Здравей Гост

Хорар за здраве

• 221 Отговора
  • 43938 Прегледи
*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
Re: Хорар за здраве
« Отговор #120 -: Май 25, 2013, 06:11:53 pm »
сетих се, 12 са крайните последици, мерк е на трон в 9, ето така завършвам разсъжденията си...

*

Papy

• 4343
« Отговор #121 -: Май 25, 2013, 06:27:09 pm »
Мен ме е хапала селска дворна котка-необезпаразитена и т.н.-пусна ми кръв
Също много селски котки са ме драли, защото бяха леко диви, пък аз все ги мачках
Нищо не съм си била и не ми е известно да имам зарази

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #122 -: Май 25, 2013, 06:29:26 pm »
Нямаш, успокой се, те до седмица-две след дрането стават проблемите. :blink: Подува се мястото, вади гной и се разпростира по мускулите, флегмон му викат...
« Последна редакция: Май 25, 2013, 06:43:46 pm от Enigma »

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #123 -: Юни 10, 2013, 07:39:34 am »
Снощи получих сериозна травма на ръката по най-нелепия начин,отделно днес в градината на детето казаха за случай на скарлатина и вече изтръпвам ако пак нещо стане, въпросът ми е "Ще боледува ли детето ми този месец от шарка?"

*

Veselin

• 2737
« Отговор #124 -: Юни 10, 2013, 07:57:10 am »
Според мен отговорът е "не" - няма връзка между У1 Плутон и У6 Марс на детето, а и освен това твоят с-р Луната ще направи опозиция с Плутон. Напразно се тревожиш - Луната е в твоя 12 дом.

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #125 -: Юни 10, 2013, 08:01:56 am »
Според мен отговорът е "не" - няма връзка между У1 Плутон и У6 Марс на детето, а и освен това твоят с-р Луната ще направи опозиция с Плутон. Напразно се тревожиш - Луната е в твоя 12 дом.
Дано си прав, благодаря ти за вниманието, от снощи след инцидента тотално психясах...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #126 -: Юни 10, 2013, 08:04:29 am »
А има ли наистина някакви признаци, заради които да се тревожиш? Луната в 12 дом по-скоро говори, че може да си внушаваш нещо.

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #127 -: Юни 10, 2013, 10:47:17 am »
Снощи получих сериозна травма на ръката по най-нелепия начин,отделно днес в градината на детето казаха за случай на скарлатина и вече изтръпвам ако пак нещо стане, въпросът ми е "Ще боледува ли детето ми този месец от шарка?"
ако е първо дете не, но ако е второ е възможно да си остане вкъщи
скарлатина и шарка не са ли различни болести?
akruks, благодаря за отговора, първо дете е...а доколкото знам все си е шарка, само че от тази дето не създава имунитет и може да си я повториш,а тежко преминава лечението...
А има ли наистина някакви признаци, заради които да се тревожиш? Луната в 12 дом по-скоро говори, че може да си внушаваш нещо.
Веселин,няма признак,само предпоставка да се зарази, явно си прав за внушението както споменах снощи много ми дойде и явно още съм под влияние на тези емоции...
Вчера прегледах материал за хорарната астрология,нищо не съм чела по тази тема досега, та там срещнах как при Асц след 27гр. въпроса е късно зададен и,че вече е взето решение,което още не е досигнала до мен, в случая Асц е 27 гр...,но пък и пишеше при вече веднъж даден отговор да не се казва нищо друго, без подробности, така че няма да питам повече ;-)но определено ми е любопитно защо е това уточнение..

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #128 -: Юни 21, 2013, 01:40:47 pm »
Как ви се вижда тази карта? Въпросът е: ще мине ли успешно операцията на човека Y, като той е колега?
Харесва ми тригона между Слънце, Сатурн (операцията засяга костите) и Нептун. На мен ми изглежда като всичко да е наред, ама аз съм субективна.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #129 -: Юни 21, 2013, 10:01:43 pm »
Моля ви за спешен отговор. Става въпрос за моето малко кученце- Ще се оправи ли , ще оживее ли?
Много съм притеснена, мерси предварително!

Ще се оправи.Възможна е оперативна намеса.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #130 -: Юни 22, 2013, 08:22:26 am »
Имам ли сериозен проблем с очите (нещо друго)? Въпроса го задавам аз и под сериозен разбирам такъв, който изсиква нещо повече от очила и капки за очи.
Не знам дали е от значение, но асцендентът на хорарната карта е почти в точен съвпад с наталната ми Луна (1 градус отклонение).
« Последна редакция: Юни 22, 2013, 08:29:55 am от Uran »

*

Veselin

• 2737
« Отговор #131 -: Юни 23, 2013, 05:58:05 am »
Uran, аз не виждам някакъв сериозен проблем с очите. Може и да бъркам. У1 ще направи тригон с У6 - би следвало здравословния ти проблем да се оправи.

*

kitsa

• 20
« Отговор #132 -: Септември 06, 2013, 02:33:51 pm »
Здравейте,
Баща ми проблеми с простата. Предстои му биопсия към края на месеца. Всичко ще бъде ли наред и баща ми ще се оправи ли напълно?
Да, до операция няма да се стигне, неговия У1 Юпитер е в негов 6д, след края на януари ще е директен и ще започне да се възстановява от неразположенията, които е имал. От юли нататък Юпитер ще е екзалтиран в знака рак, тогава ще е много по-добре.

akruks, давам обратна връзка за този случай. Абсолютно точно!  През февруари, лекарите прецениха, че няма да оперират, само медикаментозно лечение. През юли, отново се влоши, но след бърза намеса всичко е овладяно за момента. Много ти благодаря !

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #133 -: Септември 09, 2013, 01:30:33 pm »
ще ми мине ли раничката на м. ш.  :(

беше голяма колкото 50 стотинки, третирах я със сулхожин - 2 пъти, понеже е по-щадящо и се препоръчва за не раждали..
Сега е колкото 2 стотинки, уж се беше затворила, но уви там си е  :(
Днес док ме намаза пак със сулхожин, петък да отида пак.. Но каза, че май няма да мина без ток  :(
Голяма проклетия е това  :( 
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #134 -: Септември 09, 2013, 02:10:17 pm »

беше голяма колкото 50 стотинки, третирах я със сулхожин - 2 пъти, понеже е по-щадящо и се препоръчва за не раждали..
Днес док ме намаза пак със сулхожин, петък да отида пак.. Но каза, че май няма да мина без ток  :(
Какво представлява този ток?  :o
Ако отнесем раната по 8 дом, твоят с-р Юпитер се намира точно на К8, но в екзалтация. Луната У8 ще направи тригон с Юпитер, така че според мен вероятно раната ще заздравее успешно в скоро време. Вероятно все пак е нещо по-сериозно, тъй като Луната е в знака си на падение.
Венера У6 е на трон по знак и високо поставено -вероятно здравословният проблем не е чак толкова сериозен. Венера и Юпитер са в разходящ квадрат, което говори за вече отминаващ здравословен проблем. Слънцето е У4 от 6 дом и е в разходящ секстил с Юпитер, но в сходящ секстил с Луната, така че би трябвало здравословният проблем да премине.
Дано и някой друг да се включи, тъй като не съм много вещ в здравните хорари.

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #135 -: Септември 09, 2013, 02:24:41 pm »

Какво представлява този ток?  :o
Ако отнесем раната по 8 дом, твоят с-р Юпитер се намира точно на К8, но в екзалтация. Луната У8 ще направи тригон с Юпитер, така че според мен вероятно раната ще заздравее успешно в скоро време. Вероятно все пак е нещо по-сериозно, тъй като Луната е в знака си на падение.
Венера У6 е на трон по знак и високо поставено -вероятно здравословният проблем не е чак толкова сериозен. Венера и Юпитер са в разходящ квадрат, което говори за вече отминаващ здравословен проблем. Слънцето е У4 от 6 дом и е в разходящ секстил с Юпитер, но в сходящ секстил с Луната, така че би трябвало здравословният проблем да премине.
Дано и някой друг да се включи, тъй като не съм много вещ в здравните хорари.

имах предвид горене с ток :( сериозно е понеже води до рак , или отстраняване на детеродните органи  :'(

Весооооооооооооо, от твоите уста в Божите уши! Дано да е отминаващ проблем! Сърдечно благодаря!
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #136 -: Септември 11, 2013, 12:32:17 pm »

Венера У6 на  в разходящ квадрат с Юпитер У1 показва възникналия здравословен проблем в женски органи
Луната е в сходящ хармоничен аспект с Юпитер у1 и ще завърши хармоничен аспект със Слънцето у9- лечението с изгаряне ще е успешно и няма да се наложи операция- Луната У8 в сходящ квадрат с Марс в 8д- няма да играе скалпела.

Дано, дано, дано! Искрено се надявам, благодаря ти много, Акрукс!

Появи се обаче друг проблем и мисля, че е свързан с интервенцията по предния хорар .. Но не могат да ми кажат все още дали е хормонален или имам възпаление.. Дали може да се види по предния хорар..

Другата седмица съм на преглед и ще пусна обратна връзка  :wub:

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #137 -: Септември 13, 2013, 01:28:00 pm »
Включвам се с въпрос за детето ми, тъй като от няколко месеца доста се колебаем на кой лекар да се доверим, а и дали въобще да предприемем тази стъпка..въпросът ми е "Ще бъде ли успешна операцията на детето ми?" . Става въпрос за първо дете.

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #138 -: Септември 13, 2013, 02:07:20 pm »
Включвам се с въпрос за детето ми, тъй като от няколко месеца доста се колебаем на кой лекар да се доверим, а и дали въобще да предприемем тази стъпка..въпросът ми е "Ще бъде ли успешна операцията на детето ми?" . Става въпрос за първо дете.
Не се притеснявайте- операцията ще е успешна и детето ще оздравее- Меркурий У6 за него е в сходящ хармоничен аспект с Марс У1, У8 за него. За лекар- може би ще е жена- Венера У7 в 7д, в знака на хирургията скорпион, който е женски знак
А проблемът с външния вид ли е свързан, с харесването- Марс У1 в лъв в 5д на детето? Дано не е нещо сериозно като сърце, кръст, които също са по лъв и 5д.
Благодаря ти  akruks! Става въпрос за пъпна херния и понеже получихме 2 различни мнения, се колебаехме дали да пристъпим към операция до прегледа днес, тъй като вече бяха категорични, че е неизбежно. Определено обаче си стои чуденето кой лекар да изберем, не ми се пътува до Сф, а тук нещо отдавна съм им изгубила доверие..Дано си права и всичко мине сполучливо..

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #139 -: Септември 13, 2013, 04:25:23 pm »
Благодаря ти  akruks! Става въпрос за пъпна херния и понеже получихме 2 различни мнения, се колебаехме дали да пристъпим към операция до прегледа днес, тъй като вече бяха категорични, че е неизбежно. Определено обаче си стои чуденето кой лекар да изберем, не ми се пътува до Сф, а тук нещо отдавна съм им изгубила доверие..Дано си права и всичко мине сполучливо..
Мда, К6 в дева- дебело и тънки черва, панкреас
Ще се оправи, не се притеснявайте!
:25: Благодаря!