о, здравей "море"
Бихте ли ми обяснили, защо ако жената е там, където трябва да бъде, от 200 години се водят войни за еманципация, романи като Здрач (абсолютно "женско четиво"), описващи един свят, в който жената би била щастлива, с мъже, които не съществуват, се продават в милиони издания? Няма да коментирам женските филми/мъжките филми ...
Или жената е родена само, за да стои в къщи и да ражда? Жената не е ли този индивид, който има по - добро цветно зрение (има по-фини сетива) и пее в поне 3 октави (мъжете в 2)... и не се ли борят жените всекидневно, за да има повече хармония, любов и разбирателство (и този форум е доказателство за това - жените винаги анализират какво се случва и преживяват нещата). И жената не е имала право да гласува до преди 100 години.... и ТОВА е решение на БОГ (вселената/висшия разум, наречи го както искаш ....)?
Вие в кой свят живеете?
И МОЛЯ ТЕ кажи ми, че си
мъж, ще се отчая за целия ден, ако образована, интелигентна, жена, мисли, че света в който живеем е "
Божията воля - както на небето, така и тук на земята"...
аз съм жена, и считам, че жените заслужават МНОГО повече. Считам, че жените са по-разумни, по-хуманни, и всичките ми колежки без изключение, са по-задълбочени и предвидливи от мъжете ми колеги, по отношение на работните ни задачи. Жените работят по-добре в колектив и са по-отговорни. :blink:
Освен това социалният свят не е божия свят, той постоянно търпи промени. Начинът на мислене на обществото се променя с всяко поколение и целта е да имаме всички по-добър живот. Ако хората разсъждават като теб, щяхме да сме в праисторическата епоха.
Просто не мога да повярвам, че
жена може да мисли по този начин в 21 век... наистина се надявам да ми кажеш, че си мъж.