Здравей Гост

Хорарна карта за конкурс ( манипулация на резултатите)

• 34 Отговора
  • 4386 Прегледи
*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
Ще ми дадат ли наградата и ще сменят ли победителите? Какво да направя, за да си признаят грешката?

Благодаря предварително за всеки отговор! Пускам темата и тук, защото не знам вече кой в кой форум отишъл... ;(

Текстът оттук надолу е за тези, които искат да разберат повече за казуса, пускам го защото наистина не знам как да постъпя ... и как ще приключи.  И преди съм губила конкурси, приемала съм го, но сега, толкова имам нужда да ида в Лондон, точно там...

Историята накратко  - участвах в конкурс с една голяма награда - пътуване до Лондон + 3 награди ЛЕГО за следващите в класирането. На 29.03. приключи конкурсът и аз събрах най-много гласове, имам скрийншоти и доказателства. Обещаха на 4.04. да обяват победителите, и днес в сайта виждам, че не печеля, а печелят други, и то изпечени измамници, които участват във всеки възможен конкурс и печелят винаги с измама и манипулации. Но за тях няма да говоря повече. Цял месец събирах гласове, а накрая... Обадих се на един от телефоните в сайта, казаха ми, че са ме дисквалифицирали, защото видеото ми било 2:19 дълго, по-дълго от споменатото в условията - 2 минути. Поисках да се свържа с някой, който отговаря за конкурса директно, и следобед казаха, че ще ми звъннат пак. Видеото ми беше качено в сайта, прегледано и одобрено от администратор, има видеа, които са отхвърлени в самото начало, а моето беше качено и дори получих потвърждение, ЧЕ УЧАСТВАМ и да започна да събирам гласове. А сега твърдят, че нарушавам изискванията им... Разбирате ли колко е несправедливо? Знам, че ако погледнете условията, ще кажете, че са железни и сама съм си виновна - http://shakespeare.intellect.bg/terms/ , но смятам, че беше тяхна грешка да пуснат видеото в сайта и да ме заблуждават, че участвам... Случвало ми се е и преди - преди 2 години, участвах в друг конкурс, аз събрах най-много гласове и трябваше след полунощ да прекратят гласуването, но то продължи. Аз все пак направих скрийншоти с моите резултати и тези на останалите. На следващия ден обявяват победителите, а мен ме нямаше, но веднага се обадих на организаторите, разменихме си няколко мейла, предоставих им доказателствата ... и те ми дадоха наградата. Извиниха се, че са направили грешка. Но това беше сайт на известна медия, а сега не знам дали ще поемат отговорност.

Ето и писмото, което им изпратих преди малко, сега остана да чакам отговор:

"Здравейте. Очаквах в последните няколко дни резултатите от конкурса, и ето че днес видях имената на победителите в сайта Ви, но моето не беше там. Към края на конкурса аз имах над 1000 събрани гласове под моето видео и бях на 1-во място. Разполагам и със скрийншот, направен след финала на конкурса:

http://prikachi.com/images/975/4605975v.jpg

От 26-ти февруари до 29-ти март събирах усилено гласове, вярвайки, че ако събера най-много, ще спечеля голямата награда. Обадих се днес на един от телефоните Ви и разбрах, че съм дисквалифицирана, защото моето видео надвишава позволеното времетраене от 2 минути. Тук е моментът да попитам защо чак след края на конкурса ми казвате, че видеото не отговаря на условията и защо първоначално е допуснато, одобрено и качено в сайта, да събира гласове, след като противоречи на изискванията? Искам да Ви припомня един пост от фенстраницата от 22.02.:

https://www.facebook.com/intellect.bg/posts/10150620027563252

"В петък ще пуснем best of the best от видеата, които получихме. Имате време да запишете своето и да спечелите в следващата седмица. И не забравяйте да спазвате условията. Все още има много материал, който стои необработен и непубликуван заради противоречия с изискванията. Успех на всички!"

След като имаше администратор, който преглежда, одобрява или отхвърля видеоклиповете, след като е имало необработен и непубликуван материал, защо моето видео е и допуснато до участие? Щом се включих в конкурса, не след дълго получих потвърждение по имейл, че участвам в "Let's Talk Shakespeare", заедно с призив да споделя линка към моята интепретация с приятелите си, за да ме подкрепят и гласуват.

"Let's Talk Shakespeare | Your Video

26 февруари 2012, 00:28
Здравей, Гергана!

Благодарим ти, че участваш в "Let's Talk Shakespeare".
Това е кратък линк към видеото, което си записал/а -

http://bit.ly/yGhEOW

Най-харесваният "Хамлет" ще спечели голямата награда.
Сподели видеото си с приятели, които да те подкрепят.
Ще получаваш седмична статистика кое място заемаш в
момента, като другите участници няма да бъдат информирани
за твоята позиция.
_ _ _
Let's Talk Shakespeare | http://shakespeare.intellect.bg"   
Отново искам да попитам: чия грешка е, че моето видео, предполага се, е било прегледано и след това одобрено от администратор дали отговаря на Вашите условия, и все пак е публикувано в сайта с времетраене над 2 минути? На 28.02. след като удължихте срока за участие, аз Ви писах, а Вие ми отвърнахте:
"Здравей Гергана,
Благодарим ти първо за участието и второ за изчерпателния мейл. Както публикувахме и на стената във FB, всеки пост се следи. Апелът ни към всички е да се забавлявате и да не мислите за фиктивни профили, фейк гласове и т.н. Статистиката ще покаже кое откъде идва и как се генерират гласове.
Хубава вечер,
Екипът на Let's Talk Shakespeare"

Тогава отново имахте възможност да ми кажете, че не отговарям на изискванията и да прекратите участието ми. Защо ми позволихте да участвам наравно с останалите клипове, да събирам харесвания и да достигна най-голям брой гласове, след като за Вас не съм участвала в играта Ви? Оставам с впечатлението, че от самото начало не сте искали да спечеля аз, не го мисля само аз, и приятелите ми също - ден преди края на конкурса удължавате срока с цял месец, ако той беше приключил на 28.02. - щях да спечеля голямата награда, защото имах най-висок резултат. А сега това... Интересува ме според Вас справедливо ли постъпихте, резултатите от конкурса реални ли са, и не смятате ли, че сте направили грешка? Защото никога не е късно да поправиш грешката си. Благодаря и се надявам да получа адекватен отговор. "
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Винаги съм казвала...и вероятно за 100 път ще го кажа... :blink:

Хорарната астрология/часовата астрология/ е само една помощна техника. Тя не може да бъде основна и не случайно отговаря с ДА и НЕ!

Какво имам в предвид....

В наталната карта са заложени всички потенциали на индивида...,чието развитие зависи от прогресиите, дирекциите и транзитите. Ако в картата е заложено да постигнеш дадена цел...ти я постигаш, ако ли не...то всеки друг отговор подвежда.

Представи си сега един въпрос избран в супер подходящо време...И да го конкретизирам за по-нагледно!

"Ще стана ли министър-председател?"...-има и такива въпроси... ;D не се смей! ;)
Хорарната карта предполага отговор ДА! Само, че в твоя натал не е заложено това....И тогава възникват редица отговори и въпроси...следва един омагьосан кръг.

С две думи...,аз ползвам хорара само при определени ситуации и обстоятелства...,но никога изолирано от наталната карта и съответните предиктивни техники...

Моя съвет е , да вземеш натала...да погледнеш какви аспекти имаш към куспидите на 5-ти , 11-ти , 10-ти , 9-ти дом... и 8-ми ,да потърсиш къде и как са поставени управителите , както и субдиспозиторите...Да потърсиш аспекти на ПР.Луна и транзитната ....

Нищо против хорара..,но повтарям той е помощно средство в астрологията...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
Ето въпрос по вчерашния казус: Ако изпратя снимките на баба ми, ще спечеля ли конкурса и стипендията за магистратура в чужбина? Мисля, че баба вече ще знаете към кой дом да я отнесете. :>>

каквото и да пратиш, не виждам връзка между тебе и чужбината или по-точно връзките са разходящи.

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

Хорарната астрология/часовата астрология/ е само една помощна техника. Тя не може да бъде основна и не случайно отговаря с ДА и НЕ!

Какво имам в предвид....

В наталната карта са заложени всички потенциали на индивида...,чието развитие зависи от прогресиите, дирекциите и транзитите. Ако в картата е заложено да постигнеш дадена цел...ти я постигаш, ако ли не...то всеки друг отговор подвежда.

Представи си сега един въпрос избран в супер подходящо време...И да го конкретизирам за по-нагледно!

"Ще стана ли министър-председател?"...-има и такива въпроси... ;D не се смей! ;)
Хорарната карта предполага отговор ДА! Само, че в твоя натал не е заложено това....И тогава възникват редица отговори и въпроси...следва един омагьосан кръг.

С две думи...,аз ползвам хорара само при определени ситуации и обстоятелства...,но никога изолирано от наталната карта и съответните предиктивни техники...

Моя съвет е , да вземеш натала...да погледнеш какви аспекти имаш към куспидите на 5-ти , 11-ти , 10-ти , 9-ти дом... и 8-ми ,да потърсиш къде и как са поставени управителите , както и субдиспозиторите...Да потърсиш аспекти на ПР.Луна и транзитната ....

Марая, благодаря ти за това обяснение свързано с хорарна Астрология! Сега разбирам защо такъв голям процент от хорарите които пускам не ми дават верен отговор! Даже тъкмо написах точно това в темата за хорарни въпроси и си мислех че аз не си формулирам въпросите както трябва!

LibrawithTaurus, съжалявам за конкурса:( Преди години и на мен ми се случи подобно нещо, когато кандидатствах за един конкурс в България...беше пълна пародия. Избраха някакви личности, които изобщо нямаха нужните квалификации. Бях побесняла тогава и вече си имам обеца на ухото, далеч от български простотии!

Пожелавам ти от сърце да отидеш в Лондон съвсем скоро!
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Stella

• 7765
Отделно от това, Меркурий беше критичен и ретрограден, а той те управлява тебе и имаш ретрограден Марс на асцендента, който клони към опозиция с Нептун - управител на фотографията. Марс обикновено се свързва със скандал.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
Ще ми дадат ли наградата и ще сменят ли победителите? Какво да направя, за да си признаят грешката?

За съжаление Луната е без курс и нещата ще останат такива, каквито са.

*

Stella

• 7765
Няма лошо да изследваш наталната си карта, за да знаеш къде са ти силните страни и там да насочиш усилията си. така можеш да си спестиш доста разочарования. Хорарът дава конкретни отговори на конкретно зададени ОТ ТЕБ въпроси за ограничен отрязък от време.

*

Марая

• 28287

Какво имам в предвид....

Марая, благодаря ти за това обяснение свързано с хорарна Астрология! Сега разбирам защо такъв голям процент от хорарите които пускам не ми дават верен отговор! Даже тъкмо написах точно това в темата за хорарни въпроси и си мислех че аз не си формулирам въпросите както трябва!

LibrawithTaurus, съжалявам за конкурса:( Преди години и на мен ми се случи подобно нещо, когато кандидатствах за един конкурс в България...беше пълна пародия. Избраха някакви личности, които изобщо нямаха нужните квалификации. Бях побесняла тогава и вече си имам обеца на ухото, далеч от български простотии!

Пожелавам ти от сърце да отидеш в Лондон съвсем скоро!

За нищо...,за мен е удоволствие когато мога да бъда полезна...По отношение на астрологията ..давам всичко което знам...и съм проверила...Опита е много важно нещо...Теорията е едно практиката друго...
И в тази връзка още нещо... ;) ;D ЗА ОНЕЗИ КОИТО ПРОХОЖДАТ...ТЕПЪРВА В ПРЕДИКТИВНАТА ЧАСТ НА НАУКАТА:

При хорарен въпрос се гледат две карти...Първата карта е онази , която е поставена от клиента. Втората карта е картата, която астролога прави с час, място и дата в мига в който е получил въпроса...И двете карти имат значение... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589

Марая, Стела, благодаря.. Напълно разбирам и мисля също, че ако не ти е заложено в натала, нещо няма да ти се случи, но ми се иска да вярвам, че не мога да се оставя на тази Луна без курс ... и просто да стоя, и да не се опитвам да оправя нещата, защото въпреки всичко има някакъв шанс, защото знам, че съм права и знам, че поне трябва да опитам...

