ние и двете със Стела казахме едно нещо, преди да пуснем картите -
СЛЕДВАЙТЕ СИ МЕЧТИТЕ. Ми много ясно, че ако наистина не мечтаеш за бизнес, нямаш това истинското усещане да водиш, да откриваш, да се чувстваш жив, когато контрола е в твои ръце, нищо няма да излезе от теб.
В БГ съзнанието е масово - гледа к'во прави съседа и той го прави.

Не съм видяла човек, който да си е послушал вътрешното усещане и да е сгрешил. Аз съм имала такива възможности на Запад, за които сигурно 90% от българите душите ще си дадат, но знаех, че не е за мен, това е.
И във форума много ясно се вижда кой има характера за бизнес, кой има нуждата да дава, да бъде, да води, има и дисциплината и хъса и става за шеф. Веднага мога да Ви кажа аз за кой бих работила и на кой бих си поверила съдбата и кой и бих наела за работник. Ама няма да Ви кажа, защото не ми се влиза в конфликти и н еми се доказва нищо. Но всеки човек с очи може да го види това.

И всеки си има качества, има такива обучения за различните типове поведения в един екип - кой е идеен генератор (Марая е тук, без никви отклонения), кой е "растение", кой лидер и т.н. не са чак толкова много ролите.