Здравей Гост

Какво Ви липсва?

• 265 Отговора
  • 24625 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Какво Ви липсва?
« Отговор #220 -: Април 07, 2012, 04:49:51 pm »
И във всяко л-но се намира зрънце истина.  :rolf:

Всъщност там е истината...смляна и преработена...,онова ,което организма не изхвърля...остава...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #221 -: Април 07, 2012, 06:19:37 pm »

Добрите манипулатори не се усещат като такива,затова именно са добри. ;) Затова направих сравнение между Плутон и Нептун,относно манипулацията.
Ти току-що го потвърди с поста си :"...Манипулирам аз,с цел,с идея ,в полза на мен лично"-Слънце Скорпион .Аз някъде досега написала ли съм ,че манипулирам? ;D

Разбирам, че много държиш да ме убедиш, че аз всъщност не познавам Рибите и те са такива и такива, но всъщност скорпионското у мен никога не ме е лъгало кога някой се опитва да ме манипулира, независимо от кой знак е и каква му е планетната конфигурация. Та, Слънце в Скорпион и Плутон където трябва не потвърждават нищо, извън казаното от тях. Подобни неща като манипулации и зачатъците им надушвам още преди да са се оформили като план в главата на планиращия. Нямам нужда от казване, изобщо. В този смисъл, спорът е обречен, защото аз твърдя и заставам зад думите си, че познавам Рибите и те са точно това, което съм написала по-напред. И все пак, моите контакти с Риби са били твърде близки и продължават да бъдат такива. Тук не става дума за теоритични наблюдения на познати.

Доколкото помня твоето Слънце беше в последния градус на Риби, което за мен е абсолютно гранично Слънце с много влияние от Овен, а Овен никак не се разбира добре с Нептун и конфигурациите, които щяха да са много рибешки в една карта със стабилно Слънце в Риби, в твоята няма как да имат същия оттенък. У теб дори за тези 3-4 страници се забелязва много повече желанието на Овена да е водач, нищо рибешко не виждам аз. Нептун се е изпарил в огъня.  :o
« Последна редакция: Април 07, 2012, 06:25:04 pm от Ronia »

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #222 -: Април 07, 2012, 07:40:55 pm »
Не мисля. Въпрос на виждане кое как работи. Астрологията позволява много интерпретации в рамките на математиката. А аз и водене са две просто несъвместими понятия, което също е отразено от астрологията, зодията ти в случая няма отношение. Но че Слънцето ти не е рибешко е точно толкова вярно, колкото и че моята Луна не е чисто рачешка, макар да е далеч по-в знака от твоето Слънце, което е критично. Това по въпроса с математиката, все пак за градуси говорим. Имам един познат със Слънце в 0 и малко градуса на знака. Влиянието не предишния знак е очевадно, даже не очевидно. И конфликтът с планети, които иначе биха го облагодетелствали (тип твоят Нептун с едно овнешко Слънце) също се проявява, защото освен аспекта все пак е важна и природата на стихиите и разните му подробности. Но това си е моето мнение, с което приключвам дискусията по твоята карта, защото за мен тя не е рибешка карта. А моите Риби ми импонират, разбира се. Имамме твърде много сходни неща, нормално за водите в стихията си.  :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #223 -: Април 07, 2012, 08:02:57 pm »
Не съм срещала манипулативна риба, която да успее да ми прокара идеята си. Баба ми, която също е риби, не е успявала никога с примамки, а тя ме е гледала доста. Иначе да се измъкват ги бива.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #224 -: Април 07, 2012, 08:04:57 pm »
Да ви кажа, зависи и от това какъв интелект стои насреща.
Една и съща манипулация може да мине при един и да не мине при друг... Или да мине при всички и да не мине при един.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #225 -: Април 07, 2012, 08:14:43 pm »
Не е до интелект изобщо. Има хора, които са много доверчиви и добродушни, но и това е до време. Два-три пъти ще ти се хванат на въдицата, но все в един момент ще се замислят как пък така все на на един и същи човек се случват невероятни неща.

Имах колега със Слънце в Скорпион в съвпад с Нептун и в тригон с Луна в Риби. По-голям лъжец и чаровник и разказвач на фантастични истории от него не съм виждала. С успех заблуждаваше всички колеги и началници. Съвсем незлобливо с цел да се изтъква, разбира се. Този човек просто не можеше да се спре да лъже, това му е втора природа. Питала съм го защо го прави, а той ми е отговарял - ами защото много ми се иска да бъде така. Живееше в измислен свят. Кафе не искам да сядам да пия с него вече /скоро се видяхме/, защото не ми се слушат фантасмагории.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Papy

• 4343
« Отговор #226 -: Април 07, 2012, 08:16:28 pm »
Абе не знам за интелекта, но накрая й се наложи да ме заключи вкъщи, а на мен ми се наложи да избягам през терасата  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #227 -: Април 07, 2012, 08:18:30 pm »
Абе не знам за интелекта, но накрая й се наложи да ме заключи вкъщи, а на мен ми се наложи да избягам през терасата  :blink:

О, баба ми колко пъти ме е заключвала, а аз съм бягала през прозореца, защото не обичах да спя на обяд. ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #228 -: Април 07, 2012, 08:19:06 pm »
Имах колега със Слънце в Скорпион в съвпад с Нептун и в тригон с Луна в Риби. По-голям лъжец и чаровник и разказвач на фантастични истории от него не съм виждала.

О, да! При Слънце и Меркурий в конфигурация с Нептун често се случва така - измамен чар.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #229 -: Април 07, 2012, 08:20:35 pm »
Имах колега със Слънце в Скорпион в съвпад с Нептун и в тригон с Луна в Риби. По-голям лъжец и чаровник и разказвач на фантастични истории от него не съм виждала.

О, да! При Слънце и Меркурий в конфигурация с Нептун често се случва така - измамен чар.  ;D

Аз имам светила в квадрат с Нептун, но не съм лъжкиня и не се смятам за чаровница. Този лъжеше извън пътя. Имаше едно такова меко и незлобливо излъчване. Усещам, че ме заблуждава и сърце не ми дава да му кажа: "Ти лъжеш". Хахах, сега се сещам. В един момент като усети, че се съмняваш, започва да се самосъжалява. Как хората постепенно спирали да му се обаждат. Еми, естествено, те да не са глупаци. Залагаше на самосъжалението.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #230 -: Април 07, 2012, 08:24:25 pm »
Аз имам светила в квадрат с Нептун, но не съм лъжкиня и не се смятам за чаровница.

Ти знаеш най-добре каква си  :blink:, аз не споря.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #231 -: Април 07, 2012, 08:27:45 pm »
Няма как да приключиш нещо ,което не си започнала-дискусия по моята карта. :blink:
Приятна вечер. :blink:

Разбира се, че мога да приключа всяка една дискусия от своя страна. Също както в реала мога да прекратя всеки един разговор от своя страна. Що за въпрос?  ;D Особено, когато не води доникъде и очебийно не се обогатява, както е в случая. Нито ти ще ме убедиш, че си Риби (особено след подобни реакции), нито мен ме касае твоето виждане за Рибите. Лека  вечер и на теб.  :blink:

« Отговор #232 -: Април 07, 2012, 08:38:06 pm »
Anabell, Lillie, мерси. Стана ми доста интересно от някои постове на Anabell, че гаджетата от гимназията! имали еди-какъв-си Марс или Меркурий в определен знак :rolleyes: Ще ви настигна... след време. ;D Ако някой се интересува - книгата на Любомир Червенков, която се вижда в профила на Марая е намалена на половин цена в Пингвините, онзи ден по случайност я видях и купих, но още не съм я започнала.
There's a little witch in every woman...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #233 -: Април 07, 2012, 08:52:56 pm »
Стана ми доста интересно от някои постове на Anabell, че гаджетата от гимназията! имали еди-какъв-си Марс или Меркурий в определен знак :rolleyes:

Просто добра памет  :blink: - силна Луна /или в аспект със Сатурн/.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #234 -: Април 07, 2012, 09:10:18 pm »
Аз имам светила в квадрат с Нептун, но не съм лъжкиня и не се смятам за чаровница.

