Здравей Гост

Плутон и матриархата

• 29 Отговора
  • 4795 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: Плутон и матриархата
« Отговор #20 -: Март 25, 2012, 10:19:46 pm »
при мен Плутон не е дал физически произшествия транзитиращ през 1 дом.  :rolleyes:
When One Door Closes Another Door Opens

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #21 -: Март 25, 2012, 10:20:20 pm »
при мен Плутон не е дал физически произшествия транзитиращ през 1 дом.  :rolleyes:

А проблем с раждането?

*

Anabell

• 2022
« Отговор #22 -: Март 25, 2012, 10:25:06 pm »

А проблем с раждането?

не, никакви. Казвала съм ти и преди - с майка ми не се разбираме, нищо общо нямаме и Плутон много ми помага, да не пренасям нейните модели на контрол (срещу мен и баща ми) върху други хора. Майка ми не може да мисли и се опитва да ни контролира с нервни кризи и емоционални атаки. Плутон тези неща ги усеща, разбира и може да ги преосмисли, защото водата чисти.  :P

Иначе майка ми е с асц Близнаци и Слънце - Дева - само се оплаква (смуче енергия).  ;)

« Отговор #23 -: Март 26, 2012, 09:27:50 am »
Интересна тема. ;)
Обичам Плутон. :P

Имам Плутон на МС. Нямам истински баби. Едната е починала преди да се родя, другата се беше развела. Никога не ме е гледал друг освен родителите ми.

Но... дъщеря ми е с Плутон на АС. Преди да се роди се преместихме при свекърва ми. Въпреки, че аз съм я гледала и продължавам и сега основно да се грижа, тя има много силна връзка с баба си. Обичат се, явно. :P
Подозирам, че е възможно дете с Плутон на АС да бъде "буфер" между негативните чувства в семейството - баба -родители. А, и да добавя - бабата е доста властна, обича да се налага и да контролира.
Естествено, не е случила на снаха. ;D

« Отговор #24 -: Март 26, 2012, 09:52:52 am »
хората с Плутон на Асц. цял живот са си буфери, и тъй като в много ранна детска възраст са пораснали- надраснали подобни ситуации ,касаещи ги лично- играейки ролята на трансформаторен пост, високото напрежение вместо токов удар, превръщат в осветление,осветяват тъмнината,средата,полето на бойни действия между два враждуващи лагера , помагайки и на двете крайности да се смирят,умиротворят, то тази им способност я използват после постоянно в живота,но вече помагайки на други хора , попаднали в ситуации на безизходност и краен антагонизъм,да получат обективност за ситуацията и вместо война и разрушение-унищожение да трансформират негативите в позитиви,помирявайки се... :mellow:  състояние на истиност...болезнено ,но истиност..при неуспешна трансформация е чистача, почиства бойното поле от труповете :'(
« Последна редакция: Март 26, 2012, 09:57:48 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Anabell

• 2022
« Отговор #25 -: Март 26, 2012, 10:21:07 am »
хората с Плутон на Асц. цял живот са си буфери, и тъй като в много ранна детска възраст са пораснали- надраснали подобни ситуации ,касаещи ги лично- играейки ролята на трансформаторен пост, високото напрежение вместо токов удар, превръщат в осветление,осветяват тъмнината,средата,полето на бойни действия между два враждуващи лагера , помагайки и на двете крайности да се смирят,умиротворят, то тази им способност я използват после постоянно в живота,но вече помагайки на други хора , попаднали в ситуации на безизходност и краен антагонизъм,да получат обективност за ситуацията и вместо война и разрушение-унищожение да трансформират негативите в позитиви,помирявайки се... :mellow:  състояние на истиност...болезнено ,но истиност..при неуспешна трансформация е чистача, почиства бойното поле от труповете :'(

да, до голяма степен и при мен играе такава роля плутон (упр асц) - никога не мога да си позволя аз да мрънкам, и да съм детето, защото толкова много хора са инфантилни, че никаква работа няма да се свърши. Много ранно порастване - никаква възможност да кажа "не искам", "не мога", "изморена съм" - просто в къщи е отсъствал реалният фактор майка. Само баба ми някога се е грижила за мен. 

Разбира се този модел се пренася и в обществото, където всички ти се качват на главата, защото можеш да търпиш и да намираш решения на дадените ситуации.  :P Включително и мъжете.

Докато не поех контрола в мои ръце. Но все пак щадя чуждите души - никога не си позволявам да ги манипулирам с мои лични цели. Има разлика кога някой трябва да си даде душата, за да се свърши работа, която ще му осигури живот, бъдеще и кога някой друг иска да го ползва за ИЗЦЯЛО личните си цели - Плутон това го усеща.

Мисля, че при силен воден Плутон "НЕ" е много важна дума.

BTW - това също съм ти го казвала Хело, баща ми нямаше да се ожени за майка ми, ако тя не забременява с мен. Този модел - аз съм родена, не защото двама души се обичат, а защото единият ИСКА по-добър живот (идване в София и т.н.) се повтаря през целия ми живот. Винаги около мен има някаква мацка, без качества, без енергия, която забременява от бизнес партньора ми, или най-близкия ми приятел (от детството) и аз трябва да я търпя, защото детето е факт.

Преди МНОГО се дразнех на това, МНОГО, за мен това е такова предателство. Но днес просто не обръщам внимание на допълнителната жена (те самите мъже не я допускат до това, което те обичат - музика, работа, както баща ми не обръща внимание на майка ми) - това е модел в абсолютно всичките ми връзки, с мъже, които ценя и обичам. Нито един от мъжете до мен не се е събрал с жена, която да харесвам.  ;) :-[

Но ЕНЕРГО-обмен, всички сме в системата.  ;) ;D :P
« Последна редакция: Март 26, 2012, 10:30:35 am от Anabell »

« Отговор #26 -: Март 26, 2012, 10:53:06 am »
Плутон е колективна енергия,трудно контролируема,когато човек иска да я използва за лични интереси-изгода-користни цели,
като ядрена реакция, веднъж стартирана ,не може да се спре, може да се използва, да е полезна -произвеждайки енергия, но всяка грешка - води до взрив с пагубни последствия,унищожава :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Anabell

• 2022
« Отговор #27 -: Март 26, 2012, 11:54:35 am »
Плутон е колективна енергия,трудно контролируема,когато човек иска да я използва за лични интереси-изгода-користни цели,
като ядрена реакция, веднъж стартирана ,не може да се спре, може да се използва, да е полезна -произвеждайки енергия, но всяка грешка - води до взрив с пагубни последствия,унищожава :mellow:

да  ;) ;D така е и при мен така се проявява (но мисля, че и силният Козирог, който не търпи лицемерие помага за това).

*

Anabell

• 2022
« Отговор #28 -: Март 26, 2012, 01:56:17 pm »
Сю Томпкинс, мисля е в грешка, не е въпросът точно до бабата, а наистина до колективната енергия, мен колективът/фамилията винаги са ме отглеждали. И съм свикнала да имам огромно количество от енергия около себе си, от която да се зареждам. И не само съм свикнала, ами винаги попадам в такава ситуация.  ;)

Предполагам, че и мунданно Плутон ще означава това за човечеството - големи колективи, концентрация на енергия, която ще позволи много по-добри научни открития, прозрения, и т.н. всичко, което човека създава.

Ето и този форум е доказателство - пълно е със Скорпиони и Плутонианци, които няма да са тук, ако нямат нужда от подобен тип информация, енергия. Водата свързва - земята разделя.

*

snow

• *
  • 100
« Отговор #29 -: Март 27, 2012, 04:08:59 pm »
Баба ми  е  най-близкият човек, нейното Слънце е в Рак.Майка ми е била студентка в чужбина и затова бабет ме е гледала.Да ми е жива и здрава още се държи и не се дава.Тази година трябва да навърши 84. :-[
Този Плутон големи сили и издражливост дава... :blink:
Да е жива и здрава! Верно дава сили и издържливост, но в детството, докато прекоси 1д. никак не е лесно, поне при мен беше така, при малката ми дъщеря, освен случая с една люлка, която я удари с все сила в главата до окото, не помня други по-травмиращи произшествия, явно си зависи и от знака, а също и от аспектите с другите тр. планети в този период, да, като направя равносметка и уран е бил в 1д. докато навърша 9г.
Имам Плутон в 12д. на 2гр.от АЦ мисля.Травмите ми бяха мнооооого чести докато бях малка. ;D Чак се чудя как оживях.Падах на глава много пъти,включително от дървета,огради и пр. На 7-8 месеца се наложило да ме оставят на баба да ме гледа(майката на баща ми)-тя е властен характер(Рак) и манипулира с болежки ;D-така е и е мразела( и все още я мрази) майка ми.Та баб ми не искала да ме гледа и ме дали  на другата ми баба.Израснала съм отгледана повече от двете ми баби и наистина имам силана връзка и с двете.Майката на баща ми не ме обичаше особено и си имаше други любими внуци.Но сега тъй като аз я навестявам най-често и нито един от внуците ѝ не ще да я види,мед и капе като ме види.Била съм и буфер между баба ми и майка ми и е много трудно,но няма начин-как ще съм спокойна,ако край мен има напрежение.
"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса."