Здравей Гост

Родителя водолей или наказанието на Уран

• 175 Отговора
  • 19999 Прегледи
Re: Родителя водолей или наказанието на Уран
« Отговор #40 -: Март 16, 2012, 08:20:38 pm »
Каква студенина може да има при Луна в Рак и Венера в Риби?!  :o :o :o
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Stella

• 7765
« Отговор #41 -: Март 16, 2012, 08:20:50 pm »
пропуснах да спомена, че майка е Водолей с Луна в Рак и Венера в Риби ;D - много години ми отне докато приема студенината и я разбера, но всъщност строгият и авторитарен родител е баща със Слънце в Стрелец, АС Лъв в съвпад Сатурн/Плутон ;D
другите на които стъпвам и мъже, и жени са ми приятели, не живея с тях, само приятели, но със сходен съвпад там какви да са ми  ;D

Съжалявам Аброуд, но моята дъщеря не мисли така за мен. Виж си синастрията с твоята майка.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

abroad

• 2187
« Отговор #42 -: Март 16, 2012, 08:22:10 pm »
чети внимателно, че ми омръзна да го повтарям :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #43 -: Март 16, 2012, 08:22:10 pm »
Каква студенина може да има при Луна в Рак и Венера в Риби?!  :o :o :o

И аз това се питам. Ако "преценява" Слънцето като студено, не може ли да усети поне качествата на Луната и Венерата.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #44 -: Март 16, 2012, 08:24:19 pm »
Може да я усеща като студена, ако Луната на майката има аспекти със Сатурн. Но при такива Луна и Венера тази жена трябва да е изключително нежна, грижовна и любвеобвилна.
abroad, дай повече информация за аспектите или пусни карта, че ми стана интересно. То това си е астрологически парадокс  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #45 -: Март 16, 2012, 08:25:00 pm »
Момичета, възможно ли е според вас знакът на Слънце да определя дали човека е тиранин? Познавам много лъвски Слънца, които са забавни, весели, игриви ... далеч са от идеята за тирания.  :blink:

категорично - не. Аз и горе споменах, че Сатурн и Плутон са по тиранията. Единият - с налагането на правила, страх и зависимост, а втория, чрез психологически манипулации и пасивна агресия.

*

Stella

• 7765
« Отговор #46 -: Март 16, 2012, 08:26:21 pm »
Майка ми е със стелиум във Водолей-Слънце,Меркурий ,Венера тригон Уран.
Строга,но справедлива;патриархално настроена,но и отворена към всичко ново,своенравна ,праволинейна,напредничава,твърдоглава,самарянка,всеотдайна,много често груба и цинична в изказа си. :blink:

Меркурий във Водолей съм забелязала, че е циничен, когато е ранен от Плутон. А твоята майка какви аспекти има към стелиума? Щото само един стелиум не е гаранция за циничност.

*

Stella

• 7765
« Отговор #47 -: Март 16, 2012, 08:27:53 pm »
Един човек може да си е много хубав, но в синастрия да докосва наши болезнени или чувствителни теми и да ни се струва черен като дявол.

И обратното, той може да е много труден за самия себе си, изпълнен с противоречия и противоборства, обаче друг човек така да балансира и компенсира в него болезнените теми, че да става ангел в негово присъствие.

*

Uran

• 6041
« Отговор #48 -: Март 16, 2012, 08:35:23 pm »
Аз съм слънчев водолей с ранени светила, но твърдя, че не съм тиранин, а и децата ми не ме възориемат така. Самият факт, че могат да споделят с мен за свои влюбвания говори достатъчно красноречиво в тази посока.
Аз зная, че изглеждам студена, а и понякога съзнателно търся точно това излъчване.

*

abroad

• 2187
« Отговор #49 -: Март 16, 2012, 08:46:57 pm »
добре де, или аз нищо не разбирам или
говорим за общи характеристики като за форум, и защо е нужно да се заема отбранителна позиция някой като не си харесвал хороскопа
за информация - и аз не си го харесвам, но се уча да го заобичам :blink:, инак не знам дали щях да съм тук ;D
нямам проблем да призная, че козирога е ... (да не слагам определения, че другите сходни ще ми скочат :P)
защо го приемате лично, не че аз не го правех години наред, но въпросът е отправен към дългогодишните потребители с астрологична нагласа, и е риторичен
само споделих мнение, което не е непременно обективно, но все пак е мнение :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #50 -: Март 16, 2012, 08:53:48 pm »
Аз специално нищо не приемам лично, а говоря принципно. Уран няма нищо, ама нищо общо с наказанията.

