Луната на АСЦ...е толкова загрижена за себе си...,че няма време да погледне другаде.
Допреди 2-3 години ако ми го беще казала това твърдение,щях да се изсмея.Но вече наистина е така,не само аз го усещам,ами и непрекъснато чувам,че съм егоист..Честно казано,се радвам на това признание. ;DМисля,че грижите за околните ми дойдоха в повече и ме накараха да стигна до извода,че любовта към себе си е единствената истинска любов.
От доста години се мъча да избягам от рачешкото-не трупам,а раздавам,отдавна изхвърлих кашони с писма,колекции детски,тетрадки и какво ли още не,нямам вече дом.любимец,по-скоро се радвам ,като изсъхне някое цвете,защото е грижа по-малко.Обмислям и работата да си сменя,децата взеха много да ме изтощават.Звучи леко налудничаво,ама е така-дойде времето,в което разбрах,че жертви трябва да се правят само ако си заслужава.
И сега се чудя това дали не звучи леко по скорпионски..
Колкото до Луните в Скорпион,продължавам да попадам на такива..И все повече се убеждавам,че са хора,за които живота не е живот,ако нямат за разрешаване проблем на живот и смърт,често пъти изфантазиран от тях самите.Драма ,съспенс и обсесии..И по възможност да се вгорчи живота на врага,тогава изпитват истинско задоволство..

;DДа не се обиди някой,ама се нагледах и наслушах на подобни изпълнения.Даже мисля да почна да ги практикувам,имам цяла година на разположение.