Аз не казвам, че нищо не си личи, а точно че не е пълна картинката, което е по-опасно
Да, забавно бе как преди време се срещнах на живо с една съфорумка(за по-старите потребители не е тази, за която първо ще си помислите, но и не мисля да я назовавам

), и когато си бях направил срещата закъснях с 5 мин., но я бях предупредил, и в последствие ми се обясни как минал някой, който олицетворявал чалга културата в БГ(не знам защо) и си е помислила, че това съм аз, и била на много малко да си тръгне. При което аз бях озадачен и попитах: "Добре, как така помисли еди си кой рандом , който е минал за мен, като дори не ме знаеш как изглеждам, нито ме познаваш?", при което не успях да получа конкретно адекватен отговор, но ми се каза в последствие, че определено мнение е изградено от постовете ми във форума(не слушам конкретно този стил музика, нито съм правил някакви форумни признаци за подобно нещо), като се определят и конкретни личностни качества, както и имаше изградени предразсъдъци, чрез трети лица за хората от града, от който съм, при което аз реших да си спестя труда.
Едно е мнение все пак, друго е без личен опит да си правиш "реални" проекции, и дори да се замисляш да провалиш уговорка само поради това, че имаш
форумни съмнения, още повече щом е вече преценено и прието да бъде осъществена. Някак поне на мен не ми изглежда готино.
Разбира се всеки има предразсъдъци, но тук става въпрос за същностни проблеми, които нямам желание да коментирам, но това все пак не означава, че е нужно да се съставя "обективно" мнение. В последствие сбърканата първоначална форумна "представа" до колкото разбрах не е била оправдана.