Всяка Луна или Слънце, които са ранени от Сатурн, се изживяват като ограничавани и недостатъчно обичани и ще приемат бащата или майката като сурови и студени.

« Отговор #51 -: Март 16, 2012, 08:54:26 pm »
Аз не го приемам лично - нямам нито рачешка Луна, нито рибешка Венера, нито Слънце във Водолей. Просто ми е любопитно какви аспекти трябва да има една жена с лични планети в тези знаци, за да я възприема детето й като студена. Отделно, това противоречи на всичко, което съм чела за астрологията. Но предполагам обяснението се състои в аспектите на трите планети. Затова и попитах...

*

Uran

• 6041
« Отговор #52 -: Март 16, 2012, 08:56:54 pm »
Изобщо не съм отбранителна. Има разлика м/у това как изглежда и какво в действителност е.
Казвам, че съзнавам, че изглеждам тиранин, но не съм. (достатъчно интелигентна съм, а и обективна, за да правя разлика м/у двета, а и нямам проблем с това да си призная, че съм тиранин т.е. нямам морални угризения съвсвем по ураниански :blink:)

*

Stella

• 7765
« Отговор #53 -: Март 16, 2012, 08:57:44 pm »
Всъщност оставаме в неведение за целите хороскопи и за синастриите. Аз като видя един хороскоп и веднага мога да кажа дали човекът е тираничен. Нито една зодия или асцендент сами по себе си не са тиранични.

*

abroad

• 2187
« Отговор #54 -: Март 16, 2012, 08:59:37 pm »
Затова и попитах...

а, аз не посочих теб :blink:, явно ще си умра неразбрана ;D, шегувам се
няма да навлизам в интимни подробности, само ще спомена, че докрай разбрах майка си като видях отношението и и към внучката и :blink:
вярно е, че си позволявам да говоря за забавление и провокация, понякога, но този не е от тези случаи

*

Abrakadabra

• *
  • 85
  • Когато Бог говори, и логиката мълчи.
« Отговор #55 -: Март 16, 2012, 09:01:12 pm »
Тук има смисъл да се видят управителите на декадите.
1-ва декада- Уран-Уран
2.ра: Уран- Меркурий
3-та: Уран-Венера

*

Uran

• 6041
« Отговор #56 -: Март 16, 2012, 09:05:49 pm »
Не се прихласвам и не се лигавя с деца. На моите всеки ден им казвам, че ги обичам. Заедно гледаме филми, обсъждаме разни неща по един съвсем естествен начин- без преиграване и поза. Но когатосе касае за неща свързани с възпитание, учене и изобщо бъдеще, по-безкомпромисен човек от мен няма. Овчият стелиум на баща им- Слънце, Марс, Луна в овен им идва на помощ/дипломация. ;D ;D
Предполагам след време- с внуците ще бъда по-лежерна, защото основните отговорности по възпитанието няма да бъдат мои. ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #57 -: Март 16, 2012, 09:08:36 pm »
Това е моята карта. "По-старите" :blink: потребители я познават:

*

Divna

• 2478
« Отговор #58 -: Март 16, 2012, 09:10:41 pm »
Майка ми е със стелиум във Водолей-Слънце,Меркурий ,Венера тригон Уран.
Строга,но справедлива;патриархално настроена,но и отворена към всичко ново,своенравна ,праволинейна,напредничава,твърдоглава,самарянка,всеотдайна,много често груба и цинична в изказа си. :blink:

Меркурий във Водолей съм забелязала, че е циничен, когато е ранен от Плутон. А твоята майка какви аспекти има към стелиума? Щото само един стелиум не е гаранция за циничност.

Spored men e wyzmovno Stela, ako steliuma e w 8mi dom. Достатъчно е само Меркурий да е там или Юпитер (който се характеризира с псувните в 8ми дом и клетвите също).

*

Uran

• 6041
« Отговор #59 -: Март 16, 2012, 09:19:55 pm »
Циничен, но по-скоро в екстремни ситуации. ;D