ЧСЗ - та това е егото. Без духовно просветление има и ЧСЗ. Животът тогава е едно дългоопашато влечуго с назъбена от върхове (т. нар. временни щастливи мигове) и падове (страдание) опашка. Докато има Майя, има ЧСЗ.
Да ти кажа честно в повече почват да ми идват тези ДУХОВНИ ПРОСВЕТЛЕНИЯ....

Усещам ги по-скоро като затъмнения...Много изтъркана от употреба става тази дума...,защото ДУХОВНИТЕ ХОРА НЕ ГОВОРЯТ ЗА ТОВА, А ГО ПРИЛАГАТ...И ТО СИ ЛИЧИ В ИЗЛЪЧВАНЕТО ИМ...В СТИЛА НА ОБЩУВАНЕ В МАНИЕРА НА ПОВЕДЕНИЕ.../Извини ме за капса.... :blink:/.
Аз съм жена на 46г. и смея да твърдя, че имам достатъчно опит с хората...имам богата биография и наред с това съм имала уникалния шанс да бъда много близка с Ванга...,както и с Вера Кочовска...
Те рядко говореха за духовността...,прилагаха я в ежедневието , в общуването , в живота...
В интернет в последните години всеки ПРОМОТИРА ДУХОВНОСТ...прокламирайки себе си като гуру, водач...духовно просветен или просветЛен...Аз обаче си мисля, че това е вид маска..,зад която се крият едни други интереси...наречени ЧСЗ...,нещо повече въпрос на терапия ми се струват подобни ситуации....
Искам да се извадят астрологичните констелации...на базата на които бихме могли да направим констатации по отношение на планетарната енергия...
Иначе кой и как духа срещу вятъра няма значение...важното е да има духовност.... :blink: