Уран до края на м.май достига 7-я градус в овен.
В точен съвпад със Слънцето ми, в момента имам и опозиция на дир. Слънце с нат. Уран.
Ще изгърмя яко през следващите няколко месеца. 
Лили,и аз мисля,че ти се пада някой щур уранианец.
Аз се появих в живота на моя Овньо при този транзит,и не само аз ,ами и една камара въздухари му нарушиха въздушното пространство.

В момента имам почти точна опозиция тр.Плутон- нат. Луна(дц-ац)..В комплект с прогресивна скорпионска..Вече почти две години се печа на бавен огън.

Началото беше ужасно-чуствах се изгубена,неразбрана,депресирана,предадена,сведох обкръжението си до минимум.Разруших много въздушни кули,мечти и вече изградени мостове,абе,чистка здрава отвсякъде си беше.
На моменти се плашех от себе си,безкомпромисността си в едни ситуации и безпомощността си в други.Мразех се и исках да изчезна..
Мисля,че това е първият осъзнато труден и напрегнат период в живота ми с водещ мотив ЛЮБОВ/ ОМРАЗА и непрекъснат избор между Аз- а и другите.Май точно Плутон е разковничето егоизма ми да изживее своя Ренесанс.
По средата съм.Не ми се мисли колко още главоблъсканици и рокади до края на транзита ще ме сюрпризират.