Ето ги транзитите ми за деня - Венера ми е в 9 дом, Хирон в 3-ти ... Луната в 12-ти ;(..... Не знам, реших, че може наистина да ми се случи и да ида в Лондон... Преди малко ми донесоха скутер, който спечелих... ПЪЛНА ИРОНИЯ, не знам кое как да тълкувам, всичко ми изглежда толкова сложно, защо едното се получава, а другото не и защо е винаги това, което силно искам :(
http://prikachi.com/images/258/4606258s.gif

Стела, помня, че ми го беше казала, възможно е да няма връзка с чужбина, но както сама казваш - за ограничен отрязък от време, нали? Във всеки един момент може нещо да се промени ...

MayFlower, благодаря, онзи ден видях хорара ти за Лондон и си помислих, хах, какво съвпадение и двете ще бъдем в Лондон ... :( Нямам мозък вече.

Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.

*

Марая

• 28287

Марая, Стела, благодаря.. Напълно разбирам и мисля също, че ако не ти е заложено в натала, нещо няма да ти се случи, но ми се иска да вярвам, че не мога да се оставя на тази Луна без курс ... и просто да стоя, и да не се опитвам да оправя нещата, защото въпреки всичко има някакъв шанс, защото знам, че съм права и знам, че поне трябва да опитам...

Ето ги транзитите ми за деня - Венера ми е в 9 дом, Хирон в 3-ти ... Луната в 12-ти ;(..... Не знам, реших, че може наистина да ми се случи и да ида в Лондон... Преди малко ми донесоха скутер, който спечелих... ПЪЛНА ИРОНИЯ, не знам кое как да тълкувам, всичко ми изглежда толкова сложно, защо едното се получава, а другото не и защо е винаги това, което силно искам :(

Стела, помня, че ми го беше казала, възможно е да няма връзка с чужбина, но както сама казваш - за ограничен отрязък от време, нали? Във всеки един момент може нещо да се промени ...

MayFlower, благодаря, онзи ден видях хорара ти за Лондон и си помислих, хах, какво съвпадение и двете ще бъдем в Лондон ... :( Нямам мозък вече.

Луна без курс в хорарната астрология може и значи много неща...

Либра, а скутерът е награда от друг конкурс, така ли?

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
Либра, а скутерът е награда от друг конкурс, така ли?

Да, все печеля нещо, ама това, за което най-много се надявам ...  :-X Не намирам никаква логика, и често е свързано със спорове, скандали, не желая да ги предизвиквам, ама ... Нищо не идва лесно при мен.

Натално ти е заложено да се бориш за победите си, според мен - ъгловото тау.
А през последните 2-3 години тази тенденция може да я усещаш като по-силна, да получаваш нещо от другите с повече усилия и нерви, защото транзитен Сатурн е преминал през планетите ти в 1-ви дом (и все още е там), а прогресивен Марс (натален У8) е върху Луната ти на К2. Оста 2/8 дом се свързва с придобивките и загубите, даване и получаване.
« Последна редакция: Април 05, 2012, 02:40:10 pm от Mirabella »

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
Натално ти е заложено да се бориш за победите си, според мен - ъгловото тау.
А през последните 2-3 години тази тенденция може да я усещаш като по-силна, да получаваш нещо от другите с повече усилия и нерви, защото транзитен Сатурн е преминал през планетите ти в 1-ви дом (и все още е там), а прогресивен Марс (натален У8) е върху Луната ти на К2. Оста 2/8 дом се свързва с придобивките и загубите, даване и получаване.

Така е! Видях, че в картата ми тр. Сатурн е точно върху Лилит - какво значи това? Знам, че Лилит се свързва с лоши неща, но пък Сатурн е ... учител?

Отваря ли се при вас сайтът им: http://shakespeare.intellect.bg/ ...

Не, сайтът не се отваря при мен.
Точно с Лилит не съм запозната, нямах предвид него/нея. Имах предвид пътешествието  на транзитен Сатурн през съвпада Слънце/Марс от миналата година и новото му приближаване към Луната ти.

*

Stella

• 7765

Да, може да се промени и тогава имаш право на друг въпрос. но един и същи въпрос, без промяна в обстоятелствата, няма смисъл да се задава. Към тогавашния момент ти зададе хорарен въпрос и аз ти казах, че съгласно поставената от тебе хорарна карта, не ти се очертава пътуване в чужбина /забележи със или без консурс/. Сега има резултат, който показва, че хорарът е проработил.

