Здравей Гост

Какво Ви липсва?

• 265 Отговора
  • 24624 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Какво Ви липсва?
« -: Март 31, 2012, 12:10:00 am »
Ако искате споделете...,ако искате не споделяйте... ;D
Можете да се обосновете астрологично за липсите си...Както решите... ;)
Важно е само да споделите къде се намира Луната Ви и свързвате ли липсите с нея?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re: Какво Ви липсва?
« Отговор #1 -: Март 31, 2012, 12:23:16 am »
Разбиране ми липсва и СПОДЕЛЕНОСТ на емоциите, иначе мога да си прозивеждам колкото искам.  ;D ;D Козята луна допринася, но тука си играе и Рака, който ми е слънчев знак.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Март 31, 2012, 12:42:53 am »
Разбиране ми липсва и СПОДЕЛЕНОСТ на емоциите, иначе мога да си прозивеждам колкото искам.  ;D ;D Козята луна допринася, но тука си играе и Рака, който ми е слънчев знак.

Какво разбираш под споделеност на емоциите? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3 -: Март 31, 2012, 12:52:56 am »
Ами да не се получават едностранни емоционални отношения, в които аз съм страната, която се раздава във всеки аспект, а насреща не получавам нищо, понеже доста често се получава така. В такъв случай тази иначе облагородяваща човешка възможност да се чувства, се превръща в тегоба и отворена рана, през която кръвта си тече.  :unsure: Най-хубаво е да има споделени емоции. Но е по-хубаво да няма никакви, ако не са споделени.  :blink: Това имам предвид.  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Март 31, 2012, 01:10:02 am »
Ами да не се получават едностранни емоционални отношения, в които аз съм страната, която се раздава във всеки аспект, а насреща не получавам нищо, понеже доста често се получава така. В такъв случай тази иначе облагородяваща човешка възможност да се чувства, се превръща в тегоба и отворена рана, през която кръвта си тече.  :unsure: Най-хубаво е да има споделени емоции. Но е по-хубаво да няма никакви, ако не са споделени.  :blink: Това имам предвид.  :P

Много благодаря... :wub:

Мислиш ли , че това е така... :rolleyes: Не си ли се замисляла..,че ти имаш високи изисквания към другата страна...Или , че неговите преживявания ти не разбираш? :rolleyes:

« Отговор #5 -: Март 31, 2012, 01:15:05 am »
Изискванията ми винаги остават да висят в някакво формално пространство, но, поне досега, винаги при мен любовта е идвала неочаквано, сърцето си прави избора и не го интересуват изискванията.  ;D От там нататък, не, даже напротив, мисля, че съм много толерантен и търпелив човек. Забелязвам много неща, но съм готова, първо, да си мълча, второ, почвам да харесвам и недостатъците.  :P

« Отговор #6 -: Март 31, 2012, 01:27:53 am »
Разбиране и истински приятели. Може би и конник ;D
Луната е в 12 дом, на АС.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Март 31, 2012, 04:29:20 am »
Ами в момента обективно погледнато ми липсват пари.Парите за мен не са самоцел, а средство, с което да си позволя да се развивам в някои сфери.Нещото, което ми липсва, а не го видях в отговорите е търпение...

Май на  всички им липсват в държавата.... ;D

Мдаа...,но е добре , че сподели...

« Отговор #8 -: Март 31, 2012, 07:39:06 am »
На 1-во място мисля, че ми липсва обективност и реална самооценка. Последното по Козия АЦ и Сатурн/Венера в Д1 - никога не съм дала достатъчно от себе си, другите все са по-добри. Обективността в битов план ми се губи някъде м/у коренните промени на емоциите за кратко време и с тях призмата, през която гледам ;D Следващото не знам дали е добро или лошо, но ми липсва "граница". Във всяко отношение обичам да стигам до крайности - от ежедневната консумация например, до тавана на амбициите.

Луна в Дева в Д8.
« Последна редакция: Март 31, 2012, 07:48:23 am от euph0ria »

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #9 -: Март 31, 2012, 09:03:40 am »
Не мога да гласувам, защото много от изброените неща ми липсват, но аз ги обединявам в едно: липсва ми хармония. Хармония между различните аспекти на живота ми. Слънце/Уран в квадрат с Луна/Сатурн.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #10 -: Март 31, 2012, 11:04:30 am »
Хармония между различните аспекти на живота ми.

И при мен е така.

Имам заложен вътрешен стремеж към спокойствие и хармония, но целият ми досегашен живот протича в агресивна среда и съм принудена да опознавам и някои по-неприятни страни на личността си (и се налага да ги проявявам в отговор на външни провокации).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #11 -: Март 31, 2012, 11:27:56 am »
липсват ми липсите,но компенсирам с излишъци :mellow:
липсите на време,излишъци от оптимизъм
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #12 -: Март 31, 2012, 11:30:08 am »
липсват ми липсите,но компенсирам с излишъци :mellow:
Thumbs up! :wub:

*

Papy

• 4343
« Отговор #13 -: Март 31, 2012, 11:31:46 am »
Липсва ми свобода
Ето как един много хубав тригон между луна в стрелец и юпитер в овен може да те направи...неудовлетворен
Ако бачкаш много и изкарваш пари, искаш много да пътуваш
Ако пътуваш много, искаш нещо друго
Ако си вкъщи, искаш в социума
Ако си в социума, искаш спокойствие...
Трудно е да се постигне удовлетворение за дълго по тоя аспект

*

Lillie

• 30532
« Отговор #14 -: Март 31, 2012, 11:35:28 am »
Ако бачкаш много и изкарваш пари, искаш много да пътуваш
Ако пътуваш много, искаш нещо друго
Ако си вкъщи, искаш в социума
Ако си в социума, искаш спокойствие...

И при мен го има това противоречие.  ;D

Когато живея и работя в напрегната среда, копнея за спокойствие.
Когато спокойствието продължи дълго, се изнервям и започвам да търся динамика, промяна.

Тази тенденция се проявява във всички сфери от живота, не само в професионалната.
Но аз и друг път съм казвала, че съм доста противоречив човек.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #15 -: Март 31, 2012, 11:40:42 am »
Аз не й се дразня, ами гледам да я удовлетворявам :) що да живеем нещастно, като може и щастливо  ;D
Ама си иска шетането :)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #16 -: Март 31, 2012, 02:37:57 pm »
Липсва ми любов.Луна в телец в 10ти.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #17 -: Март 31, 2012, 02:43:17 pm »
Хм... не мога да отговоря!  :o Преминавам през списъка, оглеждам, но не изпитвам открояваща се липса към нищо от изредените, за да кажа - "ето, това е"!

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Март 31, 2012, 02:53:31 pm »
Хм... не мога да отговоря!  :o Преминавам през списъка, оглеждам, но не изпитвам открояваща се липса към нищо от изредените, за да кажа - "ето, това е"!

Остава да ни просветиш как достигаш до пълнотата.... ;D Или да кажеш къде ти е луната? ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #19 -: Март 31, 2012, 04:37:28 pm »
И аз си имам от всичко, къде повече, къде по-малко ...  :blink: Като нещо започне да ми залипсва, се хвърлям в действие, за да си го доставя и да спре да ми липсва.  ;)