море, дразниш ме с типично мъжката си надменност и незаинтересованост към детайла и увереност в интелектуалните си способности.

ТРЯБВА ДА ИМАМЕ ПРАВО НА ИЗБОР, това е. Който иска да остава жена, който иска да ходи към нулевия пол - те вече го имат като термин това на Запад.
На мен ми е скучно в двойка, най-добре ми е било, когато съм работила в силни екипи, по сложни проекти (интелектуални предизвикателства) - тогава се чувствам
жива. Може не всички жени да са като мен, но има и много като мен.
И знам много добре мъжете около мен как се отнасят към жените, ако не си извоюваме уважение, ще ни смажете.
Дори момчето, с което излизам сега твърди, че съм
"опърничава", защото си имам мнение и изисквам от него, но явно му харесва, иначе НИКОГА един мъж не би търпял.....
а аз съм изключително дисциплинирана и в никакъв случай не съм разглезена и капризна, и никоя жена не би ме определила като опърничава....
Хело, кви са тия глупости - Венера ми екзалтира, в тригон с Плутон на трон, аз нямам проблем с мъжете, като интимни приятели, а като социални елементи. Все едно целият ни форум не е главно за това - да се подкрепяме и успокояваме една друга. Защо се налага това, защото обществото , в което живеем, е удобно за мъжете, а не за жените (ОСОБЕНО В БГ).