Много ти благодаря за тълкуванието, Mirabella! :58:
Днес даже се ядосах на майка ми, че не ми вярва, че наистина ме болят коленете и не пожела да ми вземе час за лекар, а точно днес тя ходи да взима за себе си час. Дори ми е изхвърлила леда, без да ме пита...
Не знам дали наистина съм си го товарил повече физически, но от повечето седене пред компютъра и вероятно лошото време започнах да се схващам повече и да ме болят (както и лактите). Ще огранича и седенето пред компютъра.
Това че Слънцето не може да изгори Марс не го знаех (а и двете са добре поставени, първото в екзалтация, а 2-то - на трон). Дано да не ми се наложи все пак да ходя на лекар. Дано пък след като вдругиден транзитен Сатурн отмине нат. ми Сатурн, тези проблеми да започнат да отшумяват (а и ако времето се стабилизира, може би ще бъде по-добре).
А за пропусната информация, ще се опитам да се сетя, възможно е наистина да съм забравил нещо. Дали пък не е това, че докторът, който ми оперира коляното миналата година, го подозирам, че ме е оперирал, без да има належаща причина и че все още работи в нашата поликлиника, а му нямам никакво доверие...