За всеки влак си има пътници. Ти не искаш да слушаш фантасмагории, но аз искам. И го правя с удоволствие. А ако ги нямаше тези Нептунианци разни с историите, щеше да ми е тъжно и пусто. Аз също обичам да фантазирам много и дълги години си имахме начин на общуване с фантазии с приятели от същата кръвна група. Да, живеехме си в тях. Не мисля, че някому сме навредили. Аз и сега си живея в приказен свят. Добре, че си имам и компания. Това не значи, че не знаем какъв е светът извън фантазията, със или без Сатурн, защото аз имам тригона със Сатурн, но други около мен го нямат. Всичките обаче сме наясно къде свършва фантазията ни. Но я изживяваме напълно пълноценно, с широко отворени очи, всеки ден. Приказно е. Повечето я продължаваме и в някакво творческо занимание, защото това й дава нов живот. Визуализациите, които са много модерни в момента, са точно това. Вярване и пълно изживяване на една проектирана, но все още нематериализирана реалност. А една огромна част от днешните ни уреди са резултат на точно такива "фантасмагории" и твърдото убеждение на авторите им, че са възможни - нещо, което съвременниците са определяли по различни начини, но общо взето от глупост до болестно състояние. Та, много ценя аз хора с умове, които могат да виреят в паралелни реалности. :blink: