Трябват ми астрологичните карти на актьорите:
Калин Сърменов , Ваня Цветкова , Симеон Лютаков , Малин Кръстев, на когото партнира Александра Раева...,Мария Статулова .
Интересни са ми персонажите ...и как се пресъздават образите...Кои са планетите които са водещи в натала и коренспондират с изграждането на образите... :blink:
Браво Марая, много интересна тема. Аз като теб също харесвам сериала, без да казвам че е велик и има някаква супер стойност, моето лично мнение е без да го натрапвам на другите е,че по добре този сериал отколкото турски и американски простотии.
А иначе за сериала, Ваня Цветкова много добре изглеждаща за годините си и сравнително добра професионалистка, някъде и имах хороскопа но продължавам да търся. Иначе знаете родена на 12 януари, типична козичка , интересното е че след долу горе един цикъл на Сатурн тя отново е на върха на славата.
Четах че всеки от героите има прототип, но запомних само на Нина Роси е Соня Васи, на Таня Стоева е Дарина Павлова а на бай Юнал е тъстът на Том Ханкс, който вече не е между живите и е помак.