Здравей Гост

Да (не) харесваш някого заради картата му

• 98 Отговора
  • 14994 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Да (не) харесваш някого заради картата му
« Отговор #60 -: Март 31, 2012, 11:34:49 am »

аха, и ти се наемаш да поставиш в рамките на агресивност един непредсказуем съвпад на уран,много смело,но не би :mellow:

Първо-нищо не се наемам-ние тук не сме на изпит, та учителката стреличка да ни даде оценка
Второ-уран го познавам много добре от личен опит (за разлика от нептун, по който и не бих се изказала)

*

Stella

• 7765
« Отговор #61 -: Март 31, 2012, 01:28:05 pm »
Веднъж коментирах негативното проявление на едни аспекти, но съвсем индиферентно и получавам съобщение от една съфорумка : "Какво искаш да кажеш? Мене ли имаш предвид". Оказа се, тя ги имала същите аспекти в картата си, та трябваше да се обяснявам, че никого не съм имала предвид. та аз дори не я познавах, тя беше от новите.  ;)
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #62 -: Март 31, 2012, 01:32:09 pm »
Цитат на: Lillie

А после ми кажете, че нямало псевдоинтелектуални пози тук.  ;D ;D ;D

Естествено, че има-дори и да беше най-крайния фолкаджия, това не го прави лош астролог, дори и да е лош астролог, нали сме тук, за да учим
Факта, че има лагери във форума, и те нападат, само защото проявяваш симпатия към другия лагер, нищо че си нов и не си участвал в каквито и да е дразги, говори, че не е високо интелектуална средата

Колко нелепо звучи само  ;D . Неприемането на нечии виждания, понеже се различават от тези на "групата" се превъща във всеобща неприязъм и понеже "Гошо не харесвал Пешо, прокарал това свое мнение сред другите, които трябва да мислят по същият начин, защото Гошо казва така", което в крайна сметка е много жалко и се достига отново до моделът на нашата реалност - "стадният принцип" .

Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Lillie

• 30532
« Отговор #63 -: Март 31, 2012, 01:39:46 pm »
Веднъж коментирах негативното проявление на едни аспекти, но съвсем индиферентно и получавам съобщение от една съфорумка : "Какво искаш да кажеш? Мене ли имаш предвид". Оказа се, тя ги имала същите аспекти в картата си, та трябваше да се обяснявам, че никого не съм имала предвид. та аз дори не я познавах, тя беше от новите.  ;)

Да, ако решим да споделим наблюденията си за проявлението на една или друга констелация, рискуваме да предизвикаме субективна реакция - "мен ли визираш?". Обективната реалност е такава, че рядко успяваме да се откъснем от собствения си натал, колкото и да сме "над нещата" в представата за себе си, която се опитваме да създадем и у другите. Реакциите говорят по-красноречиво от позата, която демонстрираме.

Но ми е смешно и целенасоченото захапване и предъвкване на дадена констелация, ако случайно я има човек, комуто не симпатизираме.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #64 -: Март 31, 2012, 01:42:58 pm »
Цитат на: Lillie

Естествено, че има-дори и да беше най-крайния фолкаджия, това не го прави лош астролог, дори и да е лош астролог, нали сме тук, за да учим
Факта, че има лагери във форума, и те нападат, само защото проявяваш симпатия към другия лагер, нищо че си нов и не си участвал в каквито и да е дразги, говори, че не е високо интелектуална средата

Колко нелепо звучи само  ;D . Неприемането на нечии виждания, понеже се различават от тези на "групата" се превъща във всеобща неприязъм и понеже "Гошо не харесвал Пешо, прокарал това свое мнение сред другите, които трябва да мислят по същият начин, защото Гошо казва така", което в крайна сметка е много жалко и се достига отново до моделът на нашата реалност - "стадният принцип" .

Ето това е много важно нещо.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
« Отговор #65 -: Март 31, 2012, 01:45:02 pm »

Колко нелепо звучи само  ;D
В смисъл-ситуацията ти звучи нелепо, а не мнението?

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #66 -: Март 31, 2012, 02:06:38 pm »

Колко нелепо звучи само  ;D
В смисъл-ситуацията ти звучи нелепо, а не мнението?

Ситуацията  ;D .

*

Papy

• 4343
« Отговор #67 -: Март 31, 2012, 02:20:01 pm »
Ми да-и на мен ми е тъпо-много се радвам на различните хора-животът затова е хубав, защото е шарен. В тази връзка нямам нищо против някой да ми реагира и агресивно, защото сме различни, или защото някое мнение го дразни...ама просто ей така, заради принципа...щото аз съм уж в някакъв лагер пък той уж в друг...
Както и да е...спамя по темата си-кеф  :P

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #68 -: Март 31, 2012, 02:21:30 pm »
И е така и не е така-ти веднъж като го изядеш тоя сладолед, после ще можеш да го опишеш, нали така?
Ако имаш 100 човека, които познаваш, и в 50 от картите виждаш марс съвпад уран, 101-я с марс съвпад уран вече ти е ясно колко е агресивен
Тя цялата астрология е такава наука-емпирична

Тогава не яж повече сладолед, щом веднъж си ял(а). Както и шоколад. Но и всеки сладолед е различен. Ако ли пък съставките на нещо, което дори не си ял(а) досега в неговата цялост, са ти познати, то тогава няма и нужда да го опитваш - само ще си го опишеш наум по съставките. ;) Важно е как се интегрира цялото и как се отработва. Може и да ти хареса.

