Ами има една граница, обем енергия, която всеки човек може да носи, и явно е пряко свързана със зодиакалните зависимости. За Скорпиони и Лъвове съм забелязала, че попринцип, образно казано, бидончето им е по-голямо, отколкото на другите хора. Препдолагам да важи за другите два неподвижни знака, но просто нямам наблюдения над тях. За тези двата, които говоря, се получава така, че някак си липсва едно средно ниво на отдаване и получаване на енергия. В материалната реалност това се проявява по следния начин: през повечето време царствения лъв лежи и нищо не го интересува, скорпиона е апатично настроен и му е все тая за куп неща, но когато се появи нещо, което тези знаци искат, са способни да вложат изключително много, на голяма концентрация, гояма съсредоточеност, голяма амбиция. Във финната материя това се регистрира като едно "избухване" изведнъж на изключително много енергия и тя е изключително концентрирана в зависимост от стихията, която представя.
На подсъзнателно ниво, и свързано с чисто енергийните реалности, такава енергия си е доста вкусно хапване за всеки. Тя бива търсена, тъй като за другите хора, тя е като онези сокчета едно време .... дето си купуваш една малка бутилка 500 мл и сокчето е разтворимо и от него можеш да си направиш разтвор 1:11, например. :blink: Практично е ... вземаш малко за себе си, после вадиш много от него ... въпроса е че много хора така си вземат. Затова е хубаво, според мен, специално скорпиончетата да обръщат вимание на Слънчевия си сплит като чакра и допълнително да го подсилват, особено тези, които са се изловили в силна сърцева чакра по рождение. Околните несъзнателно прекаляват с тях. :blink: При Лъвовете сякаш това не се наблюдава толкова като проблем. Та... това имах предвид, Purple. Надявам се сега да съм го обяснила добре. :blink: