Последен въпрос-негативни аспекти към асц/иц?
Значи на него по някакъв начин му харесва да е в позицията на жертва и не иска да излиза от нея. Това вече си е болест, но на духа или ума.
Цитат на: Papy в Април 07, 2012, 10:41:29 pmПоследен въпрос-негативни аспекти към асц/иц?То има ли карта пък без хич? Асц има една опозиция от Венера, ама на 8 градуса. Всичко останало тригони и секстили. ИЦ евентуално може да приемем, че има лек съвпад с Меркурий, макар че 5 градуса... Секстил с Венера в 6ти, точен. И тригон със Сатурн в 7ми... Ето, почти всичко е тригони и секстили, за мен е загадка тази жена откъде е толкова негативна и такъв енергиен вампир.
Цитат на: Restless в Април 07, 2012, 08:38:06 pmСтана ми доста интересно от някои постове на Anabell, че гаджетата от гимназията! имали еди-какъв-си Марс или Меркурий в определен знак :rolleyes: Просто добра памет :blink: - силна Луна /или в аспект със Сатурн/.
Стана ми доста интересно от някои постове на Anabell, че гаджетата от гимназията! имали еди-какъв-си Марс или Меркурий в определен знак :rolleyes: