хората с Плутон на Асц. цял живот са си буфери, и тъй като в много ранна детска възраст са пораснали- надраснали подобни ситуации ,касаещи ги лично- играейки ролята на трансформаторен пост, високото напрежение вместо токов удар, превръщат в осветление,осветяват тъмнината,средата,полето на бойни действия между два враждуващи лагера , помагайки и на двете крайности да се смирят,умиротворят, то тази им способност я използват после постоянно в живота,но вече помагайки на други хора , попаднали в ситуации на безизходност и краен антагонизъм,да получат обективност за ситуацията и вместо война и разрушение-унищожение да трансформират негативите в позитиви,помирявайки се... :mellow: състояние на истиност...болезнено ,но истиност..при неуспешна трансформация е чистача, почиства бойното поле от труповете 
да, до голяма степен и при мен играе такава роля плутон (упр асц) - никога не мога да си позволя аз да мрънкам, и да съм детето, защото толкова много хора са инфантилни, че никаква работа няма да се свърши. Много ранно порастване - никаква възможност да кажа
"не искам",
"не мога",
"изморена съм" - просто в къщи е отсъствал реалният фактор майка. Само баба ми някога се е грижила за мен.
Разбира се този модел се пренася и в обществото, където всички ти се качват на главата, защото можеш да търпиш и да намираш решения на дадените ситуации.

Включително и мъжете.
Докато не поех контрола в мои ръце. Но все пак щадя чуждите души - никога не си позволявам да ги манипулирам с мои лични цели. Има разлика кога някой трябва да си даде душата, за да се свърши работа, която ще му осигури живот, бъдеще и кога някой друг иска да го ползва за ИЗЦЯЛО личните си цели - Плутон това го усеща.
Мисля, че при силен воден Плутон
"НЕ" е много важна дума.
BTW - това също съм ти го казвала Хело, баща ми нямаше да се ожени за майка ми, ако тя не забременява с мен. Този модел - аз съм родена, не защото двама души се обичат, а защото единият ИСКА по-добър живот (идване в София и т.н.) се повтаря през целия ми живот. Винаги около мен има някаква мацка, без качества, без енергия, която забременява от бизнес партньора ми, или най-близкия ми приятел (от детството) и аз трябва да я търпя, защото
детето е факт.
Преди МНОГО се дразнех на това, МНОГО, за мен това е такова предателство. Но днес просто не обръщам внимание на допълнителната жена (те самите мъже не я допускат до това, което те обичат - музика, работа, както баща ми не обръща внимание на майка ми) - това е модел в абсолютно всичките ми връзки, с мъже, които ценя и обичам. Нито един от мъжете до мен не се е събрал с жена, която да харесвам.

Но ЕНЕРГО-обмен, всички сме в системата.