Здравей Гост

Да (не) харесваш някого заради картата му

• 98 Отговора
  • 15023 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Да (не) харесваш някого заради картата му
« Отговор #80 -: Април 01, 2012, 02:50:29 am »
Нищо...Имам силна Луна... ;D
Не ми харесват празните постове с точки...черни точки, а в паметта-бели петна!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #81 -: Април 01, 2012, 02:58:21 am »
И аз не съм фен като цяло на интернет общуването, понеже може много да изкриви всичко до неузнаваемост, но това е положението.

От друга страна това пък означава незрялост и неумение за правилно изразяване и пълноценно комуникиране, но това положение поне може да се изменя. ;D

Това което е в главата няма как да бъде предадено абсолютно 1:1.
Най-добре щеше да е, ако можеше всички телепатично да общуваме, или да имахме платки, а не мозъци, и просто се включваш в буксата и споделянето на инфо, и разбирането щеше да е толкова лесно. ;Д
« Последна редакция: Април 01, 2012, 03:04:17 am от kris »

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #82 -: Април 01, 2012, 10:47:18 am »
Така - аз съм голяма жена и мога сама да преценявам кога какво да (се) (себе)оповестявам, къде и дали да се включвам, из(разс)казвам включително относно другите и соченето с пръстче;D

А историята ти - по-скоро начинът, по който твоето съзнание я е претворило тук в темата на форума говори много наистина   :blink:

Но не за мен, а за теб.

За едни неща като възраст, поколения, зрелост и израстване, и разликите между тях - за които също ти бях говорила.

Въобще - цивилизационни, но и културни и субкултурни въпроси, избори, житейски опитности, и техните количествени и качествени натрупрания, определености, предопределености и наследства и не на последно място среди и контексти, и корелациите между всичките. Включително на ниво способности за социални разпознавания и умения.

За теб, и за всички ;D - е - и за мен, но не точно в контекста, който ти представи.
« Последна редакция: Април 01, 2012, 11:10:56 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

« Отговор #83 -: Април 01, 2012, 11:15:09 am »
Този съвпад изисква да се реализира енергията, която дава-ще работиш ли по много, ще спортуваш ли, какво ще правиш-трябва да се действа
Твоя приятел много хубаво, че го използва за полезни неща
Ама затвори го малко вкъщи без работа-и виж
(недей-говоря хипотетично  ;D )

и в къщи да го затвориш, пак ще намери реализация енергията,уран-интернет

агресия е следствие от задържан гняв/ натрупана марсова енергия/, а уран винаги си намира колективност ,където да я канализира по много и различни начини
" луд умора няма"  справка съвпад марс/уран :blink: и е кеф да си ;D

аха, и ти се наемаш да поставиш в рамките на агресивност един непредсказуем съвпад на уран,много смело,но не би :mellow:

Първо-нищо не се наемам-ние тук не сме на изпит, та учителката стреличка да ни даде оценка
Второ-уран го познавам много добре от личен опит (за разлика от нептун, по който и не бих се изказала)
е с това ме грабна,сподели как да опозная много добре постоянната- променлива уран
мечта ми е "да  предвидиш- непредвидимото" но то все ме изненадва :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Papy

• 4343
« Отговор #84 -: Април 01, 2012, 11:27:02 am »
Ако наистина искаш да ти кажа за уран, а не целиш да се заяждаш-трябват ми данни, защото във всяка карта си има различен път към тежките.

« Отговор #85 -: Април 01, 2012, 12:25:34 pm »
   Честно казано, преди събирах данните на съфорумците тук, но от както смених хард и ми се счупи флашката, някак скъсах с астропрограмите, бях много разочарована, че в определен момент не мога да цъкна и да видя - кое на кво се дължи...Сега някак си играя на сляпо  ;D. Преди като се появеше нов субект от чисто любопитство му кьорвах картата и човек по този начин ще не ще си рисува някакъв образ в главата. И впоследствие връзва картинката към този образ...Сега вече след като не следя кой каква карта има, не си и правя никакви изводи и понякога бивам приятно изненадана, че човекът отсреща е повече, от това което изглежда че е...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #86 -: Април 01, 2012, 12:41:59 pm »
Аз не ги и събирам.  ;D
Ако ме питат нещо, въвеждам данните в програмата, поглеждам каквото е нужно и впоследствие често ги затривам. И ако същият човек отново се обърне към мен, често се случва да му искам данните отново, просто не ги пазя в моята база за никакви статистики (в разрез с всички твърдения за плутонианците и потребността им от контрол).  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #87 -: Април 01, 2012, 12:44:47 pm »
Аз не ги и събирам.  ;D
Ако ме питат нещо, въвеждам данните в програмата, поглеждам каквото е нужно и впоследствие често ги затривам. И ако същият човек отново се обърне към мен, често се случва да му искам данните отново, просто не ги пазя в моята база за никакви статистики.  :blink:
И аз така, макар че някои ги оставям, основно тези, които не са ми много ясни, или има нещо интересно по тях и човека е споделил нещо по въпроса

*

Марая

• 28287
« Отговор #88 -: Април 01, 2012, 01:01:51 pm »
Събирам карти... ;D...като колекционер съм.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #89 -: Април 01, 2012, 01:02:09 pm »
На компютъра имам инсталирани Solar Fire и Zet, но и двете много рядко ги ползвам. Първата отварям, когато искам да погледна фирдариите. Най-удобно ми е с astro.com, а там имаш право само на 100 карти, така че не пазя много. :blink:

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #90 -: Април 01, 2012, 01:34:33 pm »
Ако има конфликт и наистина има искрен интерес в изглаждането му, би било по-добре това да става на лични и спокойно. Защо? Защото тогава егото може поне малко да се кротне и да не напластява толкоз плака, имайки малко по-малко от често неосъзнатата инерция да обвини, осъди и покаже като грешен друг пред другите, с което да се почувства по-право, значимо и тежко.
« Последна редакция: Април 01, 2012, 01:39:14 pm от Celestial »

*

elfidka

• 3129
« Отговор #91 -: Април 01, 2012, 01:50:50 pm »
Ако имаш 100 човека, които познаваш, и в 50 от картите виждаш марс съвпад уран, 101-я с марс съвпад уран вече ти е ясно колко е агресивен

Ей , те това най-го харесвам :)
Всички мъже с които някога съм имала нещо общо имат уранясали Марсове, без значение дали говорим за съвпад  каре, опозе или Марс във Водолей.......

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #92 -: Април 01, 2012, 01:55:49 pm »

И аз съм така, но повече на колеги, приятели и т.н хора, които са ме помолили да им кажа няколко думи по хороскопа и накрая натала остава у мен.  ;D Пък съм Рак и естествено, че трупам, трупам, трупам, трупам и не изхвърлям.  ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #93 -: Април 01, 2012, 02:03:22 pm »

И аз съм така, но повече на колеги, приятели и т.н хора, които са ме помолили да им кажа няколко думи по хороскопа и накрая натала остава у мен.  ;D Пък съм Рак и естествено, че трупам, трупам, трупам, трупам и не изхвърлям.  ;D ;D

И моята еректирала Телцова Луна събира... ;D :P
Колекцията наброява...има няма вече около 600 карти... ;)

« Отговор #94 -: Април 01, 2012, 02:09:29 pm »
Аз вече си предусещам втория профил в астрото като има ограничение до 100 карти.  :-[

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #95 -: Април 01, 2012, 06:08:06 pm »
Така - аз съм голяма жена и мога сама да преценявам кога какво да (се) (себе)оповестявам, къде и дали да се включвам, из(разс)казвам включително относно другите и соченето с пръстче;D

А историята ти - по-скоро начинът, по който твоето съзнание я е претворило тук в темата на форума говори много наистина   :blink:

Но не за мен, а за теб.

За едни неща като възраст, поколения, зрелост и израстване, и разликите между тях - за които също ти бях говорила.

Въобще - цивилизационни, но и културни и субкултурни въпроси, избори, житейски опитности, и техните количествени и качествени натрупрания, определености, предопределености и наследства и не на последно място среди и контексти, и корелациите между всичките. Включително на ниво способности за социални разпознавания и умения.

За теб, и за всички ;D - е - и за мен, но не точно в контекста, който ти представи.

Не аз бях с определен предразсъдък и стереотип в съзнанието си. ;D
Не ми е и увлечение да разисквам казуса, просто това, което смяташ, че не е така да го изкажеш, понеже аз мисля, че съм го разказал по начин, макар и мой, който отразява истината.

Както и не съм имал за цел да ти давам наклони на повърхността и други неща, просто си изразих мнението, но понеже явно го възприемаш като нещо друго - прочети тази точка за край. ;D

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #96 -: Април 01, 2012, 06:32:05 pm »
Не аз бях с определен предразсъдък и стереотип в съзнанието си. ;D

СерЬОзнУ?? ;D

И продължаваш да си така, казваш? ;D ;D

А стереотипите, предразсъдъците и манталитетите, вкореняването им, способностите, талантите и склонността за дефинирането им - у себе си и другите, аз нямам никакво намерение, както днес прочетох една друга съфорумка да казва:

Цитат
да отварям ничии плътно и широко затворени очи
тук.

;D

ПС: Този пост и някои други съ-форумКИ, освен крис, може да го приемат за адресиран към тях. ;D

"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Papy

• 4343
« Отговор #97 -: Април 01, 2012, 06:37:12 pm »
аз пък не искам да се карате в темата ми- освен ако не си сложите наталните карти- да видим кой какъв е и СУбективно да отсъдим  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #98 -: Април 01, 2012, 06:46:13 pm »
Че тя моята е публично достояние, и обществена тайна едновременно. ;D

Направо публично достъпна тайна го кажи.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си