Половината ми клас работят в Лондон и работят денонощно, за да върви системата. И шефовете им не работят по малко, нито пък Кралицата (нали знаете в Англия земята се притежава изцяло от аристокрацията, така, че доста работа е да си следиш всичките имоти и т.н.).
Кралицата прави ли нещо друго, освен да проиграва народни пари като залага на конни надбягвания? Тя е един търтей, от който няма никаква полза.
Аристокрацията използва заграбените в древността имоти и пари и използва политиката, за да си живее, без да работи. Не може в парламента да има хора, които получават място, само защото имат някаква благородническа титла. Най-обикновени лентяи и крадци на народни пари.
А да не започнем да говорим за криминалните деяния, истински престъпления, които са вършили и вършат разните му "принцове"!!!
То не че американските управляващи не вършат престъпления, като нахлуват в чужди земи, за да вземат петрола.
И това Ви го казвам от опит - каквото и да съм постигнала е било, благодарение на това, че съм образована. Но трябва и да си вярваш, за да си пуснеш документите, то е ясно, че после ще те изберат, ако си си свършил работата.
Според мен ти не си постигнала абсолютно нищо, щом, както казваш, още си финансово зависима от родителите си. Няма с какво да се хвалиш.
Не знам каква работа си вършила с някакъв си принц, който си е обикновен лентяй, крадец на народни пари, а може да е и престъпник, не знам, обаче едва ли ще да е било нещо, което да накара човек да се почувства уважаван, а не слуга на някакъв си мухльо. С какво този мухльо е заслужил уважение? Само защото се е родил в семейство, което с връзки и откраднати пари успява да взема парите, които хората плащат за данъци, без народа да има полза от това семейство?!!!