Здравей Гост

Луната и аспектите в натала

• 174 Отговора
  • 20127 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Луната и аспектите в натала
« -: Март 25, 2012, 05:13:09 pm »
Посочете и дома в който е луната...,както и аспектите и...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
Re: Луната и аспектите в натала
« Отговор #1 -: Март 25, 2012, 05:15:08 pm »
А така  :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Март 25, 2012, 05:15:59 pm »
Няма ти ги повече от половината знаци, упоменати в анкетата.  ;D

Изчезнаха...грешка на форума..май беше!
Но вече ги има... ;) ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3 -: Март 25, 2012, 05:26:09 pm »

Но вече ги има... ;) ;D

Затова си махнах и поста.  ;)
Иначе Луната ми е Козирог. Забелязала съм, че при другите хора, дали защото са прикрити, дали защото наистина е така, но тази позиция наистина не се забелязва и Луната в картата им става някак вяла, трудно забележима, но при мен не е така, което си има и добрите, и лошите страни. Луната ми е в 4 дом, съвпад Уран, Нептун, СЛВ, опозе Меркурий, тригон Асц, секстил Плутон. Бих казала, че си пада много дива планинска Коза.  ;D Емоционално изключително трудно допускам хора до себе си, нещата, за които реално ми пука, ми се броят на пръстите на ръцете. Нося много на стрес, кофти ситуации, имала съм "удоволствието" да си изпробвам ангелите и при психическо насилие, но факта, че все още съм жива, все още съм себе си и не съм се предала, може само да ме радва и главно го дължа на силния ми Сатурн и на Луната. Имам силен импулс за себедоказване и искам да постигна престижна позиция в обществото. В повечето време съм спокойна, непоклатима и непоколебима и не оставям на емоционалните афекти да пречат на постигането на целите ми.  Като негативна тенденция бих казала, че съм прекалено категорична във схващанията си и понякога са доста крайни.

*

Papy

• 4343
« Отговор #4 -: Март 25, 2012, 05:28:49 pm »
Тъндър-така моя пост дойде точно където исках
 ;D

« Отговор #5 -: Март 25, 2012, 05:34:03 pm »
Всичко изчислено.  ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Март 25, 2012, 05:37:13 pm »

Но вече ги има... ;) ;D

Затова си махнах и поста.  ;)
Иначе Луната ми е Козирог. Забелязала съм, че при другите хора, дали защото са прикрити, дали защото наистина е така, но тази позиция наистина не се забелязва и Луната в картата им става някак вяла, трудно забележима, но при мен не е така, което си има и добрите, и лошите страни. Луната ми е в 4 дом, съвпад Уран, Нептун, СЛВ, опозе Меркурий, тригон Асц, секстил Плутон. Бих казала, че си пада много дива планинска Коза.  ;D Емоционално изключително трудно допускам хора до себе си, нещата, за които реално ми пука, ми се броят на пръстите на ръцете. Нося много на стрес, кофти ситуации, имала съм "удоволствието" да си изпробвам ангелите и при психическо насилие, но факта, че все още съм жива, все още съм себе си и не съм се предала, може само да ме радва и главно го дължа на силния ми Сатурн и на Луната. Имам силен импулс за себедоказване и искам да постигна престижна позиция в обществото. В повечето време съм спокойна, непоклатима и непоколебима и не оставям на емоционалните афекти да пречат на постигането на целите ми.  Като негативна тенденция бих казала, че съм прекалено категорична във схващанията си и понякога са доста крайни.

интересува ме какъв аспект има със Сатурн Луната ти?
Второто , което искам да знам е къде е МЦ? Знак , управител на знака и аспекти...Също какви са градусите м/у Луната и МЦ?

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Март 25, 2012, 05:38:01 pm »
Тъндър-така моя пост дойде точно където исках
 ;D

Няма празни пространства в природата... ;) ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #8 -: Март 25, 2012, 05:41:24 pm »
В Скорпион. Съвпад с АЦ и квадрат с Марс.

Марая, каква е целта на анкетата?   :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Март 25, 2012, 05:43:00 pm »
В Скорпион. Съвпад с АЦ и квадрат с Марс.

Марая, каква е целта на анкетата?   :blink:

Като приключи...,ще споделя! ;)

« Отговор #10 -: Март 25, 2012, 05:43:34 pm »
Сатурн и Луната нямат аспект. Той самия е във Водолей, 5.30
МЦто ми е Близнаци 18.35, управителя, Меркурий е в Рак, 10 дом, на 19 градуса. Опозето му с луната е на по-малко от градус, тя самата е на 19.45 Козирог. Меркурий е опозе Уран, опозе Нептун, Опозе СЛВ, тригон Плутон, съвпад Хирон, секстил АЦ.

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Март 25, 2012, 05:46:12 pm »
МЦто ми е Близнаци 18.35, управителя, Меркурий е в Рак, 10 дом, на 19 градуса. Опозето му с луната е на по-малко от градус, тя самата е на 19.45 Козирог. Меркурий е опозе Уран, опозе Нептун, Опозе СЛВ, тригон Плутон, съвпад Хирон, секстил АЦ.

Качи карта..,ако обичаш! :rolleyes: :blink:

« Отговор #12 -: Март 25, 2012, 05:49:30 pm »

Качи карта..,ако обичаш! :rolleyes: :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Март 25, 2012, 05:55:58 pm »
ThunderGoddess,
Как усещаш съвпада на Луната с нодалната ос?
Ориентирана ли си към семейството...или се чувстваш несигурна и неуверена в дома си? С колебания , доста емоционално отношение...което в повечето случай може да доведе и до нервни изблици.
Мислиш ли, че има неща в поведението на родителите ти...,което не можеш да разбереш правилно?
Как виждаш майка си?- с две думи нейните 'добри' и "лоши" страни...

« Отговор #14 -: Март 25, 2012, 06:06:36 pm »
Изобщо не съм семейно ориентиран човек, ако трябва да бъда честна. Не планирам да създавам собствено семейство - с деца, и т.н :blink: Съвпада на Луната с нодалната ос го усещам по-скоро като призив за повече отговорност и самостоятелност спрямо себе си и спрямо околните. Аз и сега имам някаква, но не я чувствам като достатъчна. Предполагам времето ще покаже как точно да се погрижа да бъде удовлетворена.  :blink: Изпитвам отговорност към семейството си, вкл,. и майка ми, и ако можех, определено щях да им осигуря хубав, материално обезпечен живот. Но с тях сме много различни хора, затова казах, че не съм семейно ориентиран човек, бих предпочела да съм по-надалеч в пространството от тях, тъй като страдаме от непреодолим сблъсък на ценности. Уважавам ги, но не са ми близки, така да се каже. Така че това би трябвало да отговори и на въпроса ти дали има неща, коиот не мога да разбера правилно - да, много са, но и аз съм неправилно разбрана, също.
А майка ми е много щедър, ведър, оптимистичен човек, много отдаден на нас, децата и е грижовна, но не задушаваща майка. Но имаме много различни гледни точки за живота и начина по който трябва да излгежда и затова трудно можем да говорим и нямам и особено желание и не сме много близки. Става изключително мъчително и задушаващо, че, с нея в лидерската позиция, в семейството ми е възприета някаква "традиция" че всички трябва да споделят всичко с другите и не можеш да имаш тайни и трябва да си супер отдаден и целия ти живот да е около тях. Нещо, което аз не мога да понасям, дразни ме, и става повод за много конфликти.

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Март 25, 2012, 06:22:46 pm »
Изобщо не съм семейно ориентиран човек, ако трябва да бъда честна. Не планирам да създавам собствено семейство - с деца, и т.н :blink: Съвпада на Луната с нодалната ос го усещам по-скоро като призив за повече отговорност и самостоятелност спрямо себе си и спрямо околните. Аз и сега имам някаква, но не я чувствам като достатъчна. Предполагам времето ще покаже как точно да се погрижа да бъде удовлетворена.  :blink: Изпитвам отговорност към семейството си, вкл,. и майка ми, и ако можех, определено щях да им осигуря хубав, материално обезпечен живот. Но с тях сме много различни хора, затова казах, че не съм семейно ориентиран човек, бих предпочела да съм по-надалеч в пространството от тях, тъй като страдаме от непреодолим сблъсък на ценности. Уважавам ги, но не са ми близки, така да се каже. Така че това би трябвало да отговори и на въпроса ти дали има неща, коиот не мога да разбера правилно - да, много са, но и аз съм неправилно разбрана, също.
А майка ми е много щедър, ведър, оптимистичен човек, много отдаден на нас, децата и е грижовна, но не задушаваща майка. Но имаме много различни гледни точки за живота и начина по който трябва да излгежда и затова трудно можем да говорим и нямам и особено желание и не сме много близки. Става изключително мъчително и задушаващо, че, с нея в лидерската позиция, в семейството ми е възприета някаква "традиция" че всички трябва да споделят всичко с другите и не можеш да имаш тайни и трябва да си супер отдаден и целия ти живот да е около тях. Нещо, което аз не мога да понасям, дразни ме, и става повод за много конфликти.

Много благодаря , че сподели! :blink:

Сега ще се опитам да интерпретирам ...защото от първия ти пост разбрах нещо...и вярвам правилно съм те разбрала, а то е свързано с потребностите на твоята кардинална Луна.
Няма да говоря дълго и да се впускам в многословие , ще бъда кратка и ясна..,защото изискванията на Луната в козирог са ясни и точни.
В картата ти Луната е на трон по дом...4-ти и най-точния и аспект е опозицията с Меркурий. Това е  една от предпоставките да имаш

Емоционално изключително трудно допускам хора до себе си, нещата, за които реално ми пука, ми се броят на пръстите на ръцете. Нося много на стрес, кофти ситуации, имала съм "удоволствието" да си изпробвам ангелите и при психическо насилие, но факта, че все още съм жива, все още съм себе си и не съм се предала, може само да ме радва и главно го дължа на силния ми Сатурн и на Луната. Имам силен импулс за себедоказване и искам да постигна престижна позиция в обществото. В повечето време съм спокойна, непоклатима и непоколебима и не оставям на емоционалните афекти да пречат на постигането на целите ми.  Като негативна тенденция бих казала, че съм прекалено категорична във схващанията си и понякога са доста крайни.

Защото Меркурий е управител на твоето МЦ...,а Луната е с качествата на Сатурн - управител на мунданния 10-ти дом. На всичкото отгоре Сатурн е във водолей.
В твоята карта основно значение има Венера....и само чрез нейните прогресии и дирекции ще постигнеш баланса на опозицията....

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #16 -: Март 25, 2012, 06:29:28 pm »
Айде, прехвърлям се от другата тема. Моята Луна е в лъв. Не ценя емоциите, а разума-интелекта, винаги съм можела без проблеми да общувам с противоположния пол (винаги съм излизала с мъже с Луна в женски знак, нацелвам ги без пропуск).

Аспекти - тригон Меркурий. Нептун, квадрат Сатурн, широк, знаков тригон с Уран.

Определено считам тази позиция на наталната ми Луна за КЪСМЕТ. Имам чувство за хумор, весел човек съм, търпя на майтап, не съм дръпната, хората ме обичат и никога не губя контрол. Луната ми ме е спасявала в най-тежките ми ситуации.  ;)
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #17 -: Март 25, 2012, 06:31:00 pm »
Мерси за интерпретацията, Марая.  :blink: Потвърждаваш линията ми на мисли от известно време, че Венера има някакво особено значение, защото преди не й обръщах много внимание.  :unsure: Тия дни ще погледна прогресиите и дирекциите по-обстойно да видим какво ще намеря из тях като аспекти по време на важни събития.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Март 25, 2012, 06:32:04 pm »
Айде, прехвърлям се от другата тема. Моята Луна е в лъв. Не ценя емоциите, а разума-интелекта, винаги съм можела без проблеми да общувам с противоположния пол (винаги съм излизала с мъже с Луна в женски знак, нацелвам ги без пропуск).

Определено считам тази позиция на наталната ми Луна за КЪСМЕТ. Имам чувство за хумор, весел човек съм, търпя на майтап, не съм дръпната, хората ме обичат и никога не губя контрол. Луната ми ме е спасявала в най-тежките ми ситуации.  ;)

Има ли аспект със Слънцето?

Има ли слабости ,които усещаш по Луната? И ако ДА- какви? :blink:

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #19 -: Март 25, 2012, 06:38:37 pm »

Има ли аспект със Слънцето?

Има ли слабости ,които усещаш по Луната? И ако ДА- какви? :blink:

Със Слънцето няма от класическите аспекти, а аз другите не ги гледам, в тоя забързан живот нямам време да ги проявявам.  :P

Слабости - не.
Винаги е добре в един колектив някой да е весел и някак над нещата и уверен - това Лъвът го може.

В личния ми живот - най-добре съм се чувствала с мъж с Луна в Телец и Скорпион, разбирам се с мъжете, не съм прекалено емоционална и неразбираема за тях. И аз ги разбирам, мога да мисля, огнената стихия дава разум, обработването на идеите е по въздуха, а чистите ИДЕИ са по огън. Считам, че и професионално, се справям именно заради качествата, които Луната - чиста креативност + упоритостта и амбицията на Слънцето в Козирог ми дават.  ;)
When One Door Closes Another Door Opens