Здравей Гост

Хм ...Обоснови се за психическите ми проблеми

• 35 Отговора
  • 6410 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
1. Защото ме набеди, че изнасям лична информация, а не можеш да докажеш вече 2г.

2. Защото ме обвини в цикличност...и психическо заболяване.

3. Защото това е подготвена стратегия, аз умея да чета м/у редовете

4. Защото 3 г. не извадих картата ти , дори онзи ден ми я искаха и аз не я дадох/ човека е в сайта/ ,мисля, че е от малкото с достойнство и ще го потвърди...

и 5-то...понеже умееш да търсиш интригата...

Ако искате във форума да се пише за астрология, а не за поредните изстъпления, които при нея са циклични прояви на психични проблеми,
;)

Обоснови се , астрологически..как установи , че аз имам психично заболяване! След това , ми кажи , онова за което от 2 г. ме набеждаваш...,което беше провокирано от 3-ти човек...и ще те призная.
В противен случай , че потърся необходимите законни начини ...

И понеже...ти си писала повече от мен за астрология, и астрологични казуси...,вероятно имаш и по-богат опит...ще те попитам? :rolleyes: ;D

Кои е дома на ума? И кои са домовете на психиката?
Коя е планетата, която сигнифицира психиката?

Виж...твоята карта...,а моята можеш да я качиш! ;D ;)

Приятно писане по темата!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re: Хм ...Обоснови се за психическите ми проблеми
« Отговор #1 -: Април 03, 2012, 05:36:14 am »
Дома на ума е 3-ти дом.
Домовете - психичните са 4-8-12-ти.
Планетата сигнификатор на психиката е Луната.

Да ти е по-лесно... ;D ;) , да си разгледаш картата...

П.С.

Няма ли да излиза тоя Сатурн от Везни...Писва ми , да дондуркам кардинални Луни /Аброд/..,кардинални Слънца /Прия/ , Дияна..., Дивна с везнишкия стелиум...,а и теб ..като АСЦ.Везни...

Предполагам знаеш, кои са кардиналните знаци? :rolleyes:- подсказах ти!

Поставям картата ти за удобство! Разгадавай я...,а моята можеш спокойно да я намериш из сайта...и да я поставиш за разглеждане от теб...с обосновка!

Не пропускай ..едно...Там където ти е ЮЛВ ...там е моя Ретро Меркурий в съвпад с ЮЛВ...

И така , като гледам картата ти...бас държа, че не си никаква учителка!
« Последна редакция: Април 03, 2012, 05:50:46 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Април 03, 2012, 06:12:03 am »
Забравих да попитам...понеже ти си астроложката... :haha: до коя планета ще работим...До Сатурн...или ще включим и транссатурновите.
Ако искаш можем да работим и с ураническите...Ще ти кажа от къде да вземеш ефемериди...
Астероиди и неподвижни звезди ще вземаме ли под внимание?

Казвай, както кажеш така... :mellow: :blink:

и ОЩЕ МАЛКО ПОМОЩ ПРИ ТЪЛКУВАНЕТО...

Няколко интердисциплинарни проучвания на водещи немски психиатри занимаващи се с изследване на човешката агресия, показват директна връзка между различните фази на Луната и конкретно човешко поведение. Те са установили, че четирите фази на Луната са моменти на психическа лабилност и отключващ фактор за човешката агресия и автоагресия. Те изследват няколко групи агресивно поведение и установяват реална връзка между конкретна фаза и състояние. Това изследване е спомогнало да се отчетат някой “фалшифи ефекти” при други контролирани проучвания по изучаване на човешкото поведение.

http://astrogalaxy.info/nowadays-astrology/
« Последна редакция: Април 03, 2012, 07:17:30 am от Марая »

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Април 03, 2012, 06:16:32 am »
Очевадно е кой поставя условия, закани, забрани ... И не само към мен е това отношение, а и към много други.

Дивна , пробвай да ми пратиш съобщение... :blink:

Niamam jelanie Maraya. Ti me razo4arova.

Ти мен успя за трети път... :( И нямаше това право...Всички имаме транзити...,но...не мога да поема товара на всички Ви!
Съжалявам!

Марая, какво се правиш на света вода ненапита, като ти постоянно изкарваш във форума тайните на бившите ти приятелки? Не е останал един човек от форума, който ти е бил по-близък и си се срещала с него и да не си написала тук най-големите му проблеми и слабости, някои споделени ти лично.

Сега да не кажеш отново, че ми имаш хороскопа, но няма да го изкараш, защото не си такъв човек! Тези опити за манипулация, като си мислиш, че притежанаш важна информация, с която държиш другите под контрол и те ще се страхуват, са жалки!
[/size]

Хороскопа се оказа твой- нали? Тааа...,кой се опитва да манипулира?
Това е първото..,което опровергах...Няма опити за манипулация...Като кажа нещо...,държа на думата си!
Аз ли съм с жалките опити или ти!? Как мислиш?

Айде, не се крий...нали имаш Плутон на АСЦ? :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Април 03, 2012, 08:02:42 am »
Сега обаче , ще ти направя една много кратка прогностика...,защото явно следва да споделя опита си...
 :blink:

Та онова, което виждам в наталната ти карта...няма значение...,него сама ще го правиш...
Но в близките няколко години ти предстоят сериозни трансформации  в  маниера на общуване с хората , както и с братя или сестри.... Необратимите  промени във възгледитети за живота, духовността ,за пътуването и контактите ще ти дадат възможност да израснеш или да се сринеш....Очакват те 2,1 г. стегнация..,липса на разбиране, студенина...,самота и тишина. Често ще оставаш насаме със себе си...и всеки път ще започваш от нулата...през периода. Ще осъзнаеш , Сатурновата луна само след като изхвърлиш старите модели на поведение... Необходимостта  от трансформация на мисленето. Интереса ти  към окултни знания...ще изисква от теб заземяване и приемане на информацията...Трудности и/или нещастни случаи по време на път и/или с роднини.
От средата на юни бъди много внимателна с подписване на договори и документи...ще се наложи да организираш динамично времето и ежедневието си...Ще търсиш нови начини и методи за лечение...
Липсата ти на желание и неприемането на другите ще предизвиква чести проблеми с червата , както и вдигане на кръвно...Ще станеш дисциплинирана, сдържана...,ще се чувстваш уморена , с липса на енергия...Важното за теб е в този период да поемеш здраво волана на живота си..,да стъпиш на краката си и най-сетне да избереш точно и ясно правилата с които да постигнеш целите си...Не е желателно да изпадаш в депресивни състояния...С две думи...-избора е твой...

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Април 03, 2012, 10:10:10 am »
е на това се казва любов - слънце луна- огледален съвпад по знак   ;)
в първата ми астро книжка, която бях купила през 95-та на това дават допълнително 50 точки   ;D ;D

Марайке, малко ли е транзитния ретро сатурн на асцендента на изнесената карта, прогресивната луна в козирог, че допълнително я товариш с интрижки?

не миряса, ей  :rolleyes:
верно луд умора нема
как ли ще е сатурн като мине в скорпион и от 12д. активира квадратчето нептун-луна :blink:

И къде го видя квадратчето... ;D

« Отговор #6 -: Април 03, 2012, 11:18:19 am »
Хало, що я кри толкова много време тая хубава карта?  :blink: Иначе всеки си има кофти периоди, в които се натрупват много тежки влияния, но това е ничия вина.  :P Така де, не виждам нищо скандално, за което да имаше нужда да се крие ... Айде на всички със здраве ...  ;)

*

Papy

• 4343
« Отговор #7 -: Април 03, 2012, 12:04:06 pm »
днес ми е много слаб ден, не ми идват думите, но ще се опитам да кажа нещо...

основният проблем ми се струва в това, че няма квадрати, тоест при възникване на проблем, ти повече се самоизмъчваш, от колкото да действаш за решаването му. това може и да е предимство, защото няма да има непреодолими препятствия, които при твое желание/действие да не можеш да пребориш

тази карта иска единствено да се действа, и ще работи в твоя полза

*

Papy

• 4343
« Отговор #8 -: Април 03, 2012, 12:29:09 pm »

Папи, Хело не те е молила да се изказваш по картата и, поставена от друг човек БЕЗ НЕЙНО СЪГЛАСИЕ. Мисля, че не е редно да вземаш страна в интригата.

това, което написах, е с цел да е полезно на хм- интригите ги обсъждаме в друга тема
а за това кое е редно- добре, че ти не се изказа по тази тема в по-горния пост с 200 тъжни човечета

*

Yaya

• 2265
« Отговор #9 -: Април 03, 2012, 01:21:49 pm »
Абе, хора, не е ли редно темата да е "За психическите проблеми"? Не обсъждаме ли генерално тук? Или само на мен ми се струва, че прекалено се индивидуализира на моменти?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #10 -: Април 03, 2012, 01:43:34 pm »
Кой и защо има право да трие мнения и теми?

Може ли някой да ми обясни, кой върши тази работа? Името ме интересува.

*

Stella

• 7765
« Отговор #11 -: Април 03, 2012, 01:48:57 pm »

Чистачът. :wink2:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #12 -: Април 03, 2012, 01:55:36 pm »

Чистачът. :wink2:

А имено кой?

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #13 -: Април 03, 2012, 05:14:19 pm »
Това набеждване нямаше и да го видя, а щеше да си остане едно от многото листа, ако Марая не го беше раздухала специално него. (Това е малка подсказка...)

Защо сте толкова убедени, че е важно и ни интересува всичко това - всички нас, - та да е публично? Защо сте убедени, че подобни теми оправдават заемането на байтове на сървъра?  :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #14 -: Април 03, 2012, 05:32:30 pm »
целия този панаир илюстрира добре урока за справяне с проблемите по Плутон, а именно - единствения начин да нямаш такива, е пълната прозрачност, откритост и честност.

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Април 03, 2012, 05:57:16 pm »
целия този панаир илюстрира добре урока за справяне с проблемите по Плутон, а именно - единствения начин да нямаш такива, е пълната прозрачност, откритост и честност.

Точно така...Много си права! :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #16 -: Април 03, 2012, 05:59:58 pm »
А можеше въобще да няма панаир, ако нямахме толкова свободно време.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #17 -: Април 03, 2012, 06:02:57 pm »
и още един урок по Плутон - да не се опитваш да унищожиш другия, защото така само му отдаваш енергия, а да концентрираш цялото си внимание, върху собствените си задачи.  ;)

Иначе има още един много интересен момент, но той ще да е по Луната и ОГЛЕДАЛОТО ;) - на Хело най-редовно и се правят забележки, че спами форума с теми (5-6 пъти темата за 12 дом под различни форми, Нептун, Плутон и т.н.) и точно нейната търпимост се оказа недостатъчна за темите на Марая.

Аз отново искам за заявя, че и двете ме инспирират и провокират да мисля, и двете имат добри коментари и адекватни мнения, така, че считам, че и двете съфорумнички са важна част от една общност.  :rolleyes: :clap: ;)
When One Door Closes Another Door Opens

*

Asol

• 4140
« Отговор #18 -: Април 03, 2012, 06:03:57 pm »
Затова ли се изтри темата на Тадж с разменените ЛС с АН ?

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #19 -: Април 03, 2012, 06:05:36 pm »
А можеше въобще да няма панаир, ако нямахме толкова свободно време.  ;D

Въпроса е класов- едно време е било ясно разграничаването на
класите и невъзможността една класа да общува с друга класа....
Ама не ми се изнасят философско-политически лекции,
точно тук, защото някой ще ги изтрие   :rolf:
Естествени минерали и амулети