Здравей Гост

Хорар за здраве

• 221 Отговора
  • 43897 Прегледи
*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
Re: Хорар за здраве
« Отговор #20 -: Октомври 24, 2012, 08:29:44 pm »
Асц ми е на 28 градус. Има ли изобщо смисъл да си пускам картата за тълкуване?

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #21 -: Октомври 25, 2012, 09:13:35 am »
От около година имам проблеми с дясната ръка, диагнозата е тендовагинит. Питането ми е, ще се оправят ли нещата без операция и без смяна на професията?

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #22 -: Октомври 26, 2012, 06:12:35 am »
Това звучи страхотно, Акрукс! Много благодаря за прочита и както се казва: от твоята уста в Божиите уши!

« Отговор #23 -: Ноември 07, 2012, 06:42:18 pm »
момичета помагайте...
аз и сестра ми ,от вчера сме на почивка...селски туризъм..защо ли изобщо се забихме :'(
днес сестрата я заболя зъб,мълчала не казала...преди малко я видях че е леко подута...поразпитах и тя ми каза,че не искала да разваля почивката...тука зъболекар няма..а тя изпадна в истерия,от подутината,болка няма вече
Ще падне ли отока...
то е ясно че отива на зъболекар щом се прибере,но въпроса е за днес и утре..сега се нажабурка със смрадлика...

« Отговор #24 -: Ноември 08, 2012, 02:51:15 pm »
благодаря Акрукс,днес въпреки протестите и,си тръгнахме и право при зъбар :),слава Богу не е абсцес-пулпит е,,и започнаха веднага лечение..включиха антибиотик,и сега е по -добре и не е така изплашена какво и е....

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #25 -: Ноември 15, 2012, 11:21:22 pm »
Акрукс, извинявай за притеснението, но мога ли да те помоля пак да погледнеш картата за ръката ми? Диагнозата тендовагинит се отхвърли, съмняват се шиечно ребро, синдром на карпалния канал, притискане на нерва от херния. Демек още нямам точно поставена диагноза, а лечението е симптоматично и не действа, ама грам. Вече месец се влача така, дори 15 дни бях в болничен, ефект - нула. Би ли могло по картата да се види какво лечение би довело до резултат - лекарства, физиотерапия, масажи? Преди беше казала, че операция не излиза, но дали не говориш само за операция само на ръката или по принцип?

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #26 -: Ноември 16, 2012, 07:35:42 am »
Диагнозата тендовагинит е от миналата година, октовмри. Набързо ми я поставиха, като си казах оплакванията и професията. Тогава започнаха болки само в китката, от вътрешната страна и на мускула на палеца, като острия период мина за около месец без лечение само обездвижване. След това ме наболяваше епизодично, но без особени драми. Октомври, тази година, болката пак се изостри, като пак започна от китката, в последствие обхвана цялата ръка, врата и надолу към кръста. Аз дълго време отлагах посещение при лекар, после той беше отпуска, та успя да ме види чак снощи, като аз междувременно си бях назначила лечение, купих си нова шина, която обездвижва цялата ръка като за карпален синдром и си направих съответно рентгенография, скенер на шията и елктро мио графия на съответния нерв. След като след 10 дневна почивка с процедури и лекарства нямаше никакъв ефект, дори започна леко да ме наболява и лявата ръка, вчера започнахме да търсим друга причина. Може ли да ми пратиш на лично съобщение контакти на доктора на дъщеря ти?
Благодаря за подробния прочит на картата!

« Отговор #27 -: Ноември 16, 2012, 08:00:26 am »
Здравейте!
Организмът ми тотално се е разцентровал и започвам да се плаша вече - не знам дали е нещо психосоматично или в мен работи бомба с часовников механизъм. Дори не знам на какъв специалист да отида по-напред, затова си мисля за холистичен лекар. Стресът ми идва в повече, от доста време, може и това да ме руши.
Бихте ли погледнали картата, моля ви: "Имам ли сериозен здравословен проблем?"
Благодаря ви! 

« Отговор #28 -: Ноември 16, 2012, 05:52:23 pm »
Благодаря ти за отговора, Акрукс! Проблемите се натрупваха с времето - първоначално не им обръщах внимание, после се опитах да приложа съвсем повърхностно самолечение, след това ходих по специалисти, които разглежат човешкия организъм като стомах, кожа, сърце и т.н. функциониращи сами за себе си и естествено постигнаха едно голямо нищо, освен това, че ме натъпкаха с химия. Сега мисля, че съм тръгнала по правилния път, но с оглед общата клинична картина наистина очаквам да продължи по-дълго, няма да е като лекуване на настинка. Трябва да си възстановя вътрешната хармония в организма, а за да е максимално трудно, имам тревоги от всевъзможно естество.

Какво трябва да означава късният асцендент в случая? Като видях картата така, нещо не ми се стори да е на добре.   

« Отговор #29 -: Ноември 17, 2012, 08:13:17 am »
Благодаря за уточнението, Акрукс! Изключително вярно е това, че душата ми е болна. Работя по въпроса, но отнема време.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #30 -: Ноември 27, 2012, 09:13:19 am »
Майка ми е нещо болна, много лошо кашля, явно е прихванала настинката от мен. Кашлицата и обаче е много лоша и ме притеснява, но тя ми казва, че не е нещо особено и че ще се оправи. Притеснява ме обаче лунното затъмнение утре, което при мен ще е по оста 4-10 дом.
Как мислите, ще се оправи ли здравословното и състояние и има ли за какво да се тревожа?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #31 -: Ноември 27, 2012, 01:11:12 pm »
Благодаря ти много, akruks!!!

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #32 -: Декември 01, 2012, 10:19:45 pm »
Снощи бабата на съпруга ми получи инсулт  :( Ще се възстанови ли Х. ? ( назовала съм я по име ).
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #33 -: Декември 02, 2012, 12:28:22 am »
Снощи бабата на съпруга ми получи инсулт  :( Ще се възстанови ли Х. ? ( назовала съм я по име ).
На неговия баща майка ли е бабата? Представена е от ретрограден Юпитер в картата в сходящ куинконкс с нейния У6 Марс, с който Луната У8 е извършила опозиция. На Луната остава още един аспект, който е хармоничен- тригон с Меркурий, който все още е в ретроградна сянка, така че няма да се оправи бързо.
Благодаря, Акрукс! Майка е на неговата майка.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #34 -: Декември 02, 2012, 10:55:51 am »
Лекарите ще ми сменят ли скоро капките за очи с такива, които няма да ми оказват странични ефекти? Имам предвид, че тези капки, които ми изписаха преди няколко дена свиват зеницата, като около 2 - 3 часа се вижда замъглено, освен това започва да ме боли главата, както и се чувствам замаена. А са ми изписани да ги слагам сутрин и вечер. Но за няколко часа просто ставам неработоспособна. Смятам да ходя да говоря с лекарите в понеделник, но все пак реших да пусна и хорар. Благодаря предварително.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #35 -: Декември 02, 2012, 11:29:55 am »
Лекарите ще ми сменят ли скоро капките за очи с такива, които няма да ми оказват странични ефекти? Имам предвид, че тези капки, които ми изписаха преди няколко дена свиват зеницата, като около 2 - 3 часа се вижда замъглено, освен това започва да ме боли главата, както и се чувствам замаена. А са ми изписани да ги слагам сутрин и вечер. Но за няколко часа просто ставам неработоспособна. Смятам да ходя да говоря с лекарите в понеделник, но все пак реших да пусна и хорар. Благодаря предварително.
Според мен няма да ти сменят лекарството, луната у-л на доктора-без курс, нищо няма да се случи. Подминала е аспекта с твоя с-р

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #36 -: Декември 02, 2012, 11:36:45 am »
С-рът на лекуващият лекар и -края на лечението, отново без аспект, а и у-л на доки в 12, може и да не го откриеш за преглед, както и-не предстои промяна в лечението според мен. Слънце, у-л на вкл. в 7 дом лъв също прави опозиция със диспозитора си, а 11 дом е лакарска грешка /или некомпетентност/, та затова мисля ,че няма да има развитите. На луната й предстои единствен аспект и то с ИЦ-края на нещата, -секстил, което говори че ще се нагодиш някак с този нов "режим" на очите. В крайна сметка твоите с-ри не апликират лоши аспекти.

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #37 -: Декември 05, 2012, 11:13:52 pm »
Пак въпрос за моите ръце и допълнителните ми ребра, След като ми обясниха, че трябва да си помисля за смяна на професията, обмислям сериозно оперативното им отстраняване, поне на дясното на първо време. Въпросите ми са: ще се ми се оправи ли ръката след операция за премахване на реброто, ще спрат ли болките и ще мога ли да си работя професията както преди?

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #38 -: Декември 06, 2012, 10:40:01 pm »
Акрукс, една голяма прегръдка от мен!
И да се похваля: от днес съм на двойна доза от лекарствата и бях на физиотерапия и нещата се подобряват, болката значително намаля.

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #39 -: Декември 07, 2012, 07:38:31 am »
Акрукс, една голяма прегръдка от мен!
И да се похваля: от днес съм на двойна доза от лекарствата и бях на физиотерапия и нещата се подобряват, болката значително намаля.
Благодаря за обратната връзка! Дано да се оправиш тотално и да може да практикуваш професията си занапред безпроблемно!

Моля! Ще те държа в течение. Много благодаря за пожеланията!