О, нямах предвид, че спориш.
Един аспект със Сатурн приземява родения.
В случая, който аз посочих, човекът няма аспект на Сатурн, който да му придава реалистична преценка и той си фантазира неограничено, без капка самокритичност. В моя случай Нептун има рожден тригон със Сатурн.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #235 -: Април 07, 2012, 09:17:49 pm »
За всеки влак си има пътници. Ти не искаш да слушаш фантасмагории, но аз искам. И го правя с удоволствие. А ако ги нямаше тези Нептунианци разни с историите, щеше да ми е тъжно и пусто. Аз също обичам да фантазирам много и дълги години си имахме начин на общуване с фантазии с приятели от същата кръвна група. Да, живеехме си в тях. Не мисля, че някому сме навредили. Аз и сега си живея в приказен свят. Добре, че си имам и компания. Това не значи, че не знаем какъв е светът извън фантазията, със или без Сатурн, защото аз имам тригона със Сатурн, но други около мен го нямат. Всичките обаче сме наясно къде свършва фантазията ни. Но я изживяваме напълно пълноценно, с широко отворени очи, всеки ден. Приказно е. Повечето я продължаваме и в някакво творческо занимание, защото това й дава нов живот. Визуализациите, които са много модерни в момента, са точно това. Вярване и пълно изживяване на една проектирана, но все още нематериализирана реалност. А една огромна част от днешните ни уреди са резултат на точно такива "фантасмагории" и твърдото убеждение на авторите им, че са възможни - нещо, което съвременниците са определяли по различни начини, но общо взето от глупост до болестно състояние. Та, много ценя аз хора с умове, които могат да виреят в паралелни реалности.  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #236 -: Април 07, 2012, 09:25:10 pm »
За всеки влак си има пътници. Ти не искаш да слушаш фантасмагории, но аз искам. И го правя с удоволствие. А ако ги нямаше тези Нептунианци разни с историите, щеше да ми е тъжно и пусто. :blink:

Какво говориш, моля те!? Ти идея си нямаш за какво става въпрос!
Значи, започва се така: "Смъртта е моят най-добър приятел! Имам тумор в мозъка, който се намира на такова място, че не може да се оперира. В момента е спрял да расте, но не се знае като започне да расте кой център ще ми засегне. така, че в един момент, ако не мога да те разпознавам, да не се чудиш какво става. Получих го при едно падане, като летях с парапланер в Алпите. Лежал съм цял ден, но за късмет са ме намерили и са ме транспортирали със самолет на българското посолство до България..и т.н"

Съмнявам се, че ти се слушат подобни истории. Минават години, човекът си е жив, нищо му няма. Хората около него малко по малко се оттеглят, защото, никой не обича да го правят на глупак. Отначало го съжаляваш, защото мислиш, че е болен, след това вече спираш и да го съжалявам, просто се дистанцираш.

*

Stella

• 7765
« Отговор #237 -: Април 07, 2012, 09:26:22 pm »

О, нямах предвид, че спориш.
Един аспект със Сатурн приземява родения.
В случая, който аз посочих, човекът няма аспект на Сатурн, който да му придава реалистична преценка и той си фантазира неограничено, без капка самокритичност. В моя случай Нептун има рожден тригон със Сатурн.

Stella,имаш предвид ,че когато в картата има силен акцент на Нептун/Риби е добре Сатурн да има лек/и аспекти към Нептун,лични планети? А при твърди такива на Сатурн?

При твърд аспект Сатурн задълбочава нещата. В смисъл може да има някакви необосновани страхове.

« Отговор #238 -: Април 07, 2012, 09:27:18 pm »
Ей, в този момент, като е казал, че е получил тумора от падане, го хвана, че лъже, нали? Или най-късно на това с правителствения "Фалкон". ;D От падане може да е получил вътречерепен кръвоизлив и хематом, но тумор. :-\

*

Papy

• 4343
« Отговор #239 -: Април 07, 2012, 09:31:30 pm »
Стела, такива "нептунови" хора и аз съм срещала, за съжаление им нямам картите. Историите често са потресаващи и май с годините стават все по-професионални в разказите си. Трудно е да не се върже човек, едното момиче ми беше дори сред по-близките, дори когато видях на ръката й гривна за рядко заболяване, пак се усъмних.