Ще ми дадат ли наградата и ще сменят ли победителите? Какво да направя, за да си признаят грешката?
Благодаря предварително за всеки отговор! Пускам темата и тук, защото не знам вече кой в кой форум отишъл... ;(

Текстът оттук надолу е за тези, които искат да разберат повече за казуса, пускам го защото наистина не знам как да постъпя ... и как ще приключи. И преди съм губила конкурси, приемала съм го, но сега, толкова имам нужда да ида в Лондон, точно там...
Историята накратко - участвах в конкурс с една голяма награда - пътуване до Лондон + 3 награди ЛЕГО за следващите в класирането. На 29.03. приключи конкурсът и аз събрах най-много гласове, имам скрийншоти и доказателства. Обещаха на 4.04. да обяват победителите, и днес в сайта виждам, че не печеля, а печелят други, и то изпечени измамници, които участват във всеки възможен конкурс и печелят винаги с измама и манипулации. Но за тях няма да говоря повече. Цял месец събирах гласове, а накрая... Обадих се на един от телефоните в сайта, казаха ми, че са ме дисквалифицирали, защото видеото ми било 2:19 дълго, по-дълго от споменатото в условията - 2 минути. Поисках да се свържа с някой, който отговаря за конкурса директно, и следобед казаха, че ще ми звъннат пак. Видеото ми беше качено в сайта, прегледано и одобрено от администратор, има видеа, които са отхвърлени в самото начало, а моето беше качено и дори получих потвърждение, ЧЕ УЧАСТВАМ и да започна да събирам гласове. А сега твърдят, че нарушавам изискванията им... Разбирате ли колко е несправедливо? Знам, че ако погледнете условията, ще кажете, че са железни и сама съм си виновна -
http://shakespeare.intellect.bg/terms/ , но смятам, че беше тяхна грешка да пуснат видеото в сайта и да ме заблуждават, че участвам... Случвало ми се е и преди - преди 2 години, участвах в друг конкурс, аз събрах най-много гласове и трябваше след полунощ да прекратят гласуването, но то продължи. Аз все пак направих скрийншоти с моите резултати и тези на останалите. На следващия ден обявяват победителите, а мен ме нямаше, но веднага се обадих на организаторите, разменихме си няколко мейла, предоставих им доказателствата ... и те ми дадоха наградата. Извиниха се, че са направили грешка. Но това беше сайт на известна медия, а сега не знам дали ще поемат отговорност.
Ето и писмото, което им изпратих преди малко, сега остана да чакам отговор:
"Здравейте. Очаквах в последните няколко дни резултатите от конкурса, и ето че днес видях имената на победителите в сайта Ви, но моето не беше там. Към края на конкурса аз имах над 1000 събрани гласове под моето видео и бях на 1-во място. Разполагам и със скрийншот, направен след финала на конкурса:
http://prikachi.com/images/975/4605975v.jpg
От 26-ти февруари до 29-ти март събирах усилено гласове, вярвайки, че ако събера най-много, ще спечеля голямата награда. Обадих се днес на един от телефоните Ви и разбрах, че съм дисквалифицирана, защото моето видео надвишава позволеното времетраене от 2 минути. Тук е моментът да попитам защо чак след края на конкурса ми казвате, че видеото не отговаря на условията и защо първоначално е допуснато, одобрено и качено в сайта, да събира гласове, след като противоречи на изискванията? Искам да Ви припомня един пост от фенстраницата от 22.02.:
https://www.facebook.com/intellect.bg/posts/10150620027563252
"В петък ще пуснем best of the best от видеата, които получихме. Имате време да запишете своето и да спечелите в следващата седмица. И не забравяйте да спазвате условията. Все още има много материал, който стои необработен и непубликуван заради противоречия с изискванията. Успех на всички!"
След като имаше администратор, който преглежда, одобрява или отхвърля видеоклиповете, след като е имало необработен и непубликуван материал, защо моето видео е и допуснато до участие? Щом се включих в конкурса, не след дълго получих потвърждение по имейл, че участвам в "Let's Talk Shakespeare", заедно с призив да споделя линка към моята интепретация с приятелите си, за да ме подкрепят и гласуват.
"Let's Talk Shakespeare | Your Video
26 февруари 2012, 00:28
Здравей, Гергана!
Благодарим ти, че участваш в "Let's Talk Shakespeare".
Това е кратък линк към видеото, което си записал/а -
http://bit.ly/yGhEOW
Най-харесваният "Хамлет" ще спечели голямата награда.
Сподели видеото си с приятели, които да те подкрепят.
Ще получаваш седмична статистика кое място заемаш в
момента, като другите участници няма да бъдат информирани
за твоята позиция.
_ _ _
Let's Talk Shakespeare | http://shakespeare.intellect.bg"
Отново искам да попитам: чия грешка е, че моето видео, предполага се, е било прегледано и след това одобрено от администратор дали отговаря на Вашите условия, и все пак е публикувано в сайта с времетраене над 2 минути? На 28.02. след като удължихте срока за участие, аз Ви писах, а Вие ми отвърнахте:
"Здравей Гергана,
Благодарим ти първо за участието и второ за изчерпателния мейл. Както публикувахме и на стената във FB, всеки пост се следи. Апелът ни към всички е да се забавлявате и да не мислите за фиктивни профили, фейк гласове и т.н. Статистиката ще покаже кое откъде идва и как се генерират гласове.
Хубава вечер,
Екипът на Let's Talk Shakespeare"
Тогава отново имахте възможност да ми кажете, че не отговарям на изискванията и да прекратите участието ми. Защо ми позволихте да участвам наравно с останалите клипове, да събирам харесвания и да достигна най-голям брой гласове, след като за Вас не съм участвала в играта Ви? Оставам с впечатлението, че от самото начало не сте искали да спечеля аз, не го мисля само аз, и приятелите ми също - ден преди края на конкурса удължавате срока с цял месец, ако той беше приключил на 28.02. - щях да спечеля голямата награда, защото имах най-висок резултат. А сега това... Интересува ме според Вас справедливо ли постъпихте, резултатите от конкурса реални ли са, и не смятате ли, че сте направили грешка? Защото никога не е късно да поправиш грешката си. Благодаря и се надявам да получа адекватен отговор. "