Крис, ти олицетворение на чалга културата си?
Това е най-голямата глупост, която някога съм чувала. И ми е интересно въз основа на какво е направено такова заключение за теб при все това, че във форума не демонстрираш "чалга стил" (каквото и да означава това).
А после ми кажете, че нямало псевдоинтелектуални пози тук.

Тъжнооо...звучи тъжно. :blink:
Да се смееш ли, да плачеш ли?
Както казах не знам. Може и просто да е била грешка, но защо ще се прави такава грешка въз основа на почти нищо е интересно като размисъл, защото възможностите не са много.

Аз лично(между другото всичко с "аз" и "мен" се бълва от трети дом, така че тук си признавам публично 99,9% его ориентацията) не съм фен на конкретния стереотипен стил, но не определям човек като личност по това каква музика слуша(например), вярно, че това често окачествява определен тип среда, най-вече социална, но не е гаранция за нищо повече. А какво точно се е имало в предвид - вероятности много.
Това, което написах не е критика и прочие, възможно най-обективно и безпристрастно констатирах фактите, такива каквито са в моето съзнание(което също е проектор). Толерантен съм към всичко стига да не ми се натрапва да ставам и аз част от свят, който не е моя.
По-добре може би да не бях споделял, сега от прост коментар вземете се хванете за това кой какъв е, в каква "група" е, на какво се кефи(и как никой няма проблем с това

), цяла нова тема развийте.
А и тая ми Луна такива тайности може да избълва понякога, че по-добре да си мълча, но трябваше, можеше - няма значение.