Здравей Гост

Хорар за здраве

• 221 Отговора
  • 43876 Прегледи
*

Veselin

• 2737
Re: Хорар за здраве
« Отговор #60 -: Януари 07, 2013, 04:56:41 pm »
Преди малко се върнах от зъболекар, но не можа да ми завърши зъба, понеже венецът много кървеше. Сложи лекарство на зъба и в петък пак ще ходя (може това да е показвала квадратурата между Сатурн и Марс). Хубавото е поне, че няма да ми се наложи да плащам допълнително за този зъб.
За горните зъби пак и споменах, провери пак и ми каза, че има съмнения за една пломба, правена преди години при студентите (тогава ходех при тях, понеже взимаха много евтино и тогава пак не бях добре с финансите, впоследствие се оказа, че зъбите правени при тях, се наложи наново да ги лекувам). Като завърши единия зъб, тогава ще погледне и този.
И още един проблем възникна: в здравната книжка ми е свършили страниците за вписване на избор на личен стоматолог (не знам защо, при тях всяка година пишат наново, дори няма промяна в лекаря) и каза, че ще пита здравната каса дали ще трябва да се издава нова книжка.
Другата седмица ще пиша пак какво е станало, понеже засега нищо не можа да се завърши.

« Отговор #61 -: Януари 07, 2013, 05:14:13 pm »
Веселин, благодаря за обратната връзка! Радвам се, че от финансова гледна точка всичко е ОК. И другото ще се оправи!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #62 -: Януари 12, 2013, 06:12:03 pm »
Не знам дали от проблемите със зъбите, но от известно време (може би две седмици някъде) забелязах, че отдолу на шията, под брадичката отдясно (от тази страна са ми болните зъби), се напипва нещо леко уголемено, но не знам има ли лимфен възел там или е нещо друго. Та, въпросът ми е: дали това е нещо сериозно и дали трябва да се тревожа за това и дали се налага да ходя на лекар за това? Предполагам, ще е добре да изчакам да ми се излекуват зъбите и тогава да се види, но знам ли. Благодаря предварително!
Извинявам се,  че често питам, но тъй като не съм започнат въобще медицински с много неща, не знам дали имам повод да обръщам внимание на някои неща или не.

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #63 -: Януари 12, 2013, 06:28:26 pm »
Аз от астрологична гледна точка не мога да отговоря, но от медицинска ще кажа - да, там има лимфни възли и при проблеми със зъбите често се наблюдава подуване и болезненост. Ако на друго място по тялото или в областта на шията няма други подути лимфни възли, то това е от зъба! Ако те притесняват се обърни към личният ти лекар!
Ако мислиш, че можеш, значи можеш. А ако мислиш, че не можеш, си абсолютно прав.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #64 -: Януари 12, 2013, 07:15:44 pm »
Ами, от астрологична гледна точка, доколкото мога да разбера, асцендентът е ранен - сигурно показва, че е още рано да се пита. Луната е в сходящ квадрат със Сатурн (У6) - доколкото знам, опозициите и квадратите дават отговор "не" (поне така пише в книгата на Марион Марч). Прав ли съм за това?
Между Слънцето (моя с-р) и Сатурн няма аспект, предстои квадрат, но след като Слънцето смени знака. Това не знам разглежда ли се. Сатурн и Марс са в разходящ квадрат - вероятно лошото е преминало. Не съм въобще добър в астрологията, затова не знам дали правилно тълкувам картата.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #65 -: Януари 13, 2013, 05:47:24 am »
Не знам дали от проблемите със зъбите, но от известно време (може би две седмици някъде) забелязах, че отдолу на шията, под брадичката отдясно (от тази страна са ми болните зъби), се напипва нещо леко уголемено, но не знам има ли лимфен възел там или е нещо друго. Та, въпросът ми е: дали това е нещо сериозно и дали трябва да се тревожа за това и дали се налага да ходя на лекар за това? Предполагам, ще е добре да изчакам да ми се излекуват зъбите и тогава да се види, но знам ли. Благодаря предварително!
Извинявам се,  че често питам, но тъй като не съм започнат въобще медицински с много неща, не знам дали имам повод да обръщам внимание на някои неща или не.
При теб винаги е замесен и 12д- все мислиш нещо за здраве, приятел, край на света... В тази карта Асц е нормален, прехвърлил е 3-те градуса, а Луната е У12  в 7д- личния лекар, в сходящ секстил с Уран У7, У8- ще го посетиш и ще ти каже, че не е нещо опасно, в сходящ квадрат със Сатурн У6- здравословния проблем е свързан със зъбите, последен аспект съвпад с Марс У10- успешно лечение, ще ти мине.
Благодаря ти, akruks!
Дано наистина да е свързан със зъбите, засега ще изчакам да ми ги оправят и след това ще видя ще спадне ли.

*

kitsa

• 20
« Отговор #66 -: Януари 17, 2013, 10:23:26 am »
Здравейте,
Баща ми проблеми с простата. Предстои му биопсия към края на месеца. Всичко ще бъде ли наред и баща ми ще се оправи ли напълно?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #67 -: Януари 18, 2013, 02:27:23 pm »
При теб винаги е замесен и 12д- все мислиш нещо за здраве, приятел, край на света... В тази карта Асц е нормален, прехвърлил е 3-те градуса, а Луната е У12  в 7д- личния лекар, в сходящ секстил с Уран У7, У8- ще го посетиш и ще ти каже, че не е нещо опасно, в сходящ квадрат със Сатурн У6- здравословния проблем е свързан със зъбите, последен аспект съвпад с Марс У10- успешно лечение, ще ти мине.
Наистина така стана.  Ходих при джипито на профилактичен преглед, споменах и за лимфния възел, и тя ми каза, че е от зъбите и ще мине, засега нищо няма да предприема.
А относно случая със зъбите: зъболекарката ми оправи два зъба, за които беше сигурна, че се налага лечение. Има още един, в който се съмнява, но засега няма да го пипа, понеже е правен с много голяма амалгама и започне ли да го човърка, може да се наложи след време да му се слага и корона, а това ще ми излезе много скъпо. А и преди да го започне, вероятно ще му се наложи да му прави снимка, за да разбере какво точно е положението там. И имайки предвид финансовото ми положение, засега реши да остави зъба така с надеждата да не се наложи да го пипа. Така че явно квадратурата на Сатурн и Марс си показва развитието на нещата - проблемът със зъбите не остава напълно завършен.

*

Papy

• 4343
« Отговор #68 -: Януари 23, 2013, 08:51:02 am »
8.47 софия
Има ли нещо вкъщи, което алергизира живущите?

Омръзна ми от болести, няма един месец всички да сме били здрави, вече почвам да мисля всякакви невероятни теории

*

vall

• 26
« Отговор #69 -: Януари 23, 2013, 01:09:58 pm »
Здравейте, от 1 месец имам много силно главоболие с придружаващи го различни симптоми. От тогава обикалям по лекари, които не могат да ми кажат какво точно ми има, само ме препращат при други лекари за консултация. Накрая ми поставиха диагноза неврит на лицеви нерви, изписаха ми и лечение. Лекарствата свършиха, болката си продължава. В момента съм с друга диагноза и ми прилагат друго лечение, но и от него за сега няма резултат. Въпросите ми са правилно ли са ме диагностицирали и от това лечение ще има ли резултат? Не искам да звуча като луда, но започвам да си мисля, че е нещо далеч по-сериозно... :'(
Благодаря ви.
And all I loved I loved alone.

*

Papy

• 4343
« Отговор #70 -: Януари 23, 2013, 05:27:21 pm »
Мерси, акрукс :)
Това за времето ми се струва прекалено, малко в стил еленко :)

Един познат скоро си купи джаджа, която замерва вредни вълни-електромагнитни и разни подобни, и се оказа, че блокът им се облъчва от някакви антени. Сега са решили да слагат някакви отразители. Човек идея си няма в каква среда живее
А моите вкъщи все са с хреми, болни гърла и подобни
И си мислех дали пък паркетът не е лакиран с някаква гадост (беше сложен като купувахме)
Иначе нищо не мирише, ама чак пък един месец да не можем да се закрепим...направо  :41:

*

vall

• 26
« Отговор #71 -: Януари 23, 2013, 05:39:10 pm »
Правиха ми снимки на главата, не е от синус. Втората диагноза ми е свързана с мускулите + възпалените нерви. Правят ми и физиотерапия, за сега няма ефект. Главата ме боли в областта на окото, много изразено. Като кажа на лекар, че имам главоболие ме гледат така, все едно им губя времето, абе я пиий там един аналгин и бягай..
And all I loved I loved alone.

