Здравей Гост

Първата и последната декада на кардиналните знаци

• 9 Отговора
  • 1984 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Уран до края на м.май достига 7-я градус в овен.
Сатурн по същото време се доближава до 23* на знака Везни.
Плутон е готов да поеме в обратна посока от 11 април на 9*.

Или Овен, Везни и Козирог не са сами...тежките планети тъпчат Слънца, Луни...и де що срещнат по пътя си. На фон това газене отсреща с/у знака Козирог стои знака Рак...управляван от луната.
Осите от мунданна гледна точка са 1-7 и 4-10 ти. Тематиката на тези домове се свързва с взаимоотношенията  на всички нива , с кариерата и дома.
Всеки един , който има планети в първите и последните градуси изпитва напрежението на аспектите...

Имате ли близки, приятели...или Вие самите планети в 1-ва и 3-та декада от кардиналните знаци..и как се приемат тежките мунданни конфигурации от небето?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532

В точен съвпад със Слънцето ми, в момента имам и опозиция на дир. Слънце с нат. Уран.

Ще изгърмя яко през следващите няколко месеца.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Имам Слънце, но вече Плутон го прегази и мисл, вече няма да ми пакости.  Повечето ми неща са втора декада, там си имам цяла кардинална флотилия.  ;D ;D

*

Grace

• 2257

В точен съвпад със Слънцето ми, в момента имам и опозиция на дир. Слънце с нат. Уран.

очаквай появата на Уранов мъж. 99.9 %  ;)

*

Lillie

• 30532

очаквай появата на Уранов мъж. 99.9 %  ;)

В моето обкръжение има двама такива, по-скоро мислех да приключвам с тях, но става въпрос за различен тип отношения (не интимни). Сред по-близките ми хора преобладават слънчеви и изгряващи Водолеи.

Да не се появи трети?  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
нещо близо до сърцето ти  :blink:
ти ще кажеш повече, като му дойде времето. в името на астрологията, разбира се  ;D

*

Lillie

• 30532
нещо близо до сърцето ти  :blink:
ти ще кажеш повече, като му дойде времето. в името на астрологията, разбира се  ;D

Разбира се, че ще споделя, ако се случи, в името на астрологичната практика. Тоя хороскоп нещо трябва да го бутне, за да проработи. Уран е идеален в тази роля. ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mims

• **
  • 772

Лили,и аз мисля,че ти се пада някой щур уранианец.
Аз се появих в живота на моя Овньо при този транзит,и не само аз ,ами и една камара въздухари му нарушиха въздушното пространство. ;D
В момента имам почти точна опозиция тр.Плутон- нат. Луна(дц-ац)..В комплект с прогресивна скорпионска..Вече почти две години се печа на бавен огън. ;D
Началото беше ужасно-чуствах се изгубена,неразбрана,депресирана,предадена,сведох обкръжението си до минимум.Разруших много въздушни кули,мечти и вече изградени мостове,абе,чистка здрава отвсякъде си беше.
На моменти се плашех от себе си,безкомпромисността си в едни ситуации и безпомощността си в други.Мразех се и исках да изчезна..
Мисля,че това е първият осъзнато труден и напрегнат период в живота ми с водещ мотив ЛЮБОВ/ ОМРАЗА и непрекъснат избор между Аз- а и другите.Май точно Плутон е разковничето егоизма ми да изживее своя Ренесанс.
По средата съм.Не ми се мисли колко още главоблъсканици и рокади до края  на транзита ще ме сюрпризират. :(

*

Lillie

• 30532
Лили,и аз мисля,че ти се пада някой щур уранианец.
Аз се появих в живота на моя Овньо при този транзит,и не само аз ,ами и една камара въздухари му нарушиха въздушното пространство. ;D

Аман от въздухари, да ти кажа.  :P Но да видим, при всички положения ще е някаква изненада - Уран не си пада по тривиалните развръзки.

Цитат
На моменти се плашех от себе си,безкомпромисността си в едни ситуации и безпомощността си в други.

Всичко, което си описала, и при мен беше на дневен ред и още отзвучава...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
В интерес на истината това е един от трудните градуси на знака Овен - 7*48 мин. Диспозитор Марс -1-ва декада...Импулс, твърдоглавие , цел...Неконтролируеми страсти , спорове и безнравственост.
При мен предстоящия тригон на Уран към нат.Меркурий...попада в градус на Юпитер...представям си за какво разширение става въпрос... ;D

Какъвто и да е , транзита на Уран се свързва с желанието за свобода, разкъсване на оковите...нетърпимост към старото и ненужното.
Проблясъци и нови идеи биха дали възможност на всичко до което се докосва Уран...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците