Здравей Гост

Темата на Елфидка

• 43 Отговора
  • 7812 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Темата на Елфидка
« -: Април 06, 2012, 03:49:06 pm »
Преди време имаше една поредица от теми за други съфорумци, но днес реших аз да отворя една и за моя милост.  ;)
Дано не ставам банална .... 
Определено последните няколко години са доста трудни и трансформиращи за мен и да ви кажа честно, много се радвам че открих астрологията, за да мога да намеря обяснение са многото събития около мен.
Да ви кажа честно. омръзна ми вече от този Сатурн транзитиращ през Везни и още повече ми се сгажда от квадратурите които тр. Плутон прави със стелиума ми. На това и отгоре, сега уран цъфна срещу наталното Слунце, та направо я втасах....
Слагам картата си за коментар, то какво да се прави сега нали е време на кардиналните да реват ... ;D ;D ;D ;D......  това    не е ново  та потърпете ме малко  :wub:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Divna

• 2478
Re: Темата на Елфидка
« Отговор #1 -: Април 06, 2012, 04:09:57 pm »
Елфи, ти от Уран ли се плашиш в момента? Слънце е добре аспектирано и няма какво лошо да става. Приеми, че стегнацията, която си имала с преминаването на Сатурн през Слънце и квадратурата на Плутон, светилото ти в момента е по-силно от всякога. Нищо чудно сега да решиш да промениш нещо по отношение на мъжете /Слънце в женска карта показва подходящия мъж/. Уран може да те срещне случайни с някой партньор, който да е различен от досегашните, но подходящ в момента да влезе в живота ти и да го паразчупи, да те освободи.  При мен поне така стана. После като ми опозира Венера си казахме довиждане, но все пак Уран е. Вечни неща при него няма. Не се слагай във филми. Картата ти е спокойна. Да не е да се дипломираш скоро? Гледам транзитен Юпитер наближава МЦ.  :blink:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #2 -: Април 06, 2012, 06:44:08 pm »
Елфи, ти от Уран ли се плашиш в момента? Слънце е добре аспектирано и няма какво лошо да става. Приеми, че стегнацията, която си имала с преминаването на Сатурн през Слънце и квадратурата на Плутон, светилото ти в момента е по-силно от всякога. Нищо чудно сега да решиш да промениш нещо по отношение на мъжете /Слънце в женска карта показва подходящия мъж/. Уран може да те срещне случайни с някой партньор, който да е различен от досегашните, но подходящ в момента да влезе в живота ти и да го паразчупи, да те освободи.  При мен поне така стана. После като ми опозира Венера си казахме довиждане, но все пак Уран е. Вечни неща при него няма. Не се слагай във филми. Картата ти е спокойна. Да не е да се дипломираш скоро? Гледам транзитен Юпитер наближава МЦ.  :blink:

Благодаря ти Дивна, явно нервата ми е по Уран наистина .... пък и прогресивна Луна нали влезе в Стрелец, та сега наистина си мечтая за свобода.....ама само мечтая, защото по много параграфи не мога да си я позволя.....иманно от там ми идва наппрежението....
На този етап трябва да си правя сметката за много неща ...
А иначе за дипломирането има време, сега съм 5 курс, а есента са държавните изпити.....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #3 -: Април 06, 2012, 06:53:58 pm »
Бунтарство,болка,илюзии,болка,страст,болка,прекъсване/раздяла,болка+търсене/лутане,експанзия/надценяване=обсебваща,пречистваща ,философка любов. ;)
Напрежение /измама около дом ,роднини,личен живот и не знам дали имаш хронични болести,наследствени -направи си преглед.
Разведена ли или искаш да си сменяш семейния статус ? :blink:

Той семейния статус се смени миналата година.....
А иначе любов няма никаква... и в склада няма  ;D ;D ;D ;D
А бе май е затишие пред буря и именно това ме дразни.......
А нямам никаква възможност за изява...за сега и работа нямам, но то май докато не завърша ще е така, знам ли ???
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #4 -: Април 06, 2012, 09:35:17 pm »
 тъкмо щях да попитам дали съвпада на прогресивната венера с наталното слънце ти е донесло голяаамата любов, не че на мен ми предстои подобно нещо, този аспект е минал в детството...

Сега като го прочетох да си призная, че на мен тоя аспект ми донесе една уж голяма любов, но бях такъв карък, че се запознахме при ретро венера  ;D И по добре стана, щото само след година и половина еднолично скиторене транзитен плутон към венера ми донесе принца  ;D
The only distance is that which we create!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #5 -: Април 08, 2012, 08:12:14 pm »
Той семейния статус се смени миналата година.....
А иначе любов няма никаква... и в склада няма  ;D ;D ;D ;D
А бе май е затишие пред буря и именно това ме дразни.......
А нямам никаква възможност за изява...за сега и работа нямам, но то май докато не завърша ще е така, знам ли ???
тъкмо щях да попитам дали съвпада на прогресивната венера с наталното слънце ти е донесло голяаамата любов, не че на мен ми предстои подобно нещо, този аспект е минал в детството...
имам слънце везни в първата декада, но не ме дразни уран, който в момента наближава съвпад с луната ми, най-напрегнато в емоционално отношение беше квадрата на плутон с луната, който пак ще се активира скоро, като тръгне ретрограден
развесели ме с казаното, че сега било време на кардиналните да "реват" -нормално е за асц. лъв да ревне, аз съм кардинална, но с девишкия асц. само мърморя