*

Papy

• 4343
« Отговор #69 -: Март 31, 2012, 02:31:53 pm »

Тогава не яж повече сладолед, щом веднъж си ял(а). Както и шоколад. Но и всеки сладолед е различен. Ако ли пък съставките на нещо, което дори не си ял(а) досега в неговата цялост, са ти познати, то тогава няма и нужда да го опитваш - само ще си го опишеш наум по съставките. ;) Важно е как се интегрира цялото и как се отработва. Може и да ти хареса.
Нали затова казах, че е и така. Няма двама еднакви човека (сладоледа) на таз земя, въпроса е колко си вярваш на преценката, че по хороскопа да отсъдиш колко е готин някой. Например прословутия меркурий на асц-виждала съм и много умни, виждала съм и просто бърборливи, говорят преди да мислят, трудно смятат 15+18, ...
затова е темата

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #70 -: Март 31, 2012, 02:36:55 pm »
Именно. :) Не споря, само подавам повече рамо на "да"-то ти, а "не"-то - да се поразтвори в него. :) Т.е. може и да прецениш основните тенденции, вкл. "проблемните", но цялостната им отработка на радикса от личността може да ти хареса. Или пък нещо като "меда да си заслужава жиленето". :)

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #71 -: Март 31, 2012, 05:23:41 pm »

Крис, ти олицетворение на чалга културата си?
Това е най-голямата глупост, която някога съм чувала. И ми е интересно въз основа на какво е направено такова заключение за теб при все това, че във форума не демонстрираш "чалга стил" (каквото и да означава това).

Тъжнооо...звучи тъжно. :blink:

Да се смееш ли, да плачеш ли?

Както казах не знам. Може и просто да е била грешка, но защо ще се прави такава грешка въз основа на почти нищо е интересно като размисъл, защото възможностите не са много. ;D
Аз лично(между другото всичко с "аз" и "мен" се бълва от трети дом, така че тук си признавам публично 99,9% его ориентацията) не съм фен на конкретния стереотипен стил, но не определям човек като личност по това каква музика слуша(например), вярно, че това често окачествява определен тип среда, най-вече социална, но не е гаранция за нищо повече. А какво точно се е имало в предвид - вероятности много.
Това, което написах не е критика и прочие, възможно най-обективно и безпристрастно констатирах фактите, такива каквито са в моето съзнание(което също е проектор). Толерантен съм към всичко стига да не ми се натрапва да ставам и аз част от свят, който не е моя.

По-добре може би да не бях споделял, сега от прост коментар вземете се хванете за това кой какъв е, в каква "група" е, на какво се кефи(и как никой няма проблем с това ;D), цяла нова тема развийте.
А и тая ми Луна такива тайности може да избълва понякога, че по-добре да си мълча, но трябваше, можеше - няма значение.
« Последна редакция: Декември 27, 2013, 09:04:35 pm от kris »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #72 -: Март 31, 2012, 05:36:09 pm »
По-добре може би да не бях споделял, сега от прост коментар вземете се хванете за това кой какъв е, в каква "група" е, на какво се кефи(и как никой няма проблем с това ;D), цяла нова тема развийте.

А, няма поблем, аз отдавна си имам изградено мнение и твоите споделянки не го променят по никакъв начин.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #73 -: Март 31, 2012, 11:00:49 pm »
 :rolf: хаха, да, тя и съфорумката явно е имала такова предварително мнение; и от преди казвам - това тук са глупости, докога ще смятате, че знаете така убедено какви са другите, без дори да ги познавате, някои от тях поне и отново: повечето конфликти и врагове създадени са напълно неоснователни, чак такава силна страст по тях, то на любов почва да прилича ;D   

Неприемането на нечии виждания, понеже се различават от тези на "групата" се превъща във всеобща неприязъм и понеже "Гошо не харесвал Пешо, прокарал това свое мнение сред другите, които трябва да мислят по същият начин, защото Гошо казва така", което в крайна сметка е много жалко и се достига отново до моделът на нашата реалност - "стадният принцип".

Да, да, точно, това след личен дискомфорт ли заключение? Пак не знаеш какъв си излязъл, точно, щото не си се вписал, за нечий ужас. Не, че трябва да ти е важно, защото проблемът си остава отново нечий, всичко останало е забавно като опит, нищо повече.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #74 -: Март 31, 2012, 11:31:45 pm »
Нека се представя, съ-форумката от историята на крис.

И да, човешкото съзнание - би могло да бъде любопитен проектор :blink:

Снощи бях на концерт и липсваше подходящо място за включване на мултимедия-проектор, групата обаче си беше подготвиха силен и съдържателен перформанс, включващ видеостена + прожекции от мултимедия, примъкнаха една от колоните, проектора отгоре й, всичко после - към кривия екран - накра се получи като криво огледало, не те го употребиха като ефект ;D

ПС: Музиката беше индустриал ;)
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #75 -: Март 31, 2012, 11:37:25 pm »

Е, да, ама днес ти е попюлър ден, както се вижда.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Papy

• 4343
« Отговор #76 -: Март 31, 2012, 11:42:52 pm »
Този съвпад изисква да се реализира енергията, която дава-ще работиш ли по много, ще спортуваш ли, какво ще правиш-трябва да се действа
Твоя приятел много хубаво, че го използва за полезни неща
Ама затвори го малко вкъщи без работа-и виж
(недей-говоря хипотетично  ;D )

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #77 -: Март 31, 2012, 11:43:37 pm »

Да, да, точно, това след личен дискомфорт ли заключение? Пак не знаеш какъв си излязъл, точно, щото не си се вписал, за нечий ужас. Не, че трябва да ти е важно, защото проблемът си остава отново нечий, всичко останало е забавно като опит, нищо повече.

Правилно, не е от значение, просто констатиран поглед в/у цялата картинка, носещ в себе си пренебрежима доза забава, нищо друго  ;) .

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #78 -: Април 01, 2012, 02:26:54 am »
Хах, priya не беше нужно да се оповестяваш, но щом така си преценила за редно - Ок.
Ако има нещо, което не ти се нрави - сподели, отворен съм за корекция по разказаното, може да съм пропуснал нещо или да съм изкривил, чрез субективизация или друго. -))

Забавно е, че предразсъдъците ти макар и, чрез трети лица, в последствие ме докараха до размисъл и осъзнаване реално, че някои от нещата са си точно така(особено когато съм обсъждал подобни теми с приятели).
Човека, който ти е разказал за онези мои съграждани да кажем е частен случай, и аз като жител на този град не ми е особено приятно, но реално нещата са така. Това, че аз съдя по себе си, не променя всеобщата действиетелност, защото като изляза и като се огледам и предвид всичко,  което знам за града, отрасъл съм в него, и познавам хората, то в булшинството си е така, но просто разликата е, че аз от доста време (умишлено) нямам досег до такъв тип хора.
Още повече последно време има и тенденция всякакви сателити от околиите да се довличат, аз ги наричам ВИП-гости. ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #79 -: Април 01, 2012, 02:40:15 am »
Нека се представя, съ-форумката от историята на крис.

И да, човешкото съзнание - би могло да бъде любопитен проектор :blink:

Снощи бях на концерт и липсваше подходящо място за включване на мултимедия-проектор, групата обаче си беше подготвиха силен и съдържателен перформанс, включващ видеостена + прожекции от мултимедия, примъкнаха една от колоните, проектора отгоре й, всичко после - към кривия екран - накра се получи като криво огледало, не те го употребиха като ефект ;D

Хах, priya не беше нужно да се оповестяваш, но щом така си преценила за редно - Ок.
Ако има нещо, което не ти се нрави - сподели, отворен съм за корекция по разказаното, може да съм пропуснал нещо или да съм изкривил, чрез субективизация или друго. -))

Забавно е, че предразсъдъците ти макар и, чрез трети лица, в последствие ме докараха до размисъл и осъзнаване реално, че някои от нещата са си точно така(особено когато съм обсъждал подобни теми с приятели).
Човека, който ти е разказал за онези мои съграждани да кажем е частен случай, и аз като жител на този град не ми е особено приятно, но реално нещата са така. Това, че аз съдя по себе си, не променя всеобщата действиетелност, защото като изляза и като се огледам и предвид всичко,  което знам за града, отрасъл съм в него, и познавам хората, то в булшинството си е така, но просто разликата е, че аз от доста време (умишлено) нямам досег до такъв тип хора.
Още повече последно време има и тенденция всякакви сателити от околиите да се довличат, аз ги наричам ВИП-гости. ;D

Е нЕам думи.... :03: :rolf:
Много е забавно...въобще ОБЩЕСТВОТО Е БОЛНО ОТ ЛИПСА НА ОБЩУВАНЕ И НЕУМЕНИЕ ЗА ОБЩУВАНЕ!

Лелее...лелеее...
ДИГИТАЛНОТО ОБЩУВАНЕ ПРОВАЛИ АНАЛОГОВИТЕ РАЗГОВОРИ И КОНТАКТИ...КЪМ КОИТО ВСЕКИ СЕ СТРЕМИ...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците