А информацията, която издаде, която ти беше споделена от Лили за нейната майка?
А това за Стела, кавалите, секса с твоя шофьор?
А това за Скарлет и Синухе?
Кое?
Говори бе, имаш трибуна...Не се крии ,като гост..,защото преди да пуснеш анкетата си , видях, четеш като гост една много стара тема за Марая...
Сега четеш за злобата и заистта в натала?
Отричаш ли ги?
Не ти ли е неудобно...да отречеш това...
Мисля, че имаш необходимост от ректификация на часа...Луната и Нептун са ти във втори дом. Язък, че го имаш този хубав съвпад!
Какво за Скарлет и Синухе? Какво?

Марая, ти провокира Вещичка с думите, че ти завижда за приятелството със Синухе.
Успя с един удар да удариш 2 заека - накара Вещичка да се злепостави и настрои Синухе срещу нея.
Никой не ме е настройвал за каквото и да е-там където съм намесен по един или друг начин имам правото и аз да се меся.Нито пък това е първият път в който двете имат пререкания-и преди съм си казвал мнението,специално на Вещичка и то в сайта така че да се види от всички-когато съм сметнал че прекалява.Така че ти или не четеш всичко или си съставяш мнение избирателно,както каза Марая на базата на "парче".Така че ако логиката ти беше вярна,аз трябваше много отдавна да съм настроен срещу Вещичка,а не в момента,но такъв момент няма.Просто сега тя избра да определя взаимоотношенията ми с Марая,с което изпростя (защото не борави с факти,нито ни е виждала двамата заедно,а когато и дадохме тази възможност,тя се отказа от нея) и което и определение беше се оформило,на базата на това какво тя си мисли за Марая и отделно какво именно си въобгазява!Отделно е вече,че както Марая така и аз независимо какви сме и кой в каква степен ни познава или не,можем да имаме различни взаимоотношения с всеки.И естествено няма как да не реагирам (не че не можех,но когато някой бълва лъжи и ти си мълчиш,излиза че казва истини),но няма да се повтарям при всяка провокация.
Марая не е карала Вещичка да се злепостави,тя самата го направи и това не и е първият път по отношение на нея.
При нея това е самоцел и прозира от постовете и в различни теми,с които именно стана от Вещичка-Смешничка 
Не защитавам Марая,а съм против преднамереното дръглене с някой,още повече пък и по начин който опетнява самият този който се дръгли,за това и преди казах на Вещицата да се спре,защото се излага,а това не и утива при положение че се има за много просветена,но тук дори не става въпрос за нива и прочие,а за елементарна женска психика на която за съжаление става така че този сайт стана кокошарник .
КАКВО ЩЕ КАЖЕШ? ТОВА Е ОТ СИНУХЕ
:rolleyes:Давай сега ....
Какво на Лили за майка й?

Лили, ще ти го разкаже...ПИСВА МИ ОТ ДРЕБНИТЕ ИНТРИГИ...СЕДИТЕ И СЕ НАТИСКАТЕ ПО САЙТА ЕДИН МЪЖ ДА ВЛЕЗЕ И СТАВА СТРАШНО.....

:mellow:
Какво за Небесна...?
ГОВОРИ! :mellow:
Нали искаш терпия...-готова съм...Моя Марс може много....

няма съвпади с тежки планети...и е екзалтирал...Така, че имам енергия- ти да не си легна?!
Чакам те...да си говорим!

Щото от тук насетне...нямам намерение да си говоря повече с теб...Това е последното внимание , което получаваш от мен...докато не се обосновеш..и не си изчистиш лайната...!