Здравейте, от 1 месец имам много силно главоболие с придружаващи го различни симптоми. От тогава обикалям по лекари, които не могат да ми кажат какво точно ми има, само ме препращат при други лекари за консултация. Накрая ми поставиха диагноза неврит на лицеви нерви, изписаха ми и лечение. Лекарствата свършиха, болката си продължава. В момента съм с друга диагноза и ми прилагат друго лечение, но и от него за сега няма резултат. Въпросите ми са правилно ли са ме диагностицирали и от това лечение ще има ли резултат? Не искам да звуча като луда, но започвам да си мисля, че е нещо далеч по-сериозно... 
Благодаря ви.
Асцендентът е в началните градуси-нещата ще търпят развитие,колебанието и двойното откъм диагнози и лекари е представено вярно от знака близнаци.За мен новините по твоето здраве са добри,макар че има особености.
Планетата,която те представлява-теб като конституция,самочувствие и възможност да се справиш с проблема, за който питаш ще направи добър аспект с планетата на доктора. Тоест ще има успех от лечението и то в дома на крайния резултат. Освен това твоята планета -луна ще осъществи позитивно взаимодействие с у-ля на 12дом,който е хроничните заболявания, тоест не би трябвало да продължи това състояние, а напротив-марс дава сила, енергия-справяш се, проблемът отшумява. ,Самоинициатива за справяне с нещата. Луната идва от куинконс с венера-нещо е трябвало да промениш в полза на здравето-навици,хигиена, да се откажеш от нещо, което ти харесва,вредни навици,вкусни неща ...-абе дисциплина си трябва.
Докторът-Планетата му е в двоен знак и ретро-колебания и нещо,което ще се промени след 30 януари т.г. Тоест-тъй като идва от добър извършен аспект с твоята планета,мисля че след посочената дата ще разбереш,че назначеното лечение и диагноза всъщност са правилни.И -картата ти абсолютно отговаря на това,за което питаш-меркурий управлява лицевите нерви, във водолей-нещо спазамтично, внезапно, трудно за диагностициране.Поддава се на лечение с физиотерапи, или нетрадиционна медицина.
6 дом-какво боли и каква е болестта. Има включен знак скорпион. Имаш по-сериозни грижи-да обърнеш внимание на хроничните, или наследствени особености, или на дълбините на твоята психика. Иска се -трансформация ,режим за да си здрав/а. МНого куинконси има-изискват приспособяване от твоя страна, отказ от някои удоволствия за теб, компромис някакъв.
Та-сатурн е суров съдник, но ако приемеш дисциплината и режма за твои приятели-накрая ще имаш успех.
Или-това, за което питаш, не е проблем -виж и обърни внимание на неща,които са проблеми от преди, или ако си във възраст на радикални промени-съобрази се с тях.
ПРинциппрно картата важи 3 месеца ,имай предвид и това.
.