Здравей Гост

Хорар за здраве

• 221 Отговора
  • 43911 Прегледи
*

Veselin

• 2737
Re: Хорар за здраве
« Отговор #80 -: Април 02, 2013, 11:55:28 am »
Понеже предишната карта беше нерадикална, не знам дали няма да е по-добре да задам същия въпрос сега? Виждам, че в новата карта нито асцендентът е ранен или късен, нито Луната е без курс, нито има Сатурн в 7 дом.

« Отговор #81 -: Април 02, 2013, 12:32:00 pm »
Зарежи ги парите за картата и фитнеса. Остави колене ти да починат няколко дни и ако болката не намалее, иди на лекар. Знам, че трудно се намира кадърен лекар. То в Щатите е трудно, та какво ли да се учудвам за тук. Нито съм медицински специалист, нито имам картона ти пред себе си, за да мога да стъпя на нещо логично. А картата е нерадикална не само по един показател. А втора карта по същия въпрос няколко часа след първата не е редно да се разглежда.

Ранен АС. Ситуацията има да се развива. Но пък Луната е без курс. Не би трябвало да се развие в отрицателна посока. Нали казват, че Луна без курс може да се тълкува като напразни притеснения. Сатурн в 7-мия дом - питащият пропуска да спомене важна информация, свързана с въпроса, или тълкуващият е застрашен от грешно тълкуване по друга причина.
Коленете се управляват от Сатурн и 10-тия дом.
АС отговаря за общото състояние на питащия, 6-тият дом - за здравето му. Марс и Слънцето са доста добре поставени. Слънцето е доста близо до Марс, но някои астролози твърдят, че поради подобната им огнена природа Слънцето не може да изгори Марс.
Сатурн е ретрограден, т.е. отслабен, в знак на Марс - физическа дейност. Ако си се натоварил повече физически през последните няколко дни и имаш хронични болежки в ставите, е възможно те да са се завърнали.

Ако не се оправи, иди на лекар. Успех!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #82 -: Април 02, 2013, 01:34:50 pm »
Много ти благодаря за тълкуванието, Mirabella!  :58:
Днес даже се ядосах на майка ми, че не ми вярва, че наистина ме болят коленете и не пожела да ми вземе час за лекар, а точно днес тя ходи да взима за себе си час. Дори ми е изхвърлила леда, без да ме пита...
Не знам дали наистина съм си го товарил повече физически, но от повечето седене пред компютъра и вероятно лошото време започнах да се схващам повече и да ме болят (както и лактите). Ще огранича и седенето пред компютъра.
Това че Слънцето не може да изгори Марс не го знаех (а и двете са добре поставени, първото в екзалтация, а 2-то - на трон). Дано да не ми се наложи все пак да ходя на лекар. Дано пък след като вдругиден транзитен Сатурн отмине нат. ми Сатурн, тези проблеми да започнат да отшумяват (а и ако времето се стабилизира, може би ще бъде по-добре).
А за пропусната информация, ще се опитам да се сетя, възможно е наистина да съм забравил нещо. Дали пък не е това, че докторът, който ми оперира коляното миналата година, го подозирам, че ме е оперирал, без да има належаща причина и че все още работи в нашата поликлиника, а му нямам никакво доверие...

« Отговор #83 -: Април 02, 2013, 03:39:35 pm »
Това че Слънцето не можело да изгори Марс, е само едно мнение. Така казват някои астролози. Според други Слънцето гори всичко наред. Та, ако Слънцето (У6) изгаря Марс (У1), в светлината на въпроса ти може да се тълкува, че здравословното ти състояние те тревожи или че ти липсва обективна преценка към момента по този въпрос.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #84 -: Април 02, 2013, 03:46:29 pm »
Ами дано все пак всичко да се развие положително.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #85 -: Април 13, 2013, 09:15:21 pm »
Давам обратна връзка - болките в коленете ми намаляха.  :blink: Не ми се наложи да ходя и на лекар.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #86 -: Април 21, 2013, 10:12:56 am »
здравейте, може ли да погледнете този хорар
много съм психирана и по-принцип имам малко маниакални състояния относно здравето си....
от известно време не мога да се освободя от една мисъл, направо ще се побъркам......
въпроса е: Имам ли тази болест?
моля ви се.... :'(

« Отговор #87 -: Април 21, 2013, 12:42:53 pm »
С този натоварен 12-ти дом в картата се надявам, че е само самовнушение.

Ванила, ако имаш сериозни основания за съмнения, направи изследвания. Като излязат отрицателни, ще се успокоиш.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #88 -: Април 21, 2013, 01:39:23 pm »

Ванила, ако имаш сериозни основания за съмнения, направи изследвания. Като излязат отрицателни, ще се успокоиш.
да ти кажа, честно не мога да ги спра тези мисли, влизам в много кофти състояния не реалистични...осъзнавам, че преминавам границите на нормалното, но не мога да спра тези състояния...и започвам да бъркам реалността с това, което ме тревожи и това, от което ме е страх.....
имам проблем с хипохондрия....
а иначе пък Луната е добре поставена и последните аспекти са все хубави...след опозицията със Сатурн.....и се надявам отговора да е в моя полза....

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #89 -: Април 21, 2013, 01:41:51 pm »

да ти кажа, честно не мога да ги спра тези мисли, влизам в много кофти състояния не реалистични...осъзнавам, че преминавам границите на нормалното, но не мога да спра тези състояния...и започвам да бъркам реалността с това, което ме тревожи и това, от което ме е страх.....
а иначе пък Луната е добре поставена и последните аспекти са все хубави...след опозицията със Сатурн.....и се надявам отговора да е в моя полза....
Защо не започнеш някакави медитативни практики-ще ти лепнат, сигурна съм, или пък йога, нещо такова?

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #90 -: Април 21, 2013, 01:45:52 pm »

Защо не започнеш някакави медитативни практики-ще ти лепнат, сигурна съм, или пък йога, нещо такова?
прекалено съм неспокойна от известно време, предпочитам да съм в движение и да се занимавам с нещо.......да не мисля много ......

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #91 -: Април 23, 2013, 09:31:24 am »
Ще се оправи ли баба след операцията? Притеснявам се дали всичко ще е наред, тя ми е баба по бащина линия и миналата седмица и откриха малко туморче в мозъка.  Днес я местят в друга болница. :'(

« Отговор #92 -: Май 08, 2013, 06:37:11 pm »
Много ви моля за помощ по следния хорар-ще се наложи ли операция,заради гинекологичен проблем при жена?Благодаря ви за мненията.

-обратна връзка до тук-проблемите преминаха с течение на времето.странно,но изследванията показаха,че всичко е наред. :unsure:
http://prikachi.com/images/409/6587409g.gif
« Последна редакция: Септември 22, 2013, 04:11:15 pm от MoonLight »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #93 -: Май 08, 2013, 06:57:38 pm »
Много ви моля за помощ по следния хорар-ще се наложи ли операция,заради гинекологичен проблем при жена?Благодаря ви за мненията.

http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_2gw_09_operaciq_gin_pro_hk.59579.32364.gif&res=100&va=&cid=6y6filerQJOWf-u1350641528

Да.Но всичко ще бъде наред.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #94 -: Май 09, 2013, 09:37:45 am »
Благодаря ти,Марая.Днес ще е прегледа,изследванията и ще чака резултата.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #95 -: Май 11, 2013, 10:30:32 am »
Ще ми мине ли здравословния проблем, който имам?  Ще се наложи ли да ходя и на лекар пак (преди съм бил, но ми казаха, че няма нужда от лекар)?
Не ми се иска да казвам точно какво е, понеже е по-лично, но е нещо, което имам от много време и не иска да мине, а ме притеснява, понеже може да стане хронично и да не мине.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #96 -: Май 11, 2013, 05:38:53 pm »
Може ли някой да обърне внимание и на моя хорар?  :cry3: :cry3: :cry3:

« Отговор #97 -: Май 11, 2013, 05:45:53 pm »
Да не те плаша, но сигурен ли си, че вече не е станало хронично? У6 е тъкмо Сатурн, който е ретрограден. Упорита работа.
Луната ще завърши съвпад с Юритер (У9 - края на заболяването), който обаче е слабо поставен - в заточение по знак. Луната също не е силна в Близнаци. Диспозиторът ѝ Меркурий е зле изгорен от Слънцето (У1). Дали ти самият правиш достатъчно по въпроса да се излекуваш? Парс фортуна в 1-ви дом ти дава възможност да вземеш инициативата в свои ръце и действията ти да имат резултат.

*

Uran

• 6041
« Отговор #98 -: Май 11, 2013, 05:53:07 pm »
Сатурн/Плутон ретро и в секстил 6-4 дом си е показателно. Има ли необходимост от скалпел?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #99 -: Май 11, 2013, 05:53:21 pm »
Много ти благодаря, Mirabella!
Тъкмо това ме тревожи, че вече сигурно е станало хронично, а хроничните заболявания май не подлежат на лекуване.  :(
А това, че Луната ще направи секстил с Уран (У7 и У8), да го разбирам, че е по-добре да посетя лекар ли? Макар че не знам Уран в Овен добре ли е поставен, за да разбера дали лекарят би ми помогнал адекватно.