Диагнозата тендовагинит е от миналата година, октовмри. Набързо ми я поставиха, като си казах оплакванията и професията. Тогава започнаха болки само в китката, от вътрешната страна и на мускула на палеца, като острия период мина за около месец без лечение само обездвижване. След това ме наболяваше епизодично, но без особени драми. Октомври, тази година, болката пак се изостри, като пак започна от китката, в последствие обхвана цялата ръка, врата и надолу към кръста. Аз дълго време отлагах посещение при лекар, после той беше отпуска, та успя да ме види чак снощи, като аз междувременно си бях назначила лечение, купих си нова шина, която обездвижва цялата ръка като за карпален синдром и си направих съответно рентгенография, скенер на шията и елктро мио графия на съответния нерв. След като след 10 дневна почивка с процедури и лекарства нямаше никакъв ефект, дори започна леко да ме наболява и лявата ръка, вчера започнахме да търсим друга причина. Може ли да ми пратиш на лично съобщение контакти на доктора на дъщеря ти?
Благодаря за подробния прочит на картата!