Здравей Гост

Любима марка автомобил и Вашия Марс

• 79 Отговора
  • 10218 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Любима марка автомобил и Вашия Марс
« -: Април 04, 2012, 01:52:55 am »
Къде в натала попада Марс? и кой е Вашия любим автомобил...А цвета? :rolleyes:

Обичате ли високите скорости? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Ronia

• **
  • 1557
Re: Любима марка автомобил и Вашия Марс
« Отговор #1 -: Април 04, 2012, 08:15:39 am »
В Рак. Мерцедес е марката, карала съм и съм доживот влюбена. Сребристо, люляково, едно млечно бяло има, което също ми е любимо. Високи скорости не обичам особено. Обичам сигурното, стабилно каране, което напомня на плаване.

« Отговор #2 -: Април 04, 2012, 09:07:30 am »
Моят е в Лъв.

Любимата ми марка е Тойота. Не помня кога се загледах за пръв път, но съм влюбена наистина.

Обичам високите скорости... :-[, въпреки че нямам книжка. Но на картинга няма кой да ме спре. ;D

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #3 -: Април 04, 2012, 09:13:57 am »
Volvo ;D зелен металик

марс във водолей, имам книжка, но никога не съм шофирала. предпочитам да ме возят, шофирането ми е ужасно напрежение, енергията за това нека е от другите (марс в 7-ми дом)

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #4 -: Април 04, 2012, 09:50:43 am »
audi, по принцип обичам коли в тъмни цветове, не набиващи се на очи, но съм виждала и едни бои - хамелион, целият слънчев залез ти е изписан на колата  ;D :P :-[
Марс - Риби
италианския дизайн, обичам за коли  :P
« Последна редакция: Април 04, 2012, 10:09:00 am от Anabell »
When One Door Closes Another Door Opens

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #5 -: Април 04, 2012, 10:01:24 am »
Къде в натала попада Марс? и кой е Вашия любим автомобил...А цвета? :rolleyes:

Обичате ли високите скорости? :rolleyes:

Марая, а твоите ? Не се измъквай.
When One Door Closes Another Door Opens

*

Papy

• 4343
« Отговор #6 -: Април 04, 2012, 10:33:47 am »
Нямах книжка допреди 2 години, главно защото не ми трябваше кола. От деня, в който си взех книжката, се качих в колата и не съм слизала повече :) Както се казва, ако имаше начин, и до тоалетната с кола щях да ходя. Първо си купихме бмв на старо със скорости-сигурно съм била единствената с лепенка "млад шофьор" на кола 130 коня със задно, и то зимата :). Имаше дни, в които ми се ревеше направо, но не се отказах. Цвета е последното нещо, което гледам, първо питам за мощността, после за разхода на гориво на градско :)
Като се окаже някой познат с нова кола първия ми въпрос е "може ли да я покарам малко"
Напоследък карам автоматик, пък и опита ми с ръчни скорости е малък, така че с ръчните не съм толкова смела, но за мой късмет масово се карат автоматици  :blink:

Марс в близнаци в 9
« Последна редакция: Април 04, 2012, 11:05:59 am от Papy »

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #7 -: Април 04, 2012, 11:07:11 am »
 Марс в Телец - 7 дом, карала съм какво ли не, но любимата марка е Мерцедес - Цветът е без значение  :P
Относно високите скорости, харесват ми но .... ако моята кола е надеждна, няма гаранция за колата на тоз дето кара до мен, важното е да стигна до желаната дестинация  ;)

Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

« Отговор #8 -: Април 04, 2012, 11:23:47 am »
Toyota ми харесват много, въпреки ч не се интересувам от коли, нито са ми слабост голяма, но са някакви надеждни. Иначе имам марс в лъв в 11 д.

« Отговор #9 -: Април 04, 2012, 01:29:47 pm »
Обожавам коли, високо скорости, но най-много обичам комфорта. Обожавам автоматик, мразя ръчки.
Любима марка Порше или Ауди ( то почти едно и също). Много добър шофьор съм смея да кажа, карам по-добре от много мъже които познавам... Марс във Везни.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #10 -: Април 04, 2012, 01:35:13 pm »
Аз май съм от малкото, които държат на ръчни скорости. Това е едно от задължителните неща за мен. Държа да усещам всяко движение в колата, познавам механиката, знам как звучи всичко, ровя се отдолу, и ръчният контрол ме опиянява просто.  ;D

*

snow

• *
  • 100
« Отговор #11 -: Април 04, 2012, 02:02:21 pm »
Марс,Телец-7 дом.Тойота.Високи скорости-не.
"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса."

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Април 04, 2012, 02:31:21 pm »
Марс в Телец - 7 дом, карала съм какво ли не, но любимата марка е Мерцедес - Цветът е без значение  :P
Относно високите скорости, харесват ми но .... ако моята кола е надеждна, няма гаранция за колата на тоз дето кара до мен, важното е да стигна до желаната дестинация  ;)

И аз харесвам мерцедес...,но предпочитам джип...
Падам си по големите коли... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #13 -: Април 04, 2012, 03:16:54 pm »
Аз не знам какъв ми е Марс - ът, но може би, ако ви кажа, че харесвам вички червени и лъскави коли, вие ще ме светнете какъв и къде е моят Марс? :-\  ;D
There's a little witch in every woman...

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Април 04, 2012, 03:19:38 pm »
Аз не знам какъв ми е Марс - ът, но може би, ако ви кажа, че харесвам вички червени и лъскави коли, вие ще ме светнете какъв и къде е моят Марс? :-\  ;D

Лъв или Овен...Ясно е, че е огнен...

« Отговор #15 -: Април 04, 2012, 03:30:07 pm »

http://www.beinsadouno.com/old/astro/my_horoscope.php казва Марс във Водолей :rolleyes: Иначе съм Овен...
There's a little witch in every woman...

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Април 04, 2012, 03:33:01 pm »

http://www.beinsadouno.com/old/astro/my_horoscope.php казва Марс във Водолей :rolleyes: Иначе съм Овен...

Добре изразено слънце... ;D Видно от стила на писане...

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #17 -: Април 04, 2012, 03:55:18 pm »
Порше и Мини купър.......само насън и на картинки, че не ми са по джоба.За цвета не придирям, само да не е розова или жълта.
Не само имам книжка а и съм шофьор от 24 години, не слизам от колата, по необходимост. За високите скорости не съм сигурна, карам според случая и колата. В първите години имах желание да шофирам, сега ако имам време може и пеша.
 Обичам сама да си ремонтирам колата, за да съм сигурна че е надежна. Няма как всичко аз да си правя по нея, защото ми липсва специализирано оборудване. По тази причина предпочитам да няма автоматици, компютри и други дивотии по нея.
За ежедневието ми е достатъчно малко и икономично возило стига да има колела и покрив над главата. ;D
Марс/Везни/7 :blink:
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

elfidka

• 3129
« Отговор #18 -: Април 04, 2012, 03:59:12 pm »
Аз харесвам големите коли, малките просто ми е тясно в тях :)
Обичам всичко което е японско ...
А бе да ви питамм, имате ли наблюдения за знака на Марс и шофьорските умения, или май сме имали такава тема. Питам защото моя е в Дева и само се каня да взимам книжка ама си остава на думи  ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Април 04, 2012, 04:28:33 pm »
Марс в Лъв, много харесвам SAAB! За цвят нямам предпочитания, само да не е бял, бялото не го харесвам никак на каквато и да е марка кола!

Мдаа...все пак произвеждат и самолети... ;D Страхотна кола...имах за известно време...,но много опасна...Не можеш да я овладееш има изключителен старт...