Здравей Гост

Хм ...Обоснови се за психическите ми проблеми

• 35 Отговора
  • 6409 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Хм ...Обоснови се за психическите ми проблеми
« Отговор #20 -: Април 03, 2012, 06:08:02 pm »
Въпроса е класов- едно време е било ясно разграничаването на
класите и невъзможността една класа да общува с друга класа....

И затуй се дигат оранжеви революции.  ;D (разделяй и владей!)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #21 -: Април 03, 2012, 06:13:16 pm »
Затова ли се изтри темата на Тадж с разменените ЛС с АН ?

четейки, ща-не ща, започвам да навлизам и да се ориентирам в интригите на форума. не ми се занимава с това;
НО по един въпрос имам мнение и това е - цензурата спрямо участието на отделни потребители. както и друг път съм казвала - не ми харесва двойния аршин !

*

Asol

• 4140
« Отговор #22 -: Април 03, 2012, 06:15:00 pm »
На мен също не ми харесва двойния аршин, но някой пита ли те ?  :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #23 -: Април 03, 2012, 06:19:16 pm »
ами Asol, ние да си кажем, пък току-виж проработило...  ;D
нали различните хора правят форума интересен и разнообразен; е, не че някои постове не бих ги изтрила четейки ги ...  ;D   

И още нещо - не ми се пише във форум, където някой ми ограничава контактите т.е. ограничава достъпа на част от потребителите. Аз може да не съм съгласна с всички мнения тук, но искам ВСЕКИ да има правото да си ги изразява.
« Последна редакция: Април 03, 2012, 06:34:53 pm от Grace »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #24 -: Април 03, 2012, 06:39:47 pm »
и още един урок по Плутон - да не се опитваш да унищожиш другия, защото така само му отдаваш енергия, а да концентрираш цялото си внимание, върху собствените си задачи.  ;)

Иначе има още един много интересен момент, но той ще да е по Луната и ОГЛЕДАЛОТО ;) - на Хело най-редовно и се правят забележки, че спами форума с теми (5-6 пъти темата за 12 дом под различни форми, Нептун, Плутон и т.н.) и точно нейната търпимост се оказа недостатъчна за темите на Марая.

Аз отново искам за заявя, че и двете ме инспирират и провокират да мисля, и двете имат добри коментари и адекватни мнения, така, че считам, че и двете съфорумнички са важна част от една общност.  :rolleyes: :clap: ;)

Уроците на Плутон са най-трудните уроци...

Преди много години , имах възможността да видя, как се отработва Плутон в 8-ми соларен дом..в съвпад със Слънце. Хороскопа индикираше смърт. Беше зловеща картина. Жената , беше посредствена актриса...сега е известно име в средите на киното. Трудно...,но тя успя.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #25 -: Април 03, 2012, 07:00:53 pm »

четейки, ща-не ща, започвам да навлизам и да се ориентирам в интригите на форума. не ми се занимава с това;
НО по един въпрос имам мнение и това е - цензурата спрямо участието на отделни потребители. както и друг път съм казвала - не ми харесва двойния аршин !

Грейс, ще намерим начин с теб да общуваме на друго място. Аз вече нямам афинитет към това място, но ти определено ще ми липсваш.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Април 03, 2012, 07:18:59 pm »

Грейс, ще намерим начин с теб да общуваме на друго място. Аз вече нямам афинитет към това място, но ти определено ще ми липсваш.

:blink:

http://vbox7.com/play:47de993c10

http://www.youtube.com/watch?v=5maq7bCIIk8 -Безнадежден случай! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Grace

• 2257
« Отговор #27 -: Април 03, 2012, 07:40:42 pm »

Стела, без теб форума няма да е същия. Надявам се да продължим да си общуваме и тук !!

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Април 03, 2012, 07:55:57 pm »
Grace,
 :blink:..Това не е за първи път...Това е маниер, начин на представяне...общуване!
"Масовата смърт" - Плутон  е често явление тук..,както и бързото възкръсване! :blink: -
Добрата страна е , че следвайки Егото ние стигаме винаги до самосъжалението..., а нищо не е по-страшно от него. То е лош съветник.

Така сме устроени...искаме да бъдем ценени...,да ни засвидетелствуват обич и внимание. :blink:
А това е вътре в нас...излишно е да го търсим навън ;)

*

Grace

• 2257
« Отговор #29 -: Април 03, 2012, 08:09:55 pm »
Марая, може по Плутон да е чистката и възраждането, но по него е и мрака. Липсва смеха и забавлението, а това ще направи форума едно тъжно място. 

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Април 03, 2012, 08:16:35 pm »
Марая, може по Плутон да е чистката и възраждането, но по него е и мрака. Липсва смеха и забавлението, а това ще направи форума едно тъжно място.

http://astrosite.org/forum/index.php?topic=3610.0

Посмей се...,това е една от най-позитивните и смешни теми...С много творчество... ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #31 -: Април 03, 2012, 09:08:29 pm »

Стела, без теб форума няма да е същия. Надявам се да продължим да си общуваме и тук !!

И аз се надявам, ама напоследък много малко се говори за истинска астрология. другото не ми импонира. Енергия влагам вече избирателно само в неща, които са полезни и приятни.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #32 -: Април 03, 2012, 09:15:19 pm »
............. Енергия влагам вече избирателно само в неща, които са полезни и приятни.

:72:
Естествени минерали и амулети

*

Stella

• 7765
« Отговор #33 -: Април 03, 2012, 09:18:45 pm »
............. Енергия влагам вече избирателно само в неща, които са полезни и приятни.

:72:

Еми, така е. В момента не ми е приятно. Имам право да се оттегля, като не се кефя.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #34 -: Април 03, 2012, 09:23:04 pm »
И аз се надявам, ама напоследък много малко се говори за истинска астрология.

Или да кажем - за астрология.
До истинската астрология има още дълъг път да се извърви. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #35 -: Април 03, 2012, 09:23:20 pm »
Хахахахаха! Излизам в заслужена почивка по Нептун. На 3 гр. орбиса ми е от Меркурия. Мързеееееел!
Любимото ми мото е "Прави любов, а не война!" И аз това правя. :08: