Снощи получих сериозна травма на ръката по най-нелепия начин,отделно днес в градината на детето казаха за случай на скарлатина и вече изтръпвам ако пак нещо стане, въпросът ми е "Ще боледува ли детето ми този месец от шарка?"
ако е първо дете не, но ако е второ е възможно да си остане вкъщи
скарлатина и шарка не са ли различни болести?
akruks, благодаря за отговора, първо дете е...а доколкото знам все си е шарка, само че от тази дето не създава имунитет и може да си я повториш,а тежко преминава лечението...
А има ли наистина някакви признаци, заради които да се тревожиш? Луната в 12 дом по-скоро говори, че може да си внушаваш нещо.
Веселин,няма признак,само предпоставка да се зарази, явно си прав за внушението както споменах снощи много ми дойде и явно още съм под влияние на тези емоции...
Вчера прегледах материал за хорарната астрология,нищо не съм чела по тази тема досега, та там срещнах как при Асц след 27гр. въпроса е късно зададен и,че вече е взето решение,което още не е досигнала до мен, в случая Асц е 27 гр...,но пък и пишеше при вече веднъж даден отговор да не се казва нищо друго, без подробности, така че няма да питам повече ;-)но определено ми е любопитно защо е това уточнение..