автоматично в астро.ком под формата на таблица в опциите Pullen/Astrogog --> Aspect/midpoint grid chart

Получава се таблица в следния вид. Мидпойнта е на пресечната точка между хоризонтала и вертикала.

*

Марая

• 28287
« Отговор #130 -: Юли 08, 2010, 06:06:38 pm »
Стихиите жена са знаците с главно "З"!
Уважавам опита, но все пак той не е всичко..
И това, че някой е по-възрастен не го прави по-мъдър.

така е , а Дейзи е мнооого наясно с това :wink2:
но е много права за опита ,защото пред фактите и боговете мълчат!
най-меркантилни от въздушните са близнетата....всичко е преминало през призмата на мерка. мисъл , замисъл ,хермафродитски изпълнения....

*

Марая

• 28287
« Отговор #131 -: Юли 08, 2010, 06:09:33 pm »
   Слушай, кака си Марая, момче и няма да сбъркаш. Тук говори опитът с голямо О! :blink: Зайби стихи михиии. ;D

нееерде си бре Джанъм? :kissd:
къде си? как си?
ма много те обичам!

*

Nebesna

« Отговор #132 -: Юли 08, 2010, 06:16:29 pm »
не знам заради квадрата на луната с марс и венера ли е, но не харесвам изблиците на чувства, нито свръхекспресивните хора, изморяват ме и ме плашат..обичам да се изживяват силно чувствата, но предимно вътрешно, да се усеща силата им само като енергия, а думите да са хладни, това е истинската сила, според мен..като видя някакви неконтролируеми истерии, изчезвам..ако може и тялом и духом, ако не може - само духом..[/b]

Вижън, това горното е от 12 дом.

Вижън, аз нямам нищо в 12-ти дом, но хладната ми Луна във Водолей също не търпи неконтролируеми изблици на емоции. Но още по-трудно понасям тежките, мрачни и прикрити характери. И от двете бягам.

*

Uran

• 6041
« Отговор #133 -: Юли 08, 2010, 06:19:52 pm »
огледалото е  тук , а там където е слънцето е сигурното място за изява , без значение ранено ,неранено ......

сега като минат юпито и урана върху хирона, може да ме отнесат и мен на някое по- хубаво място..кое му е лошото.. :blink:

по въпроса за Хирон!
но това не е всичко....

той е онова,което ти носи незаслужената болка ,всяка връзка при теб приключва със смърт ,без значение-физическа или емоционална.но винаги незаслужена.
пробвай чужбината...
.там ще намериш щастието.не ти е мястото тук на тази територия,тук освен неразбиране и болка ,дори и в щастливите моменти ти е трудно да срещнеш друго.

Марая, сески квадратът ли е виновен за това, което съм болднала, още повече, че управителят на Хирон- Нептун е в съвпад с ИЦ- макар и широк.

*

holanda

« Отговор #134 -: Юли 08, 2010, 06:24:43 pm »

факт е че телец и везни в статистиките по слънца преобладават в проституцията.. сещаш ли се това на каква мисъл ме навява..  
ари we! ;) по същите статистики досега би трябвало да съм забогатяла заради акцента на Дева и Венерата във 2 дом,ама нейсе..такива статистики са много подвеждащи и е жалко ако си намират почитатели.То пък едното Слънце да ти правеше живота..щеше да е толкова лесно ...

наистина не познавам много Везни,само 2 момичета,които са големи патки с изв.,но ако съдя по себе си..имам много неотговорно отношение към парите.

*

holanda

« Отговор #135 -: Юли 08, 2010, 06:36:28 pm »

Имам само един единствен въпрос:
Нарочно ли го правиш ?

да,аз съм в този форум не да се уча,а да подтиквам всеки един мъжкар към самоубийство.. :-\.Просто се изказах относно повърхностните статистики ,а и Слънцето ми беше намесено..Онова за отношението ми към парите е по повод това,което Марая написа.Давах пример със себе си  :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #136 -: Юли 08, 2010, 06:57:05 pm »
Тази книга на Жан Спилър съм я чела преди години. Изследвайки възлите си и наблюдавайки тяхното влияние забелязвам един основен недостатък в нейните тълкувания. Тя разглежда качествата на ЮЛВ предимно като нещо, от което човек би трябвало да се избави, като нещо което го дърпа назад, а тези на СЛВ  - като нещо, което човек трябва да се стреми да развива. В същото време не се споменава за планетите в аспект с възлите - предполагам, че не е правила изследвания в тази накоса или че те не са били обект на тази и книга.

В повечето книги просто нещата са общо нахвърлени и трудно могат да бъдат приложени в индивидуален план.

Абсолютно на повечето места, където чета е, че ЮЛВ е едва ли не слабото ни място в картата, нещо, за което трябва да забравим като опитност и да гледаме да бягаме далеч към СЛВ. Няма как да се случи, защото наистина всичко е в баланса. С качествата, които сме усвоили по южния може да намерим пътя си по северния, аз така си го обяснявам за себе си. Тоест да създадем връзка между тях и тя да е част от цялостта на хороскопа ни.

На мен също възлите са ми постоянно актуална тема и нещо, на което обръщам особено внимание и съм си поставила за задача да изуча и анализирам в моята карта, защото имам Венера в квадрат с тях, както и Плутон замесен в схемата.

Въобще ми е ясно, че не мога да си позволя да ги подценявам и да не се задълбоча върху тяхното влияние.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #137 -: Юли 08, 2010, 08:18:47 pm »
Аз съм забелязала, че качествата на ЮЛв ми идват на помощ, когато съм под стрес. Действа ми като един вид убежище.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #138 -: Юли 08, 2010, 08:28:20 pm »
Вижън, при теб меркуриевата аналитичност преобладава като че ли, имайки предвид, че е в точен съвпад с АС в Дева. Имаш и издигнат Сатурн, отново в меркуриев знак. Плутон в първи дом също оказва влияние, но гледам, че няма мажорни аспекти с лични планети. Тригонът му с Луната е доста широк, а и по принцип в пъти по-силни са твърдите аспекти. Според мен начинът ти на мислене клони към аналитично-прагматичен, Плутон дава и проницателност, но без да те занимават прекалено Авгиевите обори на скритите подсъзнателни процеси ;D, т.е. има нещо, което те държи здраво стъпила на земята. За мен си меркуриево-сатурнов тип, не плутонов.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #139 -: Юли 08, 2010, 08:40:43 pm »
по въпроса за Хирон!
но това не е всичко....

пробвай чужбината....там ще намериш щастието.не ти е мястото тук на тази територия,тук освен неразбиране и болка ,дори и в щастливите моменти ти е трудно да срещнеш друго.

ако се отвори някакъв път, може и да замина, макар че съм силно привързана към много неща тук..но сама не бих търсила начини..закърмена съм с изрази като ''камъка си тежи на мястото'' и ''никой не е по- голям от хляба'' и с песни като ''върху сърцето чука ключето, спомня ми родния дом...''..или ''високи сини планини''...пеех ''пътнико свиден, пътнико млад'' още откакто се научих да говоря..
никога не съм го казвала на никого, но искам да помогна с каквото мога на България- страната, която обичам..дори и да е само на енергийно ниво..няколко дни преди да почине моя човек имаше видение, в което видя обесеният Левски и в неговият образ ме разпозна мен..не казвам, че аз съм била в минал живот Левски, а че той видя тогава това, което искам да е бъдещето ми, не като известност във физическият свят го искам, и Левски не го е искал така, а като катализатор на бъдещето..затова не искам да отивам другаде..вярвам в България и в хората и и искам да дам тук това, което имам за даване..парите не ме интересуват..да имам за основните неща е достатъчно..с тези думи не се правя на велика, а казвам това, което мисля...ако трябва да изпитвам болка по хирон- няма проблеми, щом така трябва, значи ще имам и сила да я понеса достойно.. :blink:

:03: :03: :03:мъжа ми дни преди да си отиде ми каза:
аз си тръгвам ,но ти трябва да продължиш! :03: :03:
така е било писано....много ме развълнува с тези думи..../и пред любимата бащина къща майка сина си нежно прегръща ,у дома ,у дома е най-прекрасно на тая земя/ , но това не е у дома и мен някога Ванга ме спря...съжелявам