Девойки, от работа се гърбавее, никой не е станал богат с работа, зарежете какво ви казват алчните капиталисти, те ви успиват така.
Вижте гърците - 2 години на улицата и изкараха 120 млрд евро. Ако работеха по заводите и полетата ,нямаше да изкарат толкова чисти пари посмъртно.

Разбрахте ли ми натвърда или да го казвам направо?
Докато не излезем по улиците и не обесим тоя оня капиталист и повечко банкери и бая спекуланти, нещата няма да се оправят.
Айде лека нощ. :34:
това е абсолютно грешен начин на мислене.
Всеки работи = влага личната си енергия в материалния свят. Половината ми клас работят в Лондон и работят денонощно, за да върви системата. И шефовете им не работят по малко, нито пък Кралицата (нали знаете в Англия земята се притежава изцяло от аристокрацията, така, че доста работа е да си следиш всичките имоти и т.н.).
Капитализмът просто е вид контрол над масите - затова и в днешно време Юпитер отговаря за парите - защото Юпитер организира.
Протести трябва да има, но в правилния момент, по точната кауза, водени от експерти, които ще проведат диалога с експертите на правителството, за да се намери оптималното решение. Всичко останало са оправдания.
Гърците могат да си позволят да протестират, защото имат изключително силно лоби в чужбина - образовано, по банките, в точните среди, което ЛОБИРА за тези милиарди. Както Онасис не е станал сам най-богатият човек, на света (пак гръцкото лоби в САЩ), така нито една малка нация не може да си позволи да върти на малкия си пръст Европа, ако нямаше "позициите" за това.
Има един великолепен филм - Margin Call - за Wall Street, последната финансова криза и т.н., ако на някой наистина му е интересно, може да го изгледа. Защото на тази планета има хора, които управляват трилиони, и това са хора, платили си цента (учили, учили.... не са богаташките дечица).
Но това, което мен ме успокоява за България е, че вече има класи. Най-накрая започна да се организира общество. И до елита, който натрупа капитала, има само един път -
образованието и
труда -
САТУРН.
И това Ви го казвам от опит - каквото и да съм постигнала е било, благодарение на това, че съм образована. Но трябва и да си вярваш, за да си пуснеш документите, то е ясно, че после ще те изберат, ако си си свършил работата.