Мисля, че е малко раничко да се каже с този асцендент на 2.37. Струва ми се, че картата е нерадикална, освен това единствения мажорен аспект, който сключва Луната е с Плутон, но Плутон не се разглежда много в хорарите, това пак говори за нерадикалност и ми се струва, че дори сега да се намери някакъв отговор, сигурно няма да отговаря на истина
Ако все пак разгледаме картата, за домашни любимци гледаме Шести дом. в случая Стрелец, управителя е Юпитер. С твоя сигнификатор, Луната, нямат връзка, което значи, че при теб дирекно няма да дойде. Струва ми се, обаче, че може да се мерне при приятели, да кажем.

Юпи, т.е Котката, в 11 дом, с връзка със управитела на 11, тригон, който ще стане още по точе като Марс си тръгне пак по нормалното движение. Не знам до колко можем да тълкуваме това така. Може да не са приятели, може някой да го е взел при себе си, но поне ми се струва че котето е добре ...
Стискам палци все пак да се върне, на написаното много не ми вярвай, че хем съм начинаеща, хем и картата си е нерадикална ... та се надявам да излезе някаква информация или нещо друго, което да ти помогне да го намериш!