*

Papy

• 4343
« Отговор #72 -: Януари 23, 2013, 06:28:27 pm »
Веднъж 4 дена непрекъснато ме боля глава, и накрая отидох на лекар. Прегледът започна от проверка на реакциите на разни нервни окончания, да гледам наляво-надясно, диагноза: стрес-лекарства: леки успокоителни от сорта на валериан :)
1 месец по-късно ми се схвана рамото към врата и ми направиха ренгенова снимка, и се оказа, че имам ошипявания-начална форма, които започват от шийните прешлени
И този лекар ме предупреди, че може чат-пат и главоболие да ми се появява. Добре че не похарчих пари за валериан :)

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #73 -: Януари 23, 2013, 10:05:12 pm »
Здравейте, от 1 месец имам много силно главоболие с придружаващи го различни симптоми. От тогава обикалям по лекари, които не могат да ми кажат какво точно ми има, само ме препращат при други лекари за консултация. Накрая ми поставиха диагноза неврит на лицеви нерви, изписаха ми и лечение. Лекарствата свършиха, болката си продължава. В момента съм с друга диагноза и ми прилагат друго лечение, но и от него за сега няма резултат. Въпросите ми са правилно ли са ме диагностицирали и от това лечение ще има ли резултат? Не искам да звуча като луда, но започвам да си мисля, че е нещо далеч по-сериозно... :'(
Благодаря ви.
Асцендентът е в началните градуси-нещата ще търпят развитие,колебанието и двойното откъм диагнози и лекари е представено вярно от знака близнаци.За мен новините по твоето здраве са добри,макар че има особености.
Планетата,която те представлява-теб като конституция,самочувствие и възможност да се справиш с проблема, за който питаш ще направи добър аспект с планетата на доктора. Тоест  ще има успех от лечението и то в дома на крайния резултат. Освен това твоята планета -луна ще осъществи позитивно взаимодействие с у-ля на 12дом,който е хроничните заболявания, тоест не би трябвало да продължи това състояние, а напротив-марс дава сила, енергия-справяш се, проблемът отшумява. ,Самоинициатива за справяне с нещата. Луната идва от куинконс с венера-нещо е трябвало да промениш в полза на здравето-навици,хигиена, да се откажеш от нещо, което ти харесва,вредни навици,вкусни неща ...-абе дисциплина си трябва.
Докторът-Планетата му е в двоен знак и ретро-колебания и нещо,което ще се промени след 30 януари т.г. Тоест-тъй като идва от добър извършен аспект с твоята планета,мисля че след посочената дата ще разбереш,че назначеното лечение и диагноза всъщност са правилни.И -картата ти абсолютно отговаря на това,за което питаш-меркурий управлява лицевите нерви, във водолей-нещо спазамтично, внезапно, трудно за диагностициране.Поддава се на лечение  с физиотерапи, или нетрадиционна медицина.
 6 дом-какво боли и  каква е болестта. Има включен знак скорпион. Имаш по-сериозни грижи-да обърнеш внимание на хроничните, или наследствени особености, или на дълбините на твоята психика. Иска се -трансформация ,режим за да си здрав/а. МНого куинконси има-изискват приспособяване от твоя  страна, отказ от някои удоволствия за теб, компромис някакъв.
Та-сатурн е суров съдник, но ако приемеш дисциплината и режма за твои приятели-накрая ще имаш успех.
Или-това, за което питаш, не е проблем -виж и обърни внимание на неща,които са проблеми от преди, или ако си във възраст на радикални промени-съобрази се с тях.
 ПРинциппрно картата важи 3 месеца ,имай предвид и това.
.

*

Papy

• 4343
« Отговор #74 -: Януари 25, 2013, 03:57:15 pm »
Интересен въпрос, Луната е У6 в 4д по Картата

Обратна връзка: ходихме на лекар-гнойна ангина (не съм чувала за алергични такива)-естествено-антибиотик
На другия болен хремата стои, но поне не се влошава, ще кажа после :)

*

Papy

• 4343
« Отговор #75 -: Януари 25, 2013, 11:32:41 pm »
8.47 софия
Има ли нещо вкъщи, което алергизира живущите?

Омръзна ми от болести, няма един месец всички да сме били здрави, вече почвам да мисля всякакви невероятни теории

е- нали това беше въпросът
не "аз еди-какво-си", а - къщата, живущите, алергии- понеже каза, че ти е интересно- затова ти давам обратната връзка

*

Papy

• 4343
« Отговор #76 -: Януари 26, 2013, 12:07:10 am »
не си, бе, гнойна ангина излезе - не че е яко  :blink:

и все пак- помисли си- луна в 4-ти с лилит ?

« Отговор #77 -: Март 04, 2013, 03:02:32 pm »
Моля ви, бихте ли погледнали тази карта, че съм много разтревожена: "Как ще се развие проблемът с бъбреците на баща ми?"
Луната е извършила нехармоничен аспект с Венера, имаща отношение към бъбреци и е У8 за баща ти, което показва възникналия проблем. Луната, освен сигнификатор на въпроса, е У10 - домът, описващ лечението, предстои да извърши квадрат с Меркурий У1 за баща ти и негов У9- това е 4-ти броен от 6-ти дом, показващ крайното развитие по дома на здравето, струва ми се няма да се излекува окончателно. На К6 е водолей, свързва се с кръвта, У6 е Уран, който е по апаратурата и е в негов 7д- лекарите, А У7 Нептун е в 6д в отминал съвпад с Луната- да не би да е на хемодиализа или да предстои такава, Меркурий е в отминал тригон с Уран. Луната идва от тригон със Сатурн У6, трябва да е настъпило подобрение в здравословното му състояние, но показва също и хроничност, може да го пенсионират по болест.  Последният аспект на Луната е квадрат със Слънцето У12 за него, няма да лежи в болница.

Обратна връзка по този хорар - камъкът не може да излезе по естествен път. Тези дни приеха татко в болница и извадиха камъка оперативно.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #78 -: Април 02, 2013, 05:50:31 am »
От няколко дена започнаха да ме болят по-силно коленете, особено оперираното коляно миналата година.  :( Не знам дали  е от променливото време, дали от това, че утре транз. Сатурн ще съвпадне с нат. ми Сатурн, или съм сгафил нещо при тренировка. Сега му слагам малко лед по няколко пъти на ден (до 3 минути макс всеки път, така са ми казвали кинезитерапевтите). Въпросът ми е: ще ми мине ли скоро и има ли от какво да се притеснявам? И дали да си продължавам да тренирам. Знам, че Луната е без курс, но все пак... А на доктори не ми се ходи, нямам им особено доверие.
Уф, сега видях и тоя Сатурн в 7 дом.   :-X

*

Veselin

• 2737
« Отговор #79 -: Април 02, 2013, 07:03:26 am »
Я да се опитам все пак да го разтълкувам хорара, а после ми кажете къде греша и къде не.
Значи, с този ранен асцендент и Луна без курс, като че ли все още е рано да се притеснявам и да си мисля, че е някакъв голям здравословен проблем. Обаче, моят с-р Марс ще бъде изгорен от Слънцето (У6) - като че ли няма толкова скоро да се почувствам по-добре. Освен това и Венера (У7, докторът) ще съвпадне с Марс, при това е в моя 1 дом - може да се реша да ида на лекар. Венера обаче е в заточение, слабо поставена - вероятно лекарят няма да ми помогне кой знае колко, а и аз нали нямам голямо доверие на лекарите в днешно време. Луната е била в тригон с Марс и Слънцето - ясен знак, че доскоро съм се чувствал добре. Това, че е без курс, не знам дали не показва, че нищо няма да се промени от сегашното положение или, че по-скоро да не се притеснявам?  :thinking: Виждам, че Уран е на асцендента, бил е преди в съвпад с У1 - може чрез някое мое действие да съм предизвикал този проблем (все си мисля, че започна по-скоро от обездвижването тези дни и седенето пред компютъра, или пък от карането на колело снощи, от тогава май се позасили болката). Чудя се, дали просто да не продължа терапията с леда и да не ходя на лекар, освен по-скоро да поискам от джипито направление за физиотерапия. Колкото до тренировките, може би ще ги продължа, само че да тренирам по-внимателно, понеже пък ако не ги изразходвам до 28 април, до когато ми е картата, просто ще отидат на вятъра, както и парите, които съм дал за това.
Притеснява ме този Сатурн в 7 дом - какво ли показва той и доколко да го считам за важен фактор в случая?
« Последна редакция: Април 02, 2013, 07:11:53 am от Veselin »