гледам, че соларния ти асц. е в 9-ти- акцент през годината е чужбина или отношения с хора от чужбина
като излезе марс от дева, а юпитер влезе в близнаци, ще си отдъхнеш и нещата ще тръгнат напред
венера в близнаци ще помага също

За съвпада на пр. Венера с нат. Слънце се говори много, че носи любов, но при мен точно в годината на съвпада се роди дъщеря ми , явно голямата любов в живота ми ще си е тя  ;D ;D ;D ;D
А за най - емоционална година до сега определям при опозето на .тр. Плутон с нат. Луна.....
Ех, ако знаеш колко много искам да си отдъхна... но май няма да е скоро.....
То с тая моята карта...по-добре да се гръмна  :'( :'( :'(
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #6 -: Април 08, 2012, 08:14:09 pm »

Сега като го прочетох да си призная, че на мен тоя аспект ми донесе една уж голяма любов, но бях такъв карък, че се запознахме при ретро венера  ;D И по добре стана, щото само след година и половина еднолично скиторене транзитен плутон към венера ми донесе принца  ;D

Какъв беше аспекта на Плутон кън Венера ?
Аз се запознах с бащата на детето ми при тригон на тр. Плутон с нат. Венера
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #7 -: Април 09, 2012, 08:07:05 am »

Какъв беше аспекта на Плутон кън Венера ?
Аз се запознах с бащата на детето ми при тригон на тр. Плутон с нат. Венера

Същият като при теб - тригон на тр. Плутон към нат. Венера  :blink:
The only distance is that which we create!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #8 -: Октомври 27, 2012, 01:57:20 pm »
ИСКАМ ДА СИ СМЕНЯ НАТАЛНАТА КАРТА !!!!
Тази е повече от УЖАСНА !!! :41:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Константин

« Отговор #9 -: Октомври 27, 2012, 02:10:45 pm »
Самоубийство или плати на някой да го направи :X

*

elfidka

• 3129
« Отговор #10 -: Октомври 27, 2012, 02:13:03 pm »
Самоубийство или плати на някой да го направи :X

:rolf: :rolf: :rolf:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Lillie

• 30532
« Отговор #11 -: Октомври 27, 2012, 02:29:12 pm »

Не се оплаквай, има и с по-кофти карти, и още сме живи.  :93:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #12 -: Октомври 27, 2012, 02:55:30 pm »

Не се оплаквай, има и с по-кофти карти, и още сме живи.  :93:

Ох не знам....
то при мене направо съм си обречена !!!
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #13 -: Октомври 27, 2012, 03:09:01 pm »
Толкова много имам да кажа по темата, че накрая като седна пред компа не мога да го формулирам
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Lillie

• 30532
« Отговор #14 -: Октомври 27, 2012, 03:38:09 pm »
Толкова много имам да кажа по темата, че накрая като седна пред компа не мога да го формулирам

И на мен така ми е кипнало, но вече му се вижда края, надявам се... Някой ден, ако все пак реша да споделя какво изживявах след ингреса на Плутон в Козирог и Сатурн във Везни всеки божи ден, цяла книга ще трябва да напиша, трудно е да се опише с цензурирана лексика.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #15 -: Октомври 27, 2012, 03:58:41 pm »
А кои сфери в живота си считаш за най-проблематични? Любовта, парньорствата, личните взаимоотношения?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #16 -: Октомври 27, 2012, 07:33:38 pm »
А кои сфери в живота си считаш за най-проблематични? Любовта, парньорствата, личните взаимоотношения?

Mirabela, разучавайки картата си, стигнах до генерания извод, че нормално семейство няма да имам и партньорствата ми са обречени да бъдат уранични, в противен случай патньорства ще лисват.... Това е което ми се предлага по натал .
Знам, че много хора избират да останат сами, но при мен има една непреодолима нужда да споделям живота си с някого, какво да правя с този стелиум във Везни.....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Константин

« Отговор #17 -: Октомври 27, 2012, 07:40:49 pm »
 Престани да бъдеш предубедена най-малкото :) Единствената ти пречка за каквото и да е, е негативизма и страха да не се окажеш права :)

*

elfidka

• 3129
« Отговор #18 -: Октомври 27, 2012, 07:40:59 pm »
Всъщност отчайващото е, че нищо не може да се промени .....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Октомври 27, 2012, 07:42:25 pm »
Знам, че много хора избират да останат сами, но при мен има една непреодолима нужда да споделям живота си с някого, какво да правя с този стелиум във Везни.....

И близнашката Луна трудно понася самотата, като й се накриви шапката, сигурно си говори сама.  :rolleyes:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.