В момента задаваш отново хорарен въпрос и аз пак ти казвам, че каквото и да направиш, няма да има промяна, тъй като луната без курс показва "status quo".  Ти направи каквото считаш за необходимо, защото решенията, въпреки всичко си ги вземаш ти. Това е изключително важно да се знае А аз очаквам да дадеш обратна връзка по казуса, защото ми е интересно дали отново ще проработи хорара.

В наталната карта, която си поставила имаш заложено пребиваване в чужбина и връзки с чужденци. Скоро транзитен Юпитер ще навлезе в твоя 9-ти дом, където ще бъде на трон по дом - очертават ти се задгранични пътувания, обаче заради опозицията му с управителката на К9 - Венера, може има прекалено високи очаквания. С навлизането на Сатурн в Скорпион и в съвпад с наталната ти Венера - У9 може да има по-продължителен престой, но не за удоволствие, а с вързано с работа и ангажименти. Успех!  :P

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
А аз очаквам да дадеш обратна връзка по казуса, защото ми е интересно дали отново ще проработи хорара.

В наталната карта, която си поставила имаш заложено пребиваване в чужбина и връзки с чужденци. Скоро транзитен Юпитер ще навлезе в твоя 9-ти дом, където ще бъде на трон по дом - очертават ти се задгранични пътувания, обаче заради опозицията му с управителката на К9 - Венера, може има прекалено високи очаквания. С навлизането на Сатурн в Скорпион и в съвпад с наталната ти Венера - У9 може да има по-продължителен престой, но не за удоволствие, а с вързано с работа и ангажименти. Успех!  :P

Благодаря, ще споделя, ако има категорично развитие, но в момента няма никакъв отзвук от имейлите и обажданията, освен че сайтът им не се отваря... Докога Луната ще е без курс? Да, в края на май Юпитер, Меркурий, Слънцето и Венера се нареждат в 9-я ми дом, но сигурна ли си, че всичко това сочи точно престой в чужбина? Може ли да значи и сесия, здраво четене и държавен изпит през юни? Защото това ме чака.

*

Stella

• 7765
А аз очаквам да дадеш обратна връзка по казуса, защото ми е интересно дали отново ще проработи хорара.

Благодаря, ще споделя, ако има категорично развитие, но в момента няма никакъв отзвук от имейлите и обажданията, освен че сайтът им не се отваря... Докога Луната ще е без курс? Да, в края на май Юпитер, Меркурий, Слънцето и Венера се нареждат в 9-я ми дом, но сигурна ли си, че всичко това сочи точно престой в чужбина? Може ли да значи и сесия, здраво четене и държавен изпит през юни? Защото това ме чака.

Виж, мила. Казвам, че съществува такава вероятност. Но ако ти си имаш други приоритети по 9-ти дом, защото той е дом и на висшето образование, тогава не знам. От толкова много възможности пред нас, избираме, според приоритетите си. Аз пътувам, когато Юпитер ми минава през 3-ти/ 9-ти дом и при транзит на Сатурн - също и при прогресивна Луна в 9-ти дом - също. Понякога напълно изненадващо - по покана на приятели и познати. Но аз имам рожден Уран в 9-ти и в съвпад с У11, така че на мен ми са заложени изненадващи пътувания с приятели.

*

Stella

• 7765
Първо гледаш дали имаш транзит през 9-ти дом или прогресивна луна в 9-ти дом.
След това гледаш дали имаш съвпад с диспозитора на куспидата на 9-ти дом.
А понякога и транзит на прогресивна луна през 4-ти дом дава напускане на родината.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
Виж, мила. Казвам, че съществува такава вероятност. Но ако ти си имаш други приоритети по 9-ти дом, защото той е дом и на висшето образование, тогава не знам. От толкова много възможности пред нас, избираме, според приоритетите си. Аз пътувам, когато Юпитер ми минава през 3-ти/ 9-ти дом и при транзит на Сатурн - също и при прогресивна Луна в 9-ти дом - също. На два пъти- напълно изненадващо - по покана на приятели и познати. Но аз имам рожден Уран в 9-ти и в съвпад с У11, така че на мен ми са заложени изненадващи пътувания с приятели.

Разбирам. Може би още в началото на годината като си бях видяла солара с натоварен 9 дом, тръгнах в погрешна посока да търся пътешествия, почивки и нови усещания, и начин да се откъсна поне за малко от Бг. А в действителност трябва да се фокусирам върху завършването си и безпроблемното напускане на университета.