Здравей Гост

Какво Ви липсва?

• 265 Отговора
  • 24640 Прегледи
*

Ronia

• **
  • 1557
Re: Какво Ви липсва?
« Отговор #260 -: Април 07, 2012, 11:00:50 pm »
Последен въпрос-негативни аспекти към асц/иц?

То има ли карта пък без хич?  ;D Асц има една опозиция от Венера, ама на 8 градуса. Всичко останало тригони и секстили. ИЦ евентуално може да приемем, че има лек съвпад с Меркурий, макар че 5 градуса... Секстил с Венера в 6ти, точен. И тригон със Сатурн в 7ми... Ето, почти всичко е тригони и секстили, за мен е загадка тази жена откъде е толкова негативна и такъв енергиен вампир.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #261 -: Април 07, 2012, 11:03:40 pm »
Значи на него по някакъв начин му харесва да е в позицията на жертва и не иска да излиза от нея. Това вече си е болест, но на духа или ума.

Точно така е. Същата ситуация описвам и аз. Тези хора обаче са вампири, те от ролята си на жертва постоянно черпят чуждата енергия и най-интересното е, че ако един донор си тръгне, моментално намират нов. Тоест, те са убедителни и умели манипулатори и винаги има кого да тровят. Те така се зареждат.

*

Papy

• 4343
« Отговор #262 -: Април 07, 2012, 11:07:08 pm »
Последен въпрос-негативни аспекти към асц/иц?

То има ли карта пък без хич?  ;D Асц има една опозиция от Венера, ама на 8 градуса. Всичко останало тригони и секстили. ИЦ евентуално може да приемем, че има лек съвпад с Меркурий, макар че 5 градуса... Секстил с Венера в 6ти, точен. И тригон със Сатурн в 7ми... Ето, почти всичко е тригони и секстили, за мен е загадка тази жена откъде е толкова негативна и такъв енергиен вампир.
Естествено, че няма. Търся обяснение. Можем да изсмучем по нещо, но истинското обяснение според мен е едно-това не е нейния хороскоп  :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #263 -: Април 07, 2012, 11:15:16 pm »
Ъх. МИ (бивша) роднина ми е... Не знам как може да не е нейният. Освен и него да си го е измислила, но това вече ми се струва леко налудничаво като предположение.

Аз по-скоро клоня към онази теория за картите с твърде малко напрегнати аспекти - някак такива хора не откриват стимул в ежедневния живот... Имат нужда от някакви изкуствено създадени напрежения, не знам как да го обясня, но това ми се върти в главата. Иначе Сатурн в началото на Дева може да удря едно рамо по въпроса с вторачването в здравето в негативен план.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #264 -: Април 07, 2012, 11:17:12 pm »
А, да, и 8ми започва в Дева, а Меркурия ако приемем, че е на Ицто... нещата не изглеждат чак толкова невероятни. Пък Нептун в 8ми, макар и неаспектиран, може да влияе на някакви фантазии свързани с болести, смърт и подобни... Тя и доста пиеше, де.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #265 -: Април 08, 2012, 08:58:41 am »
Стана ми доста интересно от някои постове на Anabell, че гаджетата от гимназията! имали еди-какъв-си Марс или Меркурий в определен знак :rolleyes:

Просто добра памет  :blink: - силна Луна /или в аспект със Сатурн/.

и желание да се занимаваш. мен например въобще не ме вълнуват разни хора, които са излезли от живота ми, дори на баща ми картата не ме интересува чак толкова. това със сигурност е от луната в стрелец - много бързо забравя и гледа напред.

относно скорпионите - тези със силен скорпионски акцент са наистина манипулаторите, но ми се струва, ч някой път и на тйх не им се получава всичкото планиране и предвиждане.... ;D