Цитат на: AH в Март 21, 2012, 08:29:01 amБраунинг е казал:Бог е в небето -наред е светът :blink:и не само в небето ,но и вътре в нас, да го нахраним
Браунинг е казал:Бог е в небето -наред е светът :blink:
И аз имам недотам добри аспекти в радикса, но не мога да кажа, че са ми нелюбими. Като се замисля, ако ги нямаше, нямаше днес да съм това, което съм. Пък аз съм доволна от това, което съм. :blink:
Цитат на: strelicka в Март 21, 2012, 08:38:03 amЦитат на: AH в Март 21, 2012, 08:29:01 amБраунинг е казал:Бог е в небето -наред е светът :blink:и не само в небето ,но и вътре в нас, да го нахраним Поетът може би има предвид, че ни е нужен идеал, нещо далечно и недостижимо. Имаме нужда от вяра в идеал, нищо, че живеем във физически свят.
Като цяло, идеята за стелиуми в някой следващ живот не ми се нрави. Харесвам стелиумите, защото дават много концентрирана енергия, ако се впрегнат правилно, но като мине една транзитираща планета отгоре им, е направо попиляващо. Недай си Боже да е рядкото щастие на Плутон.
тъй, де и аз такава храна казвам, съвременното общество е гладно от към вяра и идеали,само прагма, интереси,алчност,дивизии и войни
Цитат на: Divna в Март 22, 2012, 05:47:52 amИ аз имам недотам добри аспекти в радикса, но не мога да кажа, че са ми нелюбими. Като се замисля, ако ги нямаше, нямаше днес да съм това, което съм. Пък аз съм доволна от това, което съм. :blink:астрологията елегантно решава въпроса - със свободната воля на човек и с нивата на проявление на планетарни енергии.При другите прототипи май е по-сложно - те си имат повече инстинкти, отколкото разум и воля. Но това е и предимство за оцеляване при тях.
Ето сега например, тр. ретро Марс ще бъде в квадратура с нат. Сатурн (8ми дом) доста време. С ретроградието и стационарното положение си става като тежък транзит. Чудя се как да канализирам в моя полза тази сложна енергия? От много чудене и вайкане все още не съм си легнала, а утре ме чака не лек ден.
Цитат на: AH в Март 22, 2012, 05:27:35 amЦитат на: strelicka в Март 21, 2012, 08:38:03 amЦитат на: AH в Март 21, 2012, 08:29:01 amБраунинг е казал:Бог е в небето -наред е светът :blink:и не само в небето ,но и вътре в нас, да го нахраним Поетът може би има предвид, че ни е нужен идеал, нещо далечно и недостижимо. Имаме нужда от вяра в идеал, нищо, че живеем във физически свят.тъй, де и аз такава храна казвам, съвременното общество е гладно от към вяра и идеали,само прагма, интереси,алчност,дивизии и войни
Цитат на: Divna в Март 22, 2012, 06:37:51 amЕто сега например, тр. ретро Марс ще бъде в квадратура с нат. Сатурн (8ми дом) доста време. С ретроградието и стационарното положение си става като тежък транзит. Чудя се как да канализирам в моя полза тази сложна енергия? От много чудене и вайкане все още не съм си легнала, а утре ме чака не лек ден. отцеляване ,физическо и психическо, след тежък ден/труд
аз ти думам -отцеляване,дава ти необходимата енергия да издържиж дълго на натоварване,ти викаш алилуя- ще ти се такова лесно бягство ама не би :mellow:после при секстила ще се наслаждаваш на възможности след тежкия труд
ограничена си от към осмодомни прояви,със домашни задължения и битовизми,сексолога би те запитал редовна ли правиш секс ,от там и напрежението и алилуя
аз попитах за в момента на транзита - каре ретро марс/сатурн 8, дали се проявява задържащо,ограничаващо в тази сфера
Цитат на: Divna в Март 22, 2012, 06:37:51 amЕто сега например, тр. ретро Марс ще бъде в квадратура с нат. Сатурн (8ми дом) доста време. С ретроградието и стационарното положение си става като тежък транзит. Чудя се как да канализирам в моя полза тази сложна енергия? От много чудене и вайкане все още не съм си легнала, а утре ме чака не лек ден. Аритметиката е лесна – само съвпадите са съпоставими по сила с рейтинга на Слънцето, т.е. на съзнанието ни /дори да допуснем, че нямаме никаква власт над подсъзнанието си/При динамичен транзит на Марс към натален Сатурн си помним, че нещата, които ни изглеждат зле в тоя период, всъщност не са толкова лоши. Отчети си кое при теб е неудовлетворително, преразгледай си нагласата и предприеми нещо дребно като „спусък“ или заявка към Вселената да се